Posao za tinejdzere....?

evo pichkice,da imate 18+ mogli ste da konkurisete za popisivace. nagrada 22-25 000 dingerosa za 7 dana. A realno moze da se uradi sve za 2 sata jer idete po 70 kuca da popisete.:lol: Prosao sam u drugi krug u mom selu. :D Mislim da cu proci u finale i da cu dobiti posao. :D

Ides po svom komsiluku covece. Nisi valjda u toliko losim odnosima sa komsijama?

Iskren da budem, jesam i ne znam sta sam Bogu skrivio da imam takve degene od komsija.Uglavnom su to babe koje nemaju sta da rade pa se medjusobno svadjaju oko gluposti svaki dan,zvali mi muriju par puta zbog glasne muzike pa ima tu jos dosta stvari al' sustina je da mi ih je pun ***** i da ih vidim na ulici a ne da im ulazim na gajbu jos

Verovatno jeste tako po gradu,kao sto rekoh ja sam konkurisao za selo. Mahom se stranacki kadar usemio za instruktore,a ja sam obicna boranija sto pise u kockice slova i brojeve. Ima nas 5 zaduzeno za moju parohiju,a ja sam medju onim koji imaju najvise bodova. Nisam nikakav kadar,uzasno pisem ali jbga vadi me sto sam student i sto mi u prebivalistu pise da sam u selu,a kuca do mene se vodi da pripada gradu. :lol: Mogu da zloupotrebljavam sistem!

Iskren da budem, jesam i ne znam sta sam Bogu skrivio da imam takve degene od komsija.Uglavnom su to babe koje nemaju sta da rade pa se medjusobno svadjaju oko gluposti svaki dan,zvali mi muriju par puta zbog glasne muzike pa ima tu jos dosta stvari al' sustina je da mi ih je pun ***** i da ih vidim na ulici a ne da im ulazim na gajbu jos

mssh da je kod mene bolje? Imam ispod neku babu koja je teski baksuz,ali zato ostatku kraja svima se javljam... Ali svima(a ima ih bome jedno barem 50 kojima se svaki dan javljam dobar dan). Voli me komsiluk,pogotovu babe. :lol: Kazu najkulturnije i vaspitanije dete u ulici!

a sta ja da kazem? Ucio elektrotehniku koja mi je dokurcila vec u prvoj godini,sada ucim neku ekonomiju koja smara,posle se prabacujem na FON,a verovatno cu raditi kao limar ili stolar ili ko ti u meku. :lol:

Ma brate ja cenim kad vidim da ti imash plan, ja sam u fazonu "radim do maja" pa cu da vidim hocu li na faks ili ne...Sad kad sam radio maturski pre neki dan iz srpskog, kad je trebalo da se raspishem shto mi je dolazilo prirodno tokom shkole ja sam totalno zab'o...mislim, bash sam zaboravio kako se misli totalno...Pitanje je kakav cu stav imati za godinu dana....
Al' lagano, svako nosi svoj krst...Shta uradim uradio sam...miran sam sa sobom.

Pa nemoj da dozvolis da prsnes psihicki zbog mentola i to zbog nekih malih para
NnzEJ.gif

Pa nemoj da dozvolis da prsnes psihicki zbog mentola i to zbog nekih malih para
NnzEJ.gif

Obozavam ovaj smajli... :rotf:

U svakom slucaju ce neko da ga, da izvinete na izrazu, ebe u mozak, sad ili kad tad. Samo se ti navikavaj, krepto. :mrgreen:

Kad budem isao do Bg-a ima da se maskiram i da ga 'ebem u zdrav mozak...pridjem mu i kazem "Je li, kome si ti to delio poene na krstarici?! Hoces sad da te zakoljem?!" :hahaha:
NnzEJ.gif
:hahaha:

P.S. Krepto, kolika ti plata?

Back