- Poruka
- 46.687
Pa idi jbt više...ovi ni Monti pajton nije mogao da zamisli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ti sebe slobodno poistoveti sa ĆacijimaB92
Ne poistovecuj sebe s obrazovanjem.![]()
Gimnazije nam ne trebaju ni privatneZnaci da se gase drzavni fakulteti i gimnazije.lepo.zivela privatizacija.
Sta je po tebi "Caci" zapravo, sta to znaci konkretno?Ali ti sebe slobodno poistoveti sa Ćacijima![]()
Izvini, ali već sam ko zna koliko puta obrazlagala, imaš moje postove, zaista me mrzi da ponavljam...Sta je po tebi "Caci" zapravo, sta to znaci konkretno?
ne pada mi na pamet da sebe poistovecijem s kreacijom morona koji je smislio obustavu nastave.Ali ti sebe slobodno poistoveti sa Ćacijima![]()
Pa ******, kakav je ovo poludebil. Uvalio nam ga USAID za sve pare.
Pa idi jbt više...ovi ni Monti pajton nije mogao da zamisli![]()
Blago vanredno stanje i nežno uvođenje totalne diktature, nešto novo? Pa i ne...Ovo su zahtevi koje je Vučić pročitao:
1. Mi građani okupljeni na saboru "Ne damo Srbiju", zahtevamo od tužilaštva da u okviru svojih ustavnih i zakonskih nadležnosti pokrenu postupke kako bi se uspostavio red i mir u državi:
Da se uspostavi puno poštovanje ustava i zakona, bezbednost Srbije i građana i da se institucije vrate građanima kao nosiocima narodne suverenosti
2. Da se utvrdi pravna odgovornost svih lica koja su učestvovala u vandalskih nasrtaja na građane prilikom mirnih okupljanja, a naročito podstrekači mirnih događaja u Nišu
3. Da se svakom đaku i studentu omogući da se školuje i studira ukoliko to želi
4. Da se otkriju počinioci, podstrekači i pomagači u vršenju aktivnosti napade na vitalne objekte i institucije
5. Da se spreči svaka aktivnost kojom se samovlasno parališe privredna delatnost i onemogućavaju građani da sprovode životne aktivnosti
https://www.b92.net/info/politika/120526/vucic-izneo-pet-zahteva-ovo-je-spisak/vest/
Zahteve je iznela osoba kojoj je dužnost da se susreće sa predsednicima drugih država, smeška se i povremeno nekome dodeli neki orden.
Gresis. Opste obrazovanje je najvaznije. Prosvecenost je individualna potreba. Zanat uz to na fakultetu.Gimnazije nam ne trebaju ni privatne
Diktatura ce tek da usledi, veceras je najavio ono cemu sam se i nadao a to je plan razvoja do 2035.Blago vanredno stanje i nežno uvođenje totalne diktature, nešto novo? Pa i ne...
Pa jeste vala... koji nadimak da smislimo za takve a da ne budemo banovanine pada mi na pamet da sebe poistovecijpm s kreacijom morona koji je smislio obustavu nastave.![]()
Ko se lača mati od lača će i da pati.
Ali barem ćemo da imamo red, privredni rast i delfinarijum u Surčinu.Blago vanredno stanje i nežno uvođenje totalne diktature, nešto novo? Pa i ne...
Danas broje i zube
Ма кури њу болац тј. њега оооооо мсмммм, да, то.
1. Da se uspostavi puno poštovanje ustava i zakona, bezbednost Srbije i građana i da se institucije vrate građanima kao nosiocima narodne suverenosti
2. Da se utvrdi pravna odgovornost svih lica koja su učestvovala u vandalskim nasrtajima na građane prilikom mirnih okupljanja, a naročito podstrekači nemirnih događaja u Nišu
3. Da se svakom đaku i studentu omogući da se školuje i studira ukoliko to želi
4. Da se otkriju počinioci, podstrekači i pomagači u vršenju aktivnosti napade na vitalne objekte i institucije
5. Da se spreči svaka aktivnost kojom se samovlasno parališe privredna delatnost i onemogućavaju građani da sprovode životne aktivnosti
ВучићKo je trazio ove zahteve,
Вучићko treba da ih ispuni,
Вучићi sta je kriterijum ispunjenja?
Вучић ВучићуKo tu i kome polaze racune?
samo-onanijaВучић
Вучић
Вучић
Вучић Вучићу
Biologija u gimnaziji
Nije bitna masovnost skupa vec glasovi na izborima. Koga boli k za autobuse i skupove.