Posle duge veze.....

Jeste, ali ziv sam covek, mogu i da pogresim.

Naravno i to je normalno, ali ipak ne mogu da se slozim sa tim. Zasto bih govorila sve najgore o nekome sa kim mi nije islo, sa kim se nisam nasla ? A imali smo puno lepih trenutaka u madjuvremenu. To je zivot....cak i da je ispao djubre, to je ipak na kraju cele price....ali, do tad bio mi je naj naj....Imam zamerke na ponasanje bivsih, i zamerke na ponasanje svoje, ali nikad se necu sloziti sa tim da su najgori, a jos manje pokojnici....niti bih volela da mene tako neko naziva....:rolleyes:

U planu je... :cool: Ali, sta ako se zaljubim!!? :confused: Ja sam ti jedna romanticna dusica. :)

Људима се у међусобним односима дешавају само оне ствари за које они одлуче да им се десе.
Постави јасну границу на почетку према њему да не би било непотребних компликација.
А то ти се неће десити ако не будеш ишла у рационализацију својих поступака. Ради само оно што желиш и кад желиш и преузми одговроност...

To je mene odredjeno vreme proganjalo...ali sam na kraju posle odredjenog vrmena shvatila da sam mnogo toga dobila...iako sam bila vrlo povredjena...
Jer faktichki chovek tek kada je povredjen (ili kad prozivi neku vrlo teshku krizu), bude primoran da se suochi sa nekim stvarima (sopstvenim manama) koje ne zeli da vidi dok je u "zadovoljnom stanju". Tako da je sve to jedna jako dobra lekcija...i na takvim situacijama...iako su jako teshke najvishe napredujemo u razvijanju i jachanju lichnosti...

Hello, nova ovde i citkam....
Izasla skoro iz veze koja je postala monotona, samo sto je on imao vise hrabrosti da je okoncha, s'obzirom da niko nije imao petlju da nesto menja. I posle prvobitnog shoka, sve krece drugim tokom.... Prvo poradis na samopouzdanju (svesna i mana, ali i prednosti)...
i.... chim se osetish dovoljno slobodno i rastereceno... ma shvatis da ti je to ustvari i trebalo

nekada je zaista bolje biti kvalitetno sam nego u nekom losem odnosu koji te smara ..ogranicava i dosadno ti ..mislim da se na odredjenu osobu jednostavno naidje..verujem da se ljubav dogadja..jednostavno,iznenada,nepozvana u razlicitim zivotnim razdobljima i okolnostima..

Kvalitetno sam ne postoji i to je glupost.
Isto tako je glupost biti sa nekim ko ti se ne svidja.
Opet neke price o nekim krajnostima.

Kako se osloboditi osecaja da ste posle duge veze...samo uzalud potrosili i bacili svoje vreme ?

Odes napolje da prosetas i vidis lep dan i onda udahnes punim plucima i kazes sebi "sloboda!!". :lol: Sad mozes da radis sta god oces.

Onda napravis jednu reprospektivu o toj vezi sta je bilo lepo sta ruzno, izvuces neke pouke, sta si trebala da uradis sta si mozda pogresila i kazes sebi da ce ti ostati u lepom secanju i onda bacis pogled na prolaznike da vidis koji ima dobru goozu. :lol:

Pa imas 2 nacina ili da nadjes sebi neku/e kres seme da ubijes taj osecaj da si propustila toliko toga za to vreme. Ili da trazis novog decka i mozda novo gubljenje vremena. :lol: Al sta god da radis treba da se opustis i uzivas. ;)

Zavisi sta podrazumevas pod kvalitetno sam? Neko to shvata kao pvreme " posveceno sebi "...neko kao vreme za " odmor " od veze i posvecivanje drugim stvarima...neko to vreme koristi da pronadje sebe u nekim stvarima koje mu do tad nisu padale na pamet....svako drugacije to dozivljava i organizuje sebi....

U svakom slucaju, mislim da to vreme moze da bude veoma produktivno. I ne mora da ide ni u kakve krajnosti. Moze da se shvati kao predah...predigra za nesto drugo....

Između veza treba biti malko sam. I to kvalitetno ;)
Uostalom, šta je sa onima koji nemaju pored sebe kvalitetnu osobu, a kažeš da ne postoji ni to 'kvalitetno' sami... pa mislim svi bi da budu srećnozaljubljeni u pravu osobu... kad bi moglo tako uvek

edit: @ ZORO

Ja razmisljam da kad si sam onda si sam i tu nema nista ni kvalitetno ni ne kvalitetno. Kvalitet dolazi u pitanje tek kad smo pored nekog.

Mislim odo ja na Lastovo da se kvalitetno sam zabavljam sa svojom gitarom. :lol: Ponecu i 3 kofera sardina i uzivancija. :lol: Mada bi opet bolje bilo da je naka Ela, Ema, Ena tu i onda opet ta teorija o kvalitetno sam pada u vodu.

Kako se osloboditi osecaja da ste posle duge veze...samo uzalud potrosili i bacili svoje vreme ?
tako sto shvatis da je gajenje tog osecaja takodje uzaluno trosenje vremena.
salu na stranu, to je faza nakon raskida, dok smo jos povredejni i izgubljeni... posle shvatis da nisi gubila vreme.
a ako ni posle to ne shvatis, onda se malo zamisli i vidi sta je to u tvojoj licnosti sto te navodi da predugo ostajes u neodgovarajucim vezama.

Back