bmaxa
Legenda
- Poruka
- 67.237
To nikad nisam radio. Bivše druženje i to je to. Mada prva je htela da se uda za mene, nakon što je promenila nekoliko veza ČНајбоља ствар је кад креснеш бившу.![]()

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
To nikad nisam radio. Bivše druženje i to je to. Mada prva je htela da se uda za mene, nakon što je promenila nekoliko veza ČНајбоља ствар је кад креснеш бившу.![]()
Pa ti možeš nekom da se nagužiš i da ti opravdanje bude isto.Да, али то је све у твојој глави. Свака блокада ти је у глави, не ван главе.
Тако да....до тебе је.
Posle tebe nekoliko veza imala i htela da ti se vrati? Ne stavljaj više ovo Č mnogo me nervira kad vidim pored smjalija, čemu li služi uopšte.To nikad nisam radio. Bivše druženje i to je to. Mada prva je htela da se uda za mene, nakon što je promenila nekoliko veza Č![]()
Pa ti možeš nekom da se nagužiš i da ti opravdanje bude isto.
Ja nisam mislio ako postoje djeca, jer to se nekako podrazumijeva da komunikacija mora postojati.Nema razloga za mržnju. Ako postoje deca održavaš samo strogu poslovnu komunikaciju zbog dece i toliko. Jednostavno nema emocija, ni mržnje ni ljubavi.
Znaš kako bih imao samo jedan odnos i to pod uslovom da me baš iznervirala? Spavali bi zajedno i samo bih joj rekao da je jeftina, prostitutke bar naplaćuju uslugu. Mislim da mi se više nikada ne bi javila.Ово упоређујеш са сексом са бившом???
Koja je razlika i ako je neko prije tebe gurao?Beži bre, ako je posle mene neko gurao ja više tu ni prst više ne stavljam, a kamo li nešto drugo.
Pa bio sam joj prvi. Samo je rekla, ok nisam prošla, i otišla kod drugog ČPosle tebe nekoliko veza imala i htela da ti se vrati? Ne stavljaj više ovo Č mnogo me nervira kad vidim pored smjalija, čemu li služi uopšte.
Ti tvoji muškarci (ne računajući jednog bivšeg muža) su j. Ebaci.Koji je to nivo ljudskosti, to je za ljude nižeg nivoa svesti.
Od muškaraca sa kojima se ne sexam koji su mi prijatelji uglavnom su svi bivši. Ako nekom novom ne odgovara što se povremeno čujemo i pomognemo jedno drugom može slobodno da nastavi dalje.
Naravno da se nije osjećao iskorištenim jer je budala i vaginopaćenik.Gospođica je nakon večere vjerovatno otišla na jedan brzi kres sa bivšim.skoro pričam sa jednim mlađim kolegom (oni mene dosta ispituju o muško ženskim odnosima jer sam starija od njih, a kolektiv mi je većinski muški) koji je bio na sastanku sa devojkom. poslao joj car: go, u njemu kišobran za svaki slučaj, izveo je na večeru, podrazumeva se da je platio, ali nije se izrodila nikakva hemija. pitam ga da li se osetio iskorišćenim, kaže naravno da ne, da bi se osećao iskorišćenim morao je da vidi taj odnos kao transakciju, a on je uživao podjednako u tom izlasku kao i ona, ispričali se, ismejali i najeli sušija, nema veze što se nije izrodila hemija. zahvalio joj se na lepom vremenu i rekao da mu se obrati ako joj išta u životu bude trebalo. tako razmišlja normalan, zdrav muškarac, blago se njegovoj budućoj ženi.
tako da, ne samo da je poželjno da muškarac bude u dobrim odnosima sa bivšim, već i da ga se sećaju po lepom. žene vetiraju muškarce, činjenica da ga se bivša seća po lepom je preporuka za sledeću ženu. žene treba da razviju taj sistem vetiranja i preporuka još više, ne bi bilo loše da neko napravi aplikaciju sa ocenama. ogromna je crvena zastava ako je bivša prekinula svaki kontakt sa tobom ili ne misli lepo o tebi.
I toliko. I šta je bilo sa njom na kraju, da li je našla pacijenta koji je oženio?Pa bio sam joj prvi. Samo je rekla, ok nisam prošla, i otišla kod drugog Č![]()
Znači u Norveškoj se ne zna ko koga kerebeči??Oltar ili ne oltar, tipovi koji kod mene dolaze u obzir su normalni, zreli ljudi. Koji je to nivo da mu smetaju bivši. Skoro drugarica bila u Norveškoj, kaže na porodičnoj proslavi došli svi rastavljeni sa novim izabranicima, roditelji sa novim partnerima, svi zajedno dođu sasvim normalno. To znači da su ok ljudi. Ako ne može da bude na tom normalnom nivou ljudskosti nije mi ni interesantan kao osoba.
Pa razlika je valjda u osnovnom, što kada si sa nekim u vezi, braku (a to povlači mnogo toga, ljubav, poverenje, štošta jel)Koja je razlika i ako je neko prije tebe gurao?
Ima decu. Čuo sam se sa njom kad je rodila. Prekinuli smo kontakt jednostavno, nismo imali interesa da se družimo...I toliko. I šta je bilo sa njom na kraju, da li je našla pacijenta koji je oženio?
Znači ti bi se u njegovom slučaju osjetio iskorištenim?Naravno da se nije osjećao iskorištenim jer je budala i vaginopaćenik.Gospođica je nakon večere vjerovatno otišla na jedan brzi kres sa bivšim.
Dobro pa je taj njen našao iskusnu koku decu da mu rađa. Kakvih pacijenata ima to je strašno.Ima decu. Čuo sam se sa njom kad je rodila. Prekinuli smo kontakt jednostavno, nismo imali interesa da se družimo...
DAZnači ti bi se u njegovom slučaju osjetio iskorištenim?
Ne treba nista da zasere. Nismo svi isti.treba. znaš li koliko muškarac treba da zasere, pri čemu ne mora da uradi ništa ružno, dovoljno je da je nekvalitetan partner, da žena ne želi više da ima kontakt sa njim. to je užasna preporuka
Sto bi se osećao iskorišćenim... Pa ne mora žena da bude snjim jer mu se svidja i zarad večere pobogu???Naravno da se nije osjećao iskorištenim jer je budala i vaginopaćenik.Gospođica je nakon večere vjerovatno otišla na jedan brzi kres sa bivšim.
Jel to ono jednom tvoja zauvek tvoja? heheНајбоља ствар је кад креснеш бившу.![]()
Da li je moguće da poslije te jedne večeri je realno očekivati sex? Msm šta je ona u tom slučaju trebala uraditi i kako se ponijeti da se ti ne bi osjetio iskorištenim?
Nema poentu nikavu. To jednostavno znači da osoba koja održava kontakte nije emotivno rasčistila sa bivšim partnerom.Ne treba nista da zasere. Nismo svi isti.
Ja ne zelim da se druzim sa bivsima iako imam lepo misljenje o njima.
Drugo je ako se obrate za pomoc ili se slucajno sretnemo na ulici...Takodje im zelim sve najbolje na svetu ali da namerno odrzavam kontakt ne zelim.
Tačno tako.Ne treba nista da zasere. Nismo svi isti.
Ja ne zelim da se druzim sa bivsima iako imam lepo misljenje o njima.
Drugo je ako se obrate za pomoc ili se slucajno sretnemo na ulici...Takodje im zelim sve najbolje na svetu ali da namerno odrzavam kontakt ne zelim.
Probao nisam.Најбоља ствар је кад креснеш бившу.![]()