Posao za tinejdzere....?

Pa malo je to za Bg i mek... :P
Da li verujete da me je neka devojka pitala da radim kod njene poznanice u kafani za 2000 din. dnevnicu, a samo treba da odrzavam vatru u kafani? :lol: 'mal se nisam prevrn'o kad sam cuo...kakvih poslvoa ima, sunce ti hebem...

Ma da l' si normalna, gde 2000 za paljenje vatre...pa to bi bio idealan posao za mene, svejedno ceo zivot palim vatru tamo gde ne treba, sad bih imao dozvolu da spalim kavanu....nego, ko zna koji je to posao u pitanju, sigurno najmanje posla ima oko vatre...zajebancija cista... :mrgreen:

Ma da l' si normalna, gde 2000 za paljenje vatre...pa to bi bio idealan posao za mene, svejedno ceo zivot palim vatru tamo gde ne treba, sad bih imao dozvolu da spalim kavanu....nego, ko zna koji je to posao u pitanju, sigurno najmanje posla ima oko vatre...zajebancija cista... :mrgreen:
...Palis vatru gde ne treba? :lol:

Ali sta mozes da radis u kafani, a da je toliko strasno da prevagne nad dnevnicom od 2000? Mislim, znam STA, ali cini mi se da ne bi to zahtevali od.... A. Mozda i bi. :mrgreen:

krepto, jesi poceo da radis?

Ja sam se pitala, da l bi neko hteo da salje decu na privatne casove iz engleskog kod studenta engleskog. Mislim, to bi mi odgovaralo veoma, em vezbas, em dobijas pare.
I koliko se naplacuju ti casovi uopste? :/

Počinjem čim mi dođe sanitarna, dakle u subotu
A što se tiče privatnih časova, ne šalju se deca mnogo na engleski, aj da predaješ matematiku tu bi našla dosta materijala, ovako...dvočas 1000 dinara matematika btw.

Ne znam šta da ti kažem, doduše ja sam bio na prirodnom smeru pa se na engleski i nije mnogo pažnje obraćalo, ne znam kako je na društvenom :) Mogla bi da pitaš te koji su išli koliko su plaćali, ne verujem da je ispod 800 dvočas u svakom slučaju :)

profesori koji drže privatne časove oni najbolji uzimaju soma za dvočas.

ti kao student, a možeš da držiš časove dovoljna ti je i diploma gimnaazije ja mislim, mada nisam sigurna, naplaćivaćeš dosta manje naravno, recimo dvesta pedeset dinara čas, da razvijaš smisao za biznis i privučeš mušterije i prvo se dokažeš, pa ako se vide rezultati na deci koju si podučavala povećaćeš cifru, to nije frka.
samo ovo oko dozvole nisam sigurna, mada deci iz kraja možeš držati bez bojazni da će ti neko poslati nadležnu kontrolu za to, valjda? a opet ako budeš dobra dovešće ti ta deca školske drugove i tako dalje i tako dalje.

profesori koji drže privatne časove oni najbolji uzimaju soma za dvočas.

ti kao student, a možeš da držiš časove dovoljna ti je i diploma gimnaazije ja mislim, mada nisam sigurna, naplaćivaćeš dosta manje naravno, recimo dvesta pedeset dinara čas, da razvijaš smisao za biznis i privučeš mušterije i prvo se dokažeš, pa ako se vide rezultati na deci koju si podučavala povećaćeš cifru, to nije frka.
samo ovo oko dozvole nisam sigurna, mada deci iz kraja možeš držati bez bojazni da će ti neko poslati nadležnu kontrolu za to, valjda? a opet ako budeš dobra dovešće ti ta deca školske drugove i tako dalje i tako dalje.
Lopovi. :lol:

Ja sam zapravo mislila da prvih par casova probam besplatno, cisto da vidim kako ide.
Ako se pokaze da umem, onda nema frke, ako ne, nace se vec neka prodavnica zdrave hrane ili nesto. :mrgreen:

Ko kaze da samo leti ima onih kratkotrajnih poslova, saznao sam i za zimski posao koji je duplo ako ne i troduplo bolji od onih letnjih sra.nja...sve sto NE trebate imati je strah od visine... :mrgreen:

Ne mogu da verujem koliko je skupo ciscenje krovova... :lol: Kaze komsinka da sat vremena vatrogasci naplacuju 5000 din....i to ciste samo ravne krovove, a ove kose krovove neki likovi naplacuju jos vise! z:shock: To ti pricam, nasao sam poslic za sledecu zimu, a jos ako bude ovako kao sto kazu sve gora i gora zima, bice posla...hahahaz:D Ali stvarno ne mogu da verujem, ja se iz za'ebancije peo i cistio krov, a ovi zgrnuse lovu samo tako... :O :P

Juce neki lik nas prijatelj ocistio krov kod nas i kod komsinke i dobio 5000 (ja mu dajo dve iljade .!.)...nama ne bi ni naplatio zato sto se poznajemo, al' da ne bude da je za dzabe... xD Mada je komsinki ocistio bolje, 'ebacu mu sito zito i komsinku! :deda:

Poslednja izmena:
Ja sam vec pisao o tome da sam radio letos, ali je problem sto su mi moji uzeli pare i ko zna kad ce da vrate, posle ce da kazu kupili smo ti odelo za maturu, ovo odelo, ono i nista nece ni da bude od tih para na kraju-.-. Sad cu da im udarim kamatu pa ce da vide..

Back