Posle 15.3. dosao je 12.4.

Nema razloga da bilo šta prestane, i ne vidim da će :). Mislim da se stvari zahuktavaju, biće tu puno akcija narednih godina ako treba. Samo treba odigrati pametno i pripremiti se za dužu "borbu". U toj borbi ne treba da prepustimo univerzitete. Ništa se neće postići ako se ne menja oblik "borbe" i ne prilagođava trenutku.
Ok, možda si u pravu. Ali mi deluje da se ne zahuktavaju stvari, već da opada intenzitet. Sprovode se neke parcijalne akcije, tipa blokada Informera ili ovaj pokušaj blokade autobusa u NP danas, umesto da se posluša Vojvoda Savo i da se izvrši istovremena blokada 100 ključnih tačaka u zemlji, na neodređeno vreme, sve dok se Nenadležnik ne natera da popusti.
Ali najvažnije da bunt ne umre barem do izbora 2027.
A za ovo zašto su? Moj je utisak da su oni mislili da nema šanse da to potraje, da će njihovi zahtevi biti ispunjeni kada ljudi izađu na ulice i u štrajkove. Jednostavno, nisam sigurna da su smatrali da će to da traje više godina. A više godina ne može univerzitet da bude blokiran, da ne izdaje diplome, da ne radi, onda će staviti ključ u bravu. Ili kako vidimo, preuzeće ga Vlada. Zato - pamet u glavu. Mislim ako igde ima mudrih ljudi ima ih tu.
Da, prevarili su se što su verovali narodu. Ima ona potpuno pogrešna izreka ''Politika je qurva'' a ustvari je narod najveća *****.

ne radi se o tome.
Ради се о томе.
Вреди ли 2.5 сата дужа вожња (кад се заврши Видин-Софија, биће и мање), од 10-24 сати чекања на Калотини и Хоргошу?
Будимо конкретни
IMG_5223.jpeg

zašto je makedonija u nato paktu sa tri puške baš im neophodna?
Питање је структуре. НАТО као и европски систем безбедности.
Зашто не би била? Зато што Дугин мршти?
Иначе, одакле Македонија у твојој причи?

Prilozi

• IMG_5222.jpeg
    IMG_5222.jpeg
    156 KB · Pregleda: 7
sta msilite, da li ce biti neke posledice danasnjeg mitinga?
posle onako najvljenog 15.3 nista se nije sustinski desilo.
i ovaj se najavljuje kao onaj..da li ce iza ovog biti neke posledice u situaciji u kojoj smo?

ili ce se zavrsiti kao i onaj..tresla se gora, rodio se mis?
Док војска не крене против Вучића неће да буде ништа. А генерале нам поставља НАТО и они му неће окренути леђа то је сигурно.
Вучићев генијални потез је био да утиче да студенти протествују против рушења Генералштаба и тако се сами укопају код ЕУ и САД.

Back