Kontakti među bivšima nakon raskida.predloži naslov teme jer je tvoj prvi post, mogu da je izmenim
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kontakti među bivšima nakon raskida.predloži naslov teme jer je tvoj prvi post, mogu da je izmenim
Oltar ili ne oltar, tipovi koji kod mene dolaze u obzir su normalni, zreli ljudi. Koji je to nivo da mu smetaju bivši. Skoro drugarica bila u Norveškoj, kaže na porodičnoj proslavi došli svi rastavljeni sa novim izabranicima, roditelji sa novim partnerima, svi zajedno dođu sasvim normalno. To znači da su ok ljudi. Ako ne može da bude na tom normalnom nivou ljudskosti nije mi ni interesantan kao osoba.Pa čekaj da li misliš da ćeš sa tim stavom naći nekog ko će te opet odvesti pred oltar? Za seks i kombinaciju da, ali za suživot teško.
Neka hvala, ja volim da se klonim bivših a to isto očekujem i sa suprotne strane.Oltar ili ne oltar, tipovi koji kod mene dolaze u obzir su normalni, zreli ljudi. Koji je to nivo da mu smetaju bivši. Skoro drugarica bila u Norveškoj, kaže na porodičnoj proslavi došli svi rastavljeni sa novim izabranicima, roditelji sa novim partnerima, svi zajedno dođu sasvim normalno. To znači da su ok ljudi. Ako ne može da bude na tom normalnom nivou ljudskosti nije mi ni interesantan kao osoba.
Jasno, mi smo dva sveta.Neka hvala, ja volim da se klonim bivših a to isto očekujem i sa suprotne strane.
Pa mogli bi i svingeraj a organizujemo kad smo svi tako skupa. Čisto da se podsetimo kako beše. Beži bre.Jasno, mi smo dva sveta.
Davno, ali ne mogu da se setim o čemu se radi.melijote si čito blago cara radovana?
Ti gledas kao transakciju,da ne dobijes parfem razvela bi se,e da jadniceodlično, samo ovako i treba. dodala bih još i da pravi muškarac brine o tebi i kad završite odnos. stalo mu je da zna da si ok, da li može nešto da učini za tebe, itd. samo jadnici koji su odnos gledali kao transakciju to vide drugačije
(moderator: nova tema je napravljena od postova sa druge)
nema veze, vidim da je duboko uticalo na tebeDavno, ali ne mogu da se setim o čemu se radi.
Ti gledas kao transakciju,da ne dobijes parfem razvela bi se,e da jadnice
Sa druge strane veoma je lepo izlanuti da ideš da se ***** sa drugom osobom (simpatija, da lepše zvuči od jebaca) dok muž to zna i to je nešto sasvim normalno jer je i njemu to dozvoljeno...kako se uvek frojdovski izlanete o sebi![]()
Beži bre, ako je posle mene neko gurao ja više tu ni prst više ne stavljam, a kamo li nešto drugo.Најбоља ствар је кад креснеш бившу.![]()
Pa svako normalan bi se razveo do sad već da živi kao ti.da, razvela bih se, jer ako nemaš osnovni osećaj za lepe gestove bez povoda, čemu naš odnos, to mogu da imam bilo gde
Posle Cao nema jao.Beži bre, ako je posle mene neko gurao ja više tu ni prst više ne stavljam, a kamo li nešto drugo.
Šta fali da se s vemena na vreme draga bez povoda iznenadi nečim? Obostrano naravno, ali ne da se na kantar stavlja ko je više kome kupio.Pa svako normalan bi se razveo do sad već da živi kao ti.
Beži bre, ako je posle mene neko gurao ja više tu ni prst više ne stavljam, a kamo li nešto drugo.
Za dronfolju, nema veze.Šta fali da se s vemena na vreme draga bez povoda iznenadi nečim?
Govori se o braku. I predlozima letnje smrti kako osvežavaju taj brak...Увек је пре тебе неко трошио тај сапун.
Za dronfolju, nema veze.
Pa mogli bi i svingeraj a organizujemo kad smo svi tako skupa. Čisto da se podsetimo kako beše. Beži bre.
E to je baš tako kako si i napisao u filmovima sa zapada.Ti zapadnjaci jedne druge zahebavaju novim partnerima. Muškarac nađe mlađu i lepšu žena isto nađe ili mlađem ili starijeg. Pa se nađu na ručku pa se međusobno zahebavaju.
Pa da.Kad se veza završi treba da se završi i svaka priča između dvoje ljudi. Inače koja je poenta?
To je za mene poniženje kad imaš seks sa bivšim, naročito za muškarca. To je dokaz da nemaš dostojanstva.Увек је пре тебе неко трошио тај сапун.
Nema razloga za mržnju. Ako postoje deca održavaš samo strogu poslovnu komunikaciju zbog dece i toliko. Jednostavno nema emocija, ni mržnje ni ljubavi.E to je baš tako kako si i napisao u filmovima sa zapada.
Vole jedni drugima da dokažu da su pogriješili a da su oni ipak uspjeli naći ljepšu/ljepšeg itd.
Ali opet mislim da nema razloga ni mrziti bivše i kad se jednom prekine jer dođe do kraja tvrditi da ništa nije valjalo. Nikad mi neće biti jasno kako jedna situacija koja dovede do kraja može poništiti ono sve dobro dok je bilo do te situacije? Tako da se mogu složiti sa Paulom da se treba biti iznad toga i ostati u dobrim odnosima tj normalnim. Odrasli smo i tako se trebamo ponašati. Isto tako ja koa sadašnji ne bih imao problema sa bivšim te neke moje djevojke. Jer nije bez razloga bivši, a kad nekom vjerujem onda vjerujem dok se ne dokaže suprotno.
To je zamene poniženje kad imaš seks sa bivšim, naročito za muškarca. To je dokaz da nemaš dostojanstva.