lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.659
Izbjegava i da ga spomene. Sjetio se svakoga, osim njega. Ja samo velim nije fer. Čovjek rizikovao i došao.Tako ti dunjaluka smanji opsesiju s dodarom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izbjegava i da ga spomene. Sjetio se svakoga, osim njega. Ja samo velim nije fer. Čovjek rizikovao i došao.Tako ti dunjaluka smanji opsesiju s dodarom
Nije bitna masovnost skupa vec glasovi na izborima. Koga boli k za autobuse i skupove.Najveći skup autobusa u istoriji Srbije !![]()
Sta je problem Paula, ima Srba i van Beograda i kruga dvojke
Да сам на његовом мјесту (Бајином), био бих опрезнији у БГ него у СА, да ме не ухапсе, а пошто је дошао у БГ, шта му сад проблем да прошета и Башчаршијом.Izbjegava i da ga spomene. Sjetio se svakoga, osim njega. Ja samo velim nije fer. Čovjek rizikovao i došao.
Sta je problem Paula, ima Srba i van Beograda i kruga dvojke
Наравно, ово данас све фини људи, крем де ла крем, нема безбједоносних ризика.A ti ne znaš da onog dana kada je bio studentski skup u Beogradu je bila zaustavljena cela železnica u Srbiji? Nije radila. Bezbednosni rizici.
Zato kažem danas radi punom parom.
I nema razbijenih traktora? Sada se pitam ko je razbio one krntije od traktora?A ti ne znaš da onog dana kada je bio studentski skup u Beogradu je bila zaustavljena cela železnica u Srbiji? Nije radila. Bezbednosni rizici.
Zato kažem danas radi punom parom.
I nema razbijenih traktora? Sada se pitam ko je razbio one krntije od traktora?
Hero dušo, evo ga mlati zastavom, sa onim pobjedonosnim osmjehom na licu.Mogla bi i ja tako s tobom. Uz sav vatromet.Vi, pobunjenici.
Ajde odgovaraj. Sta ce biti s nastavom za one koji hoce da uce. Imamo barem cetvoricu.Ne, profesori primaju platu samo za ono što rade, i ne bune se. Nisi u toku šta smo pisali.
Hero dušo, evo ga mlati zastavom, sa onim pobjedonosnim osmjehom na licu.Mogla bi i ja tako s tobom. Uz sav vatromet.![]()
Dečko ne grize ruku koja ga hrani.
Bez priloga, samo lepinja i konj.Konj Nine Šobote završio u lepinji.
Ни говора. Савјетници су му рекли да би јавно изношење захтјева упућених самом себи било ризично, наиме лијечење таквих индивидуа је обавезно.Него, јел председник на овом скупу ”Не дамо Србију грађанима Србије” изнео те своје захтеве, као што је најављено?
Mora da ti iz Holandije u kojoj živiš ceo život imaš zaista reačnu sliku dešavanja u Srbiji, što nas pitaš
Mislim da si nas sve ubedio da mrziš školu i obrazovanje, ne moraš više da se trudiš, verujemo ti na tvom primeru kako to izgleda biti Ćacitužno je to da se profesori koji nisu držali nastavu raduju što će dobite sve zaostale plate s tako malo dorade.
ako im se probudi savest minimum je da predaju deci pun fond časova tj. da nadoknade svaki izgubljeni čas. i da se izvinu deci. ne moraju objašnjavati.
Ne poistovecuj sebe s obrazovanjem.Mislim da si nas sve ubedio da mrziš školu i obrazovanje, ne moraš više da se trudiš, verujemo ti na tvom primeru kako to izgleda biti Ćaci![]()
1. Da se uspostavi puno poštovanje ustava i zakona, bezbednost Srbije i građana i da se institucije vrate građanima kao nosiocima narodne suverenostiНего, јел председник на овом скупу ”Не дамо Србију грађанима Србије” изнео те своје захтеве, као што је најављено?