Posle veze

Pa čekaj da li misliš da ćeš sa tim stavom naći nekog ko će te opet odvesti pred oltar? Za seks i kombinaciju da, ali za suživot teško.
Oltar ili ne oltar, tipovi koji kod mene dolaze u obzir su normalni, zreli ljudi. Koji je to nivo da mu smetaju bivši. Skoro drugarica bila u Norveškoj, kaže na porodičnoj proslavi došli svi rastavljeni sa novim izabranicima, roditelji sa novim partnerima, svi zajedno dođu sasvim normalno. To znači da su ok ljudi. Ako ne može da bude na tom normalnom nivou ljudskosti nije mi ni interesantan kao osoba.

Oltar ili ne oltar, tipovi koji kod mene dolaze u obzir su normalni, zreli ljudi. Koji je to nivo da mu smetaju bivši. Skoro drugarica bila u Norveškoj, kaže na porodičnoj proslavi došli svi rastavljeni sa novim izabranicima, roditelji sa novim partnerima, svi zajedno dođu sasvim normalno. To znači da su ok ljudi. Ako ne može da bude na tom normalnom nivou ljudskosti nije mi ni interesantan kao osoba.
Neka hvala, ja volim da se klonim bivših a to isto očekujem i sa suprotne strane.

odlično, samo ovako i treba. dodala bih još i da pravi muškarac brine o tebi i kad završite odnos. stalo mu je da zna da si ok, da li može nešto da učini za tebe, itd. samo jadnici koji su odnos gledali kao transakciju to vide drugačije

(moderator: nova tema je napravljena od postova sa druge)
Ti gledas kao transakciju,da ne dobijes parfem razvela bi se,e da jadnice

Pa mogli bi i svingeraj a organizujemo kad smo svi tako skupa. Čisto da se podsetimo kako beše. Beži bre.

Ti zapadnjaci jedne druge zahebavaju novim partnerima. Muškarac nađe mlađu i lepšu žena isto nađe ili mlađem ili starijeg. Pa se nađu na ručku pa se međusobno zahebavaju.
E to je baš tako kako si i napisao u filmovima sa zapada.
Vole jedni drugima da dokažu da su pogriješili a da su oni ipak uspjeli naći ljepšu/ljepšeg itd.

Ali opet mislim da nema razloga ni mrziti bivše i kad se jednom prekine jer dođe do kraja tvrditi da ništa nije valjalo. Nikad mi neće biti jasno kako jedna situacija koja dovede do kraja može poništiti ono sve dobro dok je bilo do te situacije? Tako da se mogu složiti sa Paulom da se treba biti iznad toga i ostati u dobrim odnosima tj normalnim. Odrasli smo i tako se trebamo ponašati. Isto tako ja koa sadašnji ne bih imao problema sa bivšim te neke moje djevojke. Jer nije bez razloga bivši, a kad nekom vjerujem onda vjerujem dok se ne dokaže suprotno.

E to je baš tako kako si i napisao u filmovima sa zapada.
Vole jedni drugima da dokažu da su pogriješili a da su oni ipak uspjeli naći ljepšu/ljepšeg itd.

Ali opet mislim da nema razloga ni mrziti bivše i kad se jednom prekine jer dođe do kraja tvrditi da ništa nije valjalo. Nikad mi neće biti jasno kako jedna situacija koja dovede do kraja može poništiti ono sve dobro dok je bilo do te situacije? Tako da se mogu složiti sa Paulom da se treba biti iznad toga i ostati u dobrim odnosima tj normalnim. Odrasli smo i tako se trebamo ponašati. Isto tako ja koa sadašnji ne bih imao problema sa bivšim te neke moje djevojke. Jer nije bez razloga bivši, a kad nekom vjerujem onda vjerujem dok se ne dokaže suprotno.
Nema razloga za mržnju. Ako postoje deca održavaš samo strogu poslovnu komunikaciju zbog dece i toliko. Jednostavno nema emocija, ni mržnje ni ljubavi.

Back