Posle 15.3. dosao je 12.4.

Ovo su zahtevi koje je Vučić pročitao:

1. Mi građani okupljeni na saboru "Ne damo Srbiju", zahtevamo od tužilaštva da u okviru svojih ustavnih i zakonskih nadležnosti pokrenu postupke kako bi se uspostavio red i mir u državi:

Da se uspostavi puno poštovanje ustava i zakona, bezbednost Srbije i građana i da se institucije vrate građanima kao nosiocima narodne suverenosti

2. Da se utvrdi pravna odgovornost svih lica koja su učestvovala u vandalskih nasrtaja na građane prilikom mirnih okupljanja, a naročito podstrekači mirnih događaja u Nišu

3. Da se svakom đaku i studentu omogući da se školuje i studira ukoliko to želi

4. Da se otkriju počinioci, podstrekači i pomagači u vršenju aktivnosti napade na vitalne objekte i institucije

5. Da se spreči svaka aktivnost kojom se samovlasno parališe privredna delatnost i onemogućavaju građani da sprovode životne aktivnosti

https://www.b92.net/info/politika/120526/vucic-izneo-pet-zahteva-ovo-je-spisak/vest/

Zahteve je iznela osoba kojoj je dužnost da se susreće sa predsednicima drugih država, smeška se i povremeno nekome dodeli neki orden.

Ovo su zahtevi koje je Vučić pročitao:

1. Mi građani okupljeni na saboru "Ne damo Srbiju", zahtevamo od tužilaštva da u okviru svojih ustavnih i zakonskih nadležnosti pokrenu postupke kako bi se uspostavio red i mir u državi:

Da se uspostavi puno poštovanje ustava i zakona, bezbednost Srbije i građana i da se institucije vrate građanima kao nosiocima narodne suverenosti

2. Da se utvrdi pravna odgovornost svih lica koja su učestvovala u vandalskih nasrtaja na građane prilikom mirnih okupljanja, a naročito podstrekači mirnih događaja u Nišu

4. Da se otkriju počinioci, podstrekači i pomagači u vršenju aktivnosti napade na vitalne objekte i institucije

5. Da se spreči svaka aktivnost kojom se samovlasno parališe privredna delatnost i onemogućavaju građani da sprovode životne aktivnosti

https://www.b92.net/info/politika/120526/vucic-izneo-pet-zahteva-ovo-je-spisak/vest/

Zahteve je iznela osoba kojoj je dužnost da se susreće sa predsednicima drugih država, smeška se i povremeno nekome dodeli neki orden.
Blago vanredno stanje i nežno uvođenje totalne diktature, nešto novo? Pa i ne...

Blago vanredno stanje i nežno uvođenje totalne diktature, nešto novo? Pa i ne...
Diktatura ce tek da usledi, veceras je najavio ono cemu sam se i nadao a to je plan razvoja do 2035.
I to ce biti tek pocetak :maramica:

Šta motiviše diktatore da vladaju doživotno?

ne pada mi na pamet da sebe poistovecijpm s kreacijom morona koji je smislio obustavu nastave. :mrgreen:
Pa jeste vala... koji nadimak da smislimo za takve a da ne budemo banovani :think:

Ja još uvek očekujem ovakve slike
1744485578781.png

Šta bi, tačkasti zakazao :mrgreen:

1. Da se uspostavi puno poštovanje ustava i zakona, bezbednost Srbije i građana i da se institucije vrate građanima kao nosiocima narodne suverenosti

2. Da se utvrdi pravna odgovornost svih lica koja su učestvovala u vandalskim nasrtajima na građane prilikom mirnih okupljanja, a naročito podstrekači nemirnih događaja u Nišu

Ko je trazio ove zahteve, ko treba da ih ispuni, i sta je kriterijum ispunjenja? Ko tu i kome polaze racune?

Back