Posle veze

Nema razloga za mržnju. Ako postoje deca održavaš samo strogu poslovnu komunikaciju zbog dece i toliko. Jednostavno nema emocija, ni mržnje ni ljubavi.
Ja nisam mislio ako postoje djeca, jer to se nekako podrazumijeva da komunikacija mora postojati.

Ali ovako što? Bolje je biti u dobrim odnosima i imati lijepo mišljenje jedno o drugom. Ipak ponavljam nemoguće da to što je dovelo do kraja može poništiti sve ono što je bilo dobro do tog trenutka.
 
Koji je to nivo ljudskosti, to je za ljude nižeg nivoa svesti.

Od muškaraca sa kojima se ne sexam koji su mi prijatelji uglavnom su svi bivši. Ako nekom novom ne odgovara što se povremeno čujemo i pomognemo jedno drugom može slobodno da nastavi dalje.
Ti tvoji muškarci (ne računajući jednog bivšeg muža) su j. Ebaci.
Dakle oni sa kojima si se ebavala bez planiranja ičeg dužeg. Sama si to navela u više navrata da i unapred znate da će doc do kraja.
Kad se takvi dvoje nadju, sa čistim seksom kao onim što žele i nista vise, onda je jasno da si svesni da posle prelaze na drugog seks partnera..

Njima nema ništa što ih sprečava posle da se vide i normalno komuniciraju, za razliku od onih dje je bilo ljubavi, poverenja, svega i svačega jel...
Pa je neko i povređen ili razočaran...


Nije to ni za porediti.

Ti koja spominješ i aplikacije za upoznavanje (dakle tražiš jebaca, jer ti to treba jer si sama, ok) i onda sudiš meliotu o nižoj svesti?

Pa ti sa tim tvojima i nemaš ništa dublje osim trpanja...

Normalno je da se posle viđate bez ikakvih ustručavanja...jer samo ste se eto kresali, nema tu emocija
 
Poslednja izmena:
skoro pričam sa jednim mlađim kolegom (oni mene dosta ispituju o muško ženskim odnosima jer sam starija od njih, a kolektiv mi je većinski muški) koji je bio na sastanku sa devojkom. poslao joj car: go, u njemu kišobran za svaki slučaj, izveo je na večeru, podrazumeva se da je platio, ali nije se izrodila nikakva hemija. pitam ga da li se osetio iskorišćenim, kaže naravno da ne, da bi se osećao iskorišćenim morao je da vidi taj odnos kao transakciju, a on je uživao podjednako u tom izlasku kao i ona, ispričali se, ismejali i najeli sušija, nema veze što se nije izrodila hemija. zahvalio joj se na lepom vremenu i rekao da mu se obrati ako joj išta u životu bude trebalo. tako razmišlja normalan, zdrav muškarac, blago se njegovoj budućoj ženi.

tako da, ne samo da je poželjno da muškarac bude u dobrim odnosima sa bivšim, već i da ga se sećaju po lepom. žene vetiraju muškarce, činjenica da ga se bivša seća po lepom je preporuka za sledeću ženu. žene treba da razviju taj sistem vetiranja i preporuka još više, ne bi bilo loše da neko napravi aplikaciju sa ocenama. ogromna je crvena zastava ako je bivša prekinula svaki kontakt sa tobom ili ne misli lepo o tebi.
Naravno da se nije osjećao iskorištenim jer je budala i vaginopaćenik.Gospođica je nakon večere vjerovatno otišla na jedan brzi kres sa bivšim.
 
Oltar ili ne oltar, tipovi koji kod mene dolaze u obzir su normalni, zreli ljudi. Koji je to nivo da mu smetaju bivši. Skoro drugarica bila u Norveškoj, kaže na porodičnoj proslavi došli svi rastavljeni sa novim izabranicima, roditelji sa novim partnerima, svi zajedno dođu sasvim normalno. To znači da su ok ljudi. Ako ne može da bude na tom normalnom nivou ljudskosti nije mi ni interesantan kao osoba.
Znači u Norveškoj se ne zna ko koga kerebeči??
Vo imja Oca...
 
treba. znaš li koliko muškarac treba da zasere, pri čemu ne mora da uradi ništa ružno, dovoljno je da je nekvalitetan partner, da žena ne želi više da ima kontakt sa njim. to je užasna preporuka
Ne treba nista da zasere. Nismo svi isti.

Ja ne zelim da se druzim sa bivsima iako imam lepo misljenje o njima.
Drugo je ako se obrate za pomoc ili se slucajno sretnemo na ulici...Takodje im zelim sve najbolje na svetu ali da namerno odrzavam kontakt ne zelim.
 
Naravno da se nije osjećao iskorištenim jer je budala i vaginopaćenik.Gospođica je nakon večere vjerovatno otišla na jedan brzi kres sa bivšim.
Sto bi se osećao iskorišćenim... Pa ne mora žena da bude snjim jer mu se svidja i zarad večere pobogu???

Prosto je tako, nekom se ne svidi. Nema sta da ti taj bude loš zbog toga.
 
Ne treba nista da zasere. Nismo svi isti.

Ja ne zelim da se druzim sa bivsima iako imam lepo misljenje o njima.
Drugo je ako se obrate za pomoc ili se slucajno sretnemo na ulici...Takodje im zelim sve najbolje na svetu ali da namerno odrzavam kontakt ne zelim.
Nema poentu nikavu. To jednostavno znači da osoba koja održava kontakte nije emotivno rasčistila sa bivšim partnerom.
 

Back
Top