sta kazu , koliko je?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta kazu , koliko je?
ne zanima me. evo video.sta kazu , koliko je?
ne radi se o tome.Мислим: нема више граница након Капикуле.
...2020.Bar 50% vise danas nego 15.3.
neces dobiti odgovorA za koga bi glasaona tim postenim izborima![]()
Nema ni 30.000 ljudi.Bar 50% vise danas nego 15.3.
Tačno, ima vas najmanje pet miliona.Bar 50% vise danas nego 15.3.
Sprdnjane zanima me. evo video.
Brankov most:
Pogledajte prilog 1713331
Takovska:
Pogledajte prilog 1713334
Otišli su i naši iz RS. Direktor popisao čistaćice i članove SNSD-a. Nije uvažio ni jedno opravdanje. To sam zadnja naravno saznala.Imao sam bliski susret sa pet autobusa danas.
Poluprazni. U dva su komplet Cigani. Ovima iz ostala tri busa se ne isplati da izlaze iz groba.
Ima nas par koje ne diraju. Ako i mi odemo neće ostati niko ni da se normalno javi na telefon.Ти си на државним јаслама, како то ако ниси активиста неке странке на позицији?
Nema merenja kad ga žv.ala ni nema.prelazimo na merenje čiji je veći![]()
Ma sve ti verujemoIma nas par koje ne diraju. Ako i mi odemo neće ostati niko ni da se normalno javi na telefon.
Decija poslaprelazimo na merenje čiji je veći![]()
Nemaš pojma koliko sam ja iskrena osoba. Zato ovdje i ne valjam.Ma sve ti verujemo![]()
Pa mora se priznati da imaju moćnijeg tatu, to sigurno.
Njima dovozi autobuse iz cele zemlje, a nama je zabranio sav međugradski saobraćaj, i železnicu zaustavio. To nije fer borba.
Zaboravih i na saobraćaj u Beogradu. Nije uopšte radio gradski prevoz.
Ne, nego je njihov eksponent.ovde su ti navijači
ali ako šiptari mudžosi i hrvati podržavaju ove tzv studentske proteste meni dovoljno
zamisli jedan kurti i jedan srbin isto misli. hebe nas u mozak nose učeka zastavu i ljube je. i umesto da ih zgaze studenti oni se diče svojom revolucijom. skidaju srpsku zastavu sa gradske kuće u novom sadu i stavljaju šiptarsku krvavu šaku.
bemti pamet.
![]()
![]()
i šta znači ova druga slika
izdao eu, učk, pedere i nato?
pogubljeno to sve.
Nema prave opozicije. To je isto sistem.Da, upravo je tako kako kažeš, pumpanje ali bez završnice (razumemo šta to znači)
Evo kako ja sve vidim:
Jel postoji nezadovoljstvo u narodu - postoji i to veoma
Da li postoji lider koji bi poveo u promene - ne postoji
Pa šta je rešenje: napraviti ga
Zapravo je vrlo prosto. Imamo studente i imamo opoziciju. Sad treba pita da se napravi.
Varijanta 1 je da studenti sami naprave neki pokret i traže izbore, prelaznu vladu ili šta god...
Varijanta 2 je da studenti traže, odnosno PRITISNU opoziciju da se ujedini i da tako ujedinjeni dođu na dogovor.
Opozicija fakat ne može sama da se ujedini, oni kao da su upali u neko živo blato iz koga ne mogu samostalno da se izvuku. Čak i među njima ako neko predloži nešto, nebitno koliko je dobro i ispravno, ostali će hejtovati jer tamo fakat niko neće da prihvati da neko drugi šefuje. Zato mora neko SPOLJA da ih okupi, odnosno pritisne da se okupe. Pa to mogu da budu studenti, imaju i proglas itd...
Dakle mora NEŠTO da se uradi. Ok, ako neće da okupljaju opoziciju, gadljivi su, onda neka prave svoj pokret. Ako neće ni to, preveliko je cimanje, ne vole politiku, onda brate šta koji moj šetaju, nego vraćanje u klupe, postajemo Belorusija i to nam je sudbina![]()
Obrnuto - svi znaju da je vase izvodjenje maloletnika farsa (i sramota, ne samo regionalna nego i globalna)Interesantan je sa psihološkog stanovišta ovaj cirkus u BG. Svi znaju da je farsa. On zna da je farsa, mi znamo, statisti tamo znaju, svi na forumu znaju, ali i dalje diskutujemo o tome kao da je nešto realno.![]()