Posao za tinejdzere....?

Ne radim i nisam nikad zato sto zelim da sto duze budem na tudjoj grbaci. A i mlada sam da bih radila.
Zato planiram da radim leti kad dodje faks. Gledala sam na internetu letnje i zimske poslove po Evropi, pa work&travel USA ... Zna li neko nesto o tome?

^ Ovaj komentar me asocira na ovo:
jel-ti-imas-svoj-stan-300-300x300.jpg

Ima da se nadje samo ako hoces da radis i ako aktivno trazis a ne onaj fazon "trazim posao a molim Boga da ga ne nadjem" ja trenutno imam idealnu sljaku preko neke veze.Gledam tv na poslu,visim na net-u preko lap topa, a nocu kada treba da radim spavam :mrgreen: i jos mi daju pare za to...milina.

samo da potraje to sto duze :)

e pa nije ni u tome fora.. da se izmedju dva zla bira manje zlo
ne moze to tako
sva muzika ako se gleda sa neke vrednosne strukture je sranje cisto. Moral vrline i ostale gluposti, su totalno nepostojece, muzika sluzi za igru, pesmu, i cesto ima ulogu medija, ali to ne znaci da ako neko slusa death metal da sada on zaista ide da ubije nekoga, niti da je agresivan niti dubok i ostalo.

sva muzika ako se gleda sa neke vrednosne strukture je sranje cisto. Moral vrline i ostale gluposti, su totalno nepostojece, muzika sluzi za igru, pesmu, i cesto ima ulogu medija, ali to ne znaci da ako neko slusa death metal da sada on zaista ide da ubije nekoga, niti da je agresivan niti dubok i ostalo.
aj mi samo objasni sta si uopste hteo da kazes posto ja vidim samo gomilu nabacanih besmislica
boze, braco, koji ti je?

honey, klinke slusaju nesto sto je srazmerno njihovoj trenutnoj inteligenciji... :mrgreen:

Dok ima i starijih devojki koje slucaju grand iz istog razloga :(

To koju muziku slusas ne odredjuje IQ :P
Fora je u tome sto razliciti ljudi vide razlicite namene u njoj

Grand je teško smeće i sranje ,ZAM je bio zakon!

Haha, secam se kad se to po vazdan gledalo kad sam bio klinac :mrgreen:

Bese i minimax tamo? :lol:

Nije , bili su čini mi se Zlata i Peja :mrgreen: U stvari ne, to je bila isto legendarna A što ne bi moglo :ok: , a u ne mogu sada da se setim ko je vodio ZAM ,možda Mančićka ili neko takav .
Evo špice :
koja surova ekipa sunce ti ***** :eek: Brzi , Tarmi , Brena , Bojanić , Veki Zmiki ,Jami ,Keba ... :super:

Back