Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Amerika ist wunderbar",hm?aha, mozes naci posao da se ubijes od rada za pare koje ti ne bi pokrile hranu ni za nedelju dana. To nije posao...
Dok neko u Americi recimo kao teen zaradjuje 10 dolara na sat min
))
"^ Ovaj komentar me asocira na ovo:
![]()
prvo, zgrozila sam se kada sam videla reklamu
a drugo, nazalost, ovo uopste nije nista cudno, s obzirom na to da je sistem vrednosti u Srbiji poremecen da ludila
slusam bre, klinkice oko zgrade (10'dina najvise!) koje non-stop melju o telefonima, pevaju pesme koje su cule na grandu, bla bla
haos
...koliko god grand bio los bolej da slusaju to nego death metal...
i jos mi daju pare za to...milina.
lol.. aha a ti to aktivno si trazio posao vidimIma da se nadje samo ako hoces da radis i ako aktivno trazis a ne onaj fazon "trazim posao a molim Boga da ga ne nadjem" ja trenutno imam idealnu sljaku preko neke veze.Gledam tv na poslu,visim na net-u preko lap topa, a nocu kada treba da radim spavami jos mi daju pare za to...milina.
samo da potraje to sto duze![]()

sva muzika ako se gleda sa neke vrednosne strukture je sranje cisto. Moral vrline i ostale gluposti, su totalno nepostojece, muzika sluzi za igru, pesmu, i cesto ima ulogu medija, ali to ne znaci da ako neko slusa death metal da sada on zaista ide da ubije nekoga, niti da je agresivan niti dubok i ostalo.e pa nije ni u tome fora.. da se izmedju dva zla bira manje zlo
ne moze to tako
aj mi samo objasni sta si uopste hteo da kazes posto ja vidim samo gomilu nabacanih besmislicasva muzika ako se gleda sa neke vrednosne strukture je sranje cisto. Moral vrline i ostale gluposti, su totalno nepostojece, muzika sluzi za igru, pesmu, i cesto ima ulogu medija, ali to ne znaci da ako neko slusa death metal da sada on zaista ide da ubije nekoga, niti da je agresivan niti dubok i ostalo.
i jos mi daju pare za to...milina.

Grand je teško smeće i sranje ,ZAM je bio zakon!honey, klinke slusaju nesto sto je srazmerno njihovoj trenutnoj inteligenciji...
Dok ima i starijih devojki koje slucaju grand iz istog razloga![]()
honey, klinke slusaju nesto sto je srazmerno njihovoj trenutnoj inteligenciji...
Dok ima i starijih devojki koje slucaju grand iz istog razloga![]()

Grand je teško smeće i sranje ,ZAM je bio zakon!

U stvari ne, to je bila isto legendarna A što ne bi moglo
, a u ne mogu sada da se setim ko je vodio ZAM ,možda Mančićka ili neko takav .
Brzi , Tarmi , Brena , Bojanić , Veki Zmiki ,Jami ,Keba ... 
To koju muziku slusas ne odredjuje IQ
Fora je u tome sto razliciti ljudi vide razlicite namene u njoj

i
"...