Mala Krsna
Obećava
- Poruka
- 77
Danas? Koje gradiliste je u pitanju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
velestroy tj. sad existor broj 0116555979 tesko ih dobiti zovi ranije a adresa N.bgd bezaniska kosa surcinski put 1zPostovani zovem se slobodan palic iz Smed. Planke, srbija. Radio sam 14 godina u ruskoj federaciji kao tesar i rukovaoc fabrike betona. Odlicno poznajem geografiju, obicaje i kulturu te zemlje. Govorim, pisem i citam ruski jezik na odlicno. Ucestvovao sam u izgradnji objekata kao sto su, bosch, nestle, kronospan, wolksvagen itd. Ali zbog povlacenja firme sa trzista trenutno bez posla. Molim za bilo kakav posao kao i odgovor. Dali postoje clanovi koji mogu dati neki kontakt, preporuku.. Bilo sta. Guglao sam uzduz i popreko pisao na hiljadu mesta.. I nista. Hvala
Meni je muz ostavio rusku karticu i ja dizem u srbiji a njemu uplatim koliko mu treba na njegov srpski racun. Znaci samo smo zamenili kartice
Tako i mi radimo isto ,ja podizem ove novac na bankomatu inteza banke ali odera provizija.Na svakih 30000 din skinu preko 1600 din provizije i tako na celu platu ode poprilicno velika suma novca.Zato sam pitala dali postoji bezbolniji način.
Тако је већ годинама. Знам људе који су чекали и више од годину дана па су отишли... Углавном у бубњу си и буди стрпљив. Неко чека краће, неко дуже. Зависи од потребе профила радника.uzeti podaci, pasos itd. Tisina dva meseca. Pozvao juce rekose nisam jos u prici za izradu priglasenja. Dok neko gradiliste ne potrazi takvog i takvog radnika. Citajuci forum zakljucujem da to moze da potraje i pola gidine.
Meni je muz ostavio rusku karticu i ja dizem u srbiji a njemu uplatim koliko mu treba na njegov srpski racun. Znaci samo smo zamenili kartice
pa mozes 40000 da dignes na intesi sto manja suma veca provizija
pa mozes 40000 da dignes na intesi sto manja suma veca provizija[/QUOTE
Na intezinom bankomatu moze da se podigne odjednom najvise 60000.
a mozes 40000 da dignes na intesi sto manja suma veca provizija[/QUOTE
Na intezinom bankomatu moze da se podigne odjednom najvise 60000.
koliko uzimaju na 60hilj.
koje gradiliste?Bila je plata na Habarovski
kosmomoljsk ,blagovescansk isto radeKoliko je meni poznato da na Habarovski radi samo MPS 1