la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
O pokojnicima sve najgore, inace ne bi bili pokojnici. Klin mora biti kvalitetniji nego prethodni, podrazumeva se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O pokojnicima sve najgore, .
O pokojnicima sve najgore, inace ne bi bili pokojnici. Klin mora biti kvalitetniji nego prethodni, podrazumeva se.
Jeste, ali ziv sam covek, mogu i da pogresim.
:shock: ...prije nego što...? :rolleyes:

Што пре наћи необавезну сексуалну шему...
Ali, sta ako se zaljubim!!? 
U planu je...Ali, sta ako se zaljubim!!?
Ja sam ti jedna romanticna dusica.
![]()
To je mene odredjeno vreme proganjalo...ali sam na kraju posle odredjenog vrmena shvatila da sam mnogo toga dobila...iako sam bila vrlo povredjena...
Jer faktichki chovek tek kada je povredjen (ili kad prozivi neku vrlo teshku krizu), bude primoran da se suochi sa nekim stvarima (sopstvenim manama) koje ne zeli da vidi dok je u "zadovoljnom stanju". Tako da je sve to jedna jako dobra lekcija...i na takvim situacijama...iako su jako teshke najvishe napredujemo u razvijanju i jachanju lichnosti...
nekada je zaista bolje biti kvalitetno sam nego u nekom losem odnosu koji te smara ..ogranicava i dosadno ti ..mislim da se na odredjenu osobu jednostavno naidje..verujem da se ljubav dogadja..jednostavno,iznenada,nepozvana u razlicitim zivotnim razdobljima i okolnostima..
U planu je...Ali, sta ako se zaljubim!!?
Ja sam ti jedna romanticna dusica.
![]()
Kako se osloboditi osecaja da ste posle duge veze...samo uzalud potrosili i bacili svoje vreme ?
Sad mozes da radis sta god oces. 
Al sta god da radis treba da se opustis i uzivas.
Ponecu i 3 kofera sardina i uzivancija.
Mada bi opet bolje bilo da je naka Ela, Ema, Ena tu i onda opet ta teorija o kvalitetno sam pada u vodu.tako sto shvatis da je gajenje tog osecaja takodje uzaluno trosenje vremena.Kako se osloboditi osecaja da ste posle duge veze...samo uzalud potrosili i bacili svoje vreme ?
Kao i svako ko izadje iz duge veze,ima samo 2 puta ili se odmah udaš/oženiš ili se baciš u prometKako se osloboditi osecaja da ste posle duge veze...samo uzalud potrosili i bacili svoje vreme ?
Kao i svako ko izadje iz duge veze,ima samo 2 puta ili se odmah udaš/oženiš ili se baciš u promet![]()
Plate mushkoj sponzorushi pa zakljuche da im i nije bilo toliko loshe koliko su mislile.
Ne mislim na nashu mushku spomzorushu, to je ipak majstor. Ako njemu plate navuku se i bankrotiraju.
da li da obrishem post? Mozzda se neko naljuti? ...neche...valjda![]()