guitargirl
Zainteresovan član
- Poruka
- 317

Ja sam radila u osmom osnovne kao karaoke animator za decije rodjendane....

A vi ....?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razmisljala sam da dajem casove npr. matematike ili fizike klincima iz komsiluka, ili...
Ja sam razmišljala o davanju časova srpskog osnovcima, ali mislim da mi didaktika baš i ne bi bila jača strana. U stanju sam mnogo da se iznerviram ako neko nešto ne zna, pogotovo nešto za šta mislim da je jako važno. A realno, meni bi tu sve bilo važno![]()
Davor!problem u nashoj zemlji je to shto niko ne shvata ozbiljno sve one mladje od 18 godina...tako da natji posao nije uopshte lako dok si tinejdzer.
haha jeg var sjokert,din norsk er veldig bra og bare fortsett i den retningenDavor!Hvordan har du det? Er det noe interessant i Norge nå? Jeg har liket norsk mye men jeg synes at det er veldig vanskelig å lære det fordi vi gjør det så fort. I går har jeg hatt en presentasjon i klassen om moderne norsk familie og jeg synes at jeg gjorde det godt, men jeg vet ikke ennå hva slags karakter har jeg gått.
da čujem greške...![]()
Uvek možeš da se vratiš u školuI nikome ne bi preporučio ovakav život. Jes da je 1500 € mesečno fina para ali ... mnogo drugih stvari hvali.
Deco idite u školu, uživajte dok možete. Doći će vreme za rad![]()