Avetinja
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
Hehe .... ja ti pričam bre uopšteno, moja bi trebala da bude gotova ove godine 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja radim od 7 osnovne leti a od kraja prvog srednje aktivno. Dok su moji drugovi, išli šetali po plaži ja sam ,,radio,, kod brata u prodavnici, skupio sa mesec dana blizu 300 evra i kupio telefon. I nije mi bilo žao. Prvi u celoj osnovnoj sam imao telefon u boji, sa kamerom itd itd.
I tako leti po 2 meseca radio 1 odmarao. Onda sam na kraju prvog srednje otišao vanredno. I od tada pa sve do danas radim aktivno. Tj svaki dan.
Platu imam .... koliko mi treba. Da li će to biti 500 e mesečno ili 1500 zavisi. Kad mi se ne radi mogu jednostavno da kažem, danas ne dolazim na posao. Kad mi se ide negde, kažem odoh par dana u NS ili BG, ako imam para ne tražim bratu, ako nemam tražim pa posle odradim itd.
A na poslu provodim ... hm ... čim ustanem pa do uveče. Svejedno da li ustajem ujutru u 7 ili u 12 popodne
I nikome ne bi preporučio ovakav život. Jes da je 1500 € mesečno fina para ali ... mnogo drugih stvari hvali.
Deco idite u školu, uživajte dok možete. Doći će vreme za rad![]()

kad smo imali 8 godina mi iz kraja skupimo stare stvari i na sred ulice stavimo cebe i prodajemo ih,hahah koja blamaza secam se da smo zaradili 100 dinara i otisli u poslasticarnicu i najeli se sladoleda i odu pare u pm.

kad smo imali 8 godina mi iz kraja skupimo stare stvari i na sred ulice stavimo cebe i prodajemo ih,hahah koja blamaza secam se da smo zaradili 100 dinara i otisli u poslasticarnicu i najeli se sladoleda i odu pare u pm.

ops:ih pa da vidish kod mene i dan-danas klinci izlaze sa starim stvarima,igrachkama-unosan biznis
mene bio blam da tamo stojim a niko nishta ne pipa.....ops:
e, to sam i ja radila u 1. razredu, samo shto sam ja votje prodavala.![]()
).., odem na krstu, je l' se seća neko mojih postova sa donjom crtom umesto spejsa zato što je tati bila razjebaana tastatura?

Da li neko od vas radi (radio je, ima nameru) da zaradjuje neku kintu onako bzvz? Koji su poslovi koje tinejdzeri mogu da rade?
Ja sam radila u osmom osnovne kao karaoke animator za decije rodjendane....ops:
![]()
ops:
![]()
ops:
![]()
ops:
: al boli me uvo, zaradila sam 500 evrica, i kupila sebi lepu Yamahinu klavijaturicu
A vi ....?![]()
shalim se naravno.. ma radio sam iz zezanja kod cjaletovog ortaka u kaficju zezao se i posle me smorilo da dolazim i menjam smenu..ja sam crtao za "izvore magija" TCG nacrtao sam 18 radova za njih trebalo je da mi plate po 10eu za svaki od njih ali nista mi nisu platili sam su prestali da mi odgovaraju na mailove
sta,smradovi jedni pa ja bi ih ubila bre,ju da mi ne plate a da se mucim.!!!!!!!!!!:shock:
A sta da radim ja sam Iz Djurdjeva selo nedaleko do Novog Sada, a oni su iz Kragujeva mrzi me da putujem
a ja vec sada crtam mnogo bolje nego tad
naj ozbiljniji posao mi je bio distributer za srbiju jednog preprodavca automobila...steta samo sto taman kad sam se uhodao i skapirao sistem uvozenja kola, poceo sam da shvatam kolika je to mafija i u kolika govna bi mogo da upadnem..pa sam odusto...inace kinta bi bila oko 4 000- 8 000 e po vozilu...
lepa kinta al prewelik rizik..