Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
javi kako je kad pocnes , bas me zanima .
umetnicka dusa![]()
Javim ti na shta kad si napustio ovo mesto

a zajebavaj ti, zajebavaj, pa ce padne dozhivotni ban

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
javi kako je kad pocnes , bas me zanima .
umetnicka dusa![]()

'mal se nisam prevrn'o kad sam cuo...kakvih poslvoa ima, sunce ti hebem...
...Palis vatru gde ne treba?Ma da l' si normalna, gde 2000 za paljenje vatre...pa to bi bio idealan posao za mene, svejedno ceo zivot palim vatru tamo gde ne treba, sad bih imao dozvolu da spalim kavanu....nego, ko zna koji je to posao u pitanju, sigurno najmanje posla ima oko vatre...zajebancija cista...![]()

...Palis vatru gde ne treba?
Ali sta mozes da radis u kafani, a da je toliko strasno da prevagne nad dnevnicom od 2000? Mislim, znam STA, ali cini mi se da ne bi to zahtevali od.... A. Mozda i bi.![]()

krepto, jesi poceo da radis?
Ja sam se pitala, da l bi neko hteo da salje decu na privatne casove iz engleskog kod studenta engleskog. Mislim, to bi mi odgovaralo veoma, em vezbas, em dobijas pare.
I koliko se naplacuju ti casovi uopste? :/

Mogla bi da pitaš te koji su išli koliko su plaćali, ne verujem da je ispod 800 dvočas u svakom slučaju 

Lopovi.profesori koji drže privatne časove oni najbolji uzimaju soma za dvočas.
ti kao student, a možeš da držiš časove dovoljna ti je i diploma gimnaazije ja mislim, mada nisam sigurna, naplaćivaćeš dosta manje naravno, recimo dvesta pedeset dinara čas, da razvijaš smisao za biznis i privučeš mušterije i prvo se dokažeš, pa ako se vide rezultati na deci koju si podučavala povećaćeš cifru, to nije frka.
samo ovo oko dozvole nisam sigurna, mada deci iz kraja možeš držati bez bojazni da će ti neko poslati nadležnu kontrolu za to, valjda? a opet ako budeš dobra dovešće ti ta deca školske drugove i tako dalje i tako dalje.

)))
Kaze komsinka da sat vremena vatrogasci naplacuju 5000 din....i to ciste samo ravne krovove, a ove kose krovove neki likovi naplacuju jos vise!
To ti pricam, nasao sam poslic za sledecu zimu, a jos ako bude ovako kao sto kazu sve gora i gora zima, bice posla...hahaha
Ali stvarno ne mogu da verujem, ja se iz za'ebancije peo i cistio krov, a ovi zgrnuse lovu samo tako... :O 

Ne uopste nije, kod voca je jos gora vrucina i vlaznost vazduha veca, jedva se dise! I 10 evra nije nista za taj posao, ti sigurno nisi radio tamo kad tako pricas!