Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako načelnik nije na čelu GŠ, izvini.
Ja sve do sada mislio da jeste.
Ministarstvo.
Nakon konsultacija sa direktorom Vodovoda, naravno.
Ili beše ipak sa nekim drugim, možda načelnikom GŠ?
Sto se tice Ponosa ovo zacrnjeno je kljucno. Vecina ovde misli da je on vlasnik hrvatskog pasosa tek tako - pukom cinjenicom da je rodjen na teritoriji nekadasnje jugosl. republike Hrvatske... a to nije istina
Hrvatsko drzavljanstvo (u situacijama kao sto je njegova) se TRAZI i dobija samo ako drzava Hrvatska odobri. Nema nikakvog automatizma niti se drzavljanstvo sadasnje drzave Hrvatske dobija time sto je neko rodjen u nekadasnjoj jugosl. republici Hrvatskoj (kako to preds. kandidat Ponos manipulativno obmanjuje) . Treba predati zahtev, napisati zbog cega se zeli hrvatsko drzavljanstvo, platiti, cekati odgovor, neki od ministara treba da potpise , posle se ponovo pise zahtev za izdavanje pasosa i licne karte...
Ponos je morao ZATRAZITI hrv. drzavljanstvo
Znam vise od *ijednog* Srbina iz Krajine.Kakve gluposti ti pišeš.Je li ti uopšte znaš ijednog Srbina iz Krajine?
Znam vise od *ijednog* Srbina iz Krajine.
Sta su gluposti u mom pisanju?
Tako je, mada ne bas *svi*.
I to mozes da procitas upravo u komentarima Srba iz Krajine na tekst u *Danasu* za koji sam ostavio link u poruci br. 107 na ovoj temi.
Citiracu ti par njih (da se ne mucis) -
Nadam se da si sad nesto shvatio - nesto sto preds. kandidat Ponos ne zeli da vecina biraca shvati
- komentator
04. februara 2022. u 12.49
Srbi koji nisu proveli rat u Hrvatskoj (na teritoriji pod kontrolom hrvatskih vlasti) su nakon rata morali (ako to žele) tražiti priznavanje državljanstva (ne prijem u državljanstvo, nego priznavanje), kako bi dobili „domovnicu“ (nešto kao potvrdui hr. državljanstva), tako da nije baš tačno to što gospodin tvrdi. Nije tu bilo nikakvog automatizma, a nisu svi koji su tražili ni dobili, kao npr. ja, uz objašnjenje iz MUP-a HR da matične knjige iz MZ u kojoj sam zaveden nisu vraćene od strane vlasti SAO Krajine nakon rata
- Koja
04. februara 2022. u 09.22
I moja majka je rodjena tamo ali ga nema,jer ga nije ni tražila. Dakle tražio si državljanstvo.
- Aca
04. februara 2022. u 14.18
I ja sam iz Knina, ali sam na MOJ ZAHTEV zatražio i dobio državljanstvo Hrvatske!!!
Zašto sam to uradio?
Zato da se ne zatre trag (broj) Srbima u Hrvatskoj!!!
Dakle, tzv.general Ponoš je morao ZATRAŽITI hrvatsko državljanstvo!!!