- Poruka
- 42.565
A? Da stoje zgrade, profesori da primaju plate a studenti i djacki plenumi da blokiraju nastavu?
Ne, profesori primaju platu samo za ono što rade, i ne bune se. Nisi u toku šta smo pisali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A? Da stoje zgrade, profesori da primaju plate a studenti i djacki plenumi da blokiraju nastavu?
Dobro si izbego...Konj Nine Šobote završio u lepinji.
Ok, možda si u pravu. Ali mi deluje da se ne zahuktavaju stvari, već da opada intenzitet. Sprovode se neke parcijalne akcije, tipa blokada Informera ili ovaj pokušaj blokade autobusa u NP danas, umesto da se posluša Vojvoda Savo i da se izvrši istovremena blokada 100 ključnih tačaka u zemlji, na neodređeno vreme, sve dok se Nenadležnik ne natera da popusti.Nema razloga da bilo šta prestane, i ne vidim da će. Mislim da se stvari zahuktavaju, biće tu puno akcija narednih godina ako treba. Samo treba odigrati pametno i pripremiti se za dužu "borbu". U toj borbi ne treba da prepustimo univerzitete. Ništa se neće postići ako se ne menja oblik "borbe" i ne prilagođava trenutku.
Da, prevarili su se što su verovali narodu. Ima ona potpuno pogrešna izreka ''Politika je qurva'' a ustvari je narod najveća *****.A za ovo zašto su? Moj je utisak da su oni mislili da nema šanse da to potraje, da će njihovi zahtevi biti ispunjeni kada ljudi izađu na ulice i u štrajkove. Jednostavno, nisam sigurna da su smatrali da će to da traje više godina. A više godina ne može univerzitet da bude blokiran, da ne izdaje diplome, da ne radi, onda će staviti ključ u bravu. Ili kako vidimo, preuzeće ga Vlada. Zato - pamet u glavu. Mislim ako igde ima mudrih ljudi ima ih tu.
DObro znaci otkaz profesorima i nastavnicima koji ne predaju. Barem do 2028.)Ne, profesori primaju platu samo za ono što rade, i ne bune se. Nisi u toku šta smo pisali.
Prošao sam danas u više navrata, Mordor.Dobro si izbego...![]()
Ради се о томе.ne radi se o tome.
Питање је структуре. НАТО као и европски систем безбедности.zašto je makedonija u nato paktu sa tri puške baš im neophodna?
Masovan skup, vidim po tome sto su studenti trigerovani na max.
Odlican potez Vucica, evo sad je spomenuo i nas iz Crne Gore i srpski jezik u Crnoj Gori.
Odlican potez, sahista je to.
![]()
Ако се захвалио „грађанима Србије, Црне Горе и Косова”, моментално тужба па нек објашњава шта је мислио...Zahvalio se građanima Srbije, Crne Gore i Kosova. Nije izgleda vidio da je i Mile došao. Neka mu neko šapne.
Tako ti dunjaluka smanji opsesiju s dodaromZahvalio se građanima Srbije, Crne Gore i Kosova. Nije izgleda vidio da je i Mile došao. Neka mu neko šapne.
Ne znam hocemo li ga spasiti ali hvala mu za sve sto je uradio za nas u Crnoj Gori.![]()
Crnogorci i Bosanci ce spasiti Vucica
Na pola govora ljudi napuštaju miting![]()
Док војска не крене против Вучића неће да буде ништа. А генерале нам поставља НАТО и они му неће окренути леђа то је сигурно.sta msilite, da li ce biti neke posledice danasnjeg mitinga?
posle onako najvljenog 15.3 nista se nije sustinski desilo.
i ovaj se najavljuje kao onaj..da li ce iza ovog biti neke posledice u situaciji u kojoj smo?
ili ce se zavrsiti kao i onaj..tresla se gora, rodio se mis?
Pa sta se nerviras?Koji totalni fijasko SNS skupa.