Sandra8333
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
Da upo u rupu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim za malu pomoc. Danas su supruga obavestili da se novac uplacuje preko ruske Sber banke i da kartica i racun otvoren u srpskoj Sber banci ne vazi. Sada treba da otvori racun u Rusiji pa me zanima na koji nacin mogu da podizem novac u Srbiji dok mi ne posalje rusku karticu i kolike subprovizije? Pozdrav!
Molim za malu pomoc. Danas su supruga obavestili da se novac uplacuje preko ruske Sber banke i da kartica i racun otvoren u srpskoj Sber banci ne vazi. Sada treba da otvori racun u Rusiji pa me zanima na koji nacin mogu da podizem novac u Srbiji dok mi ne posalje rusku karticu i kolike subprovizije? Pozdrav!
Kad je bila novembarska,podigla sam samo oktobarsku sa Sabete???
Malo sutra ces sa ruskom zber karticom da uzmes lovu bez provizije u bilo kojoj srpskoj banci pa i u srpskoj zberTebra dizes na srpskom sberu na njihovim bankomatima i nemas nikakvu proviziju,a kurs ti se racuna onaj koji je u trenutku podizanja novca u ruskom sberu tj. onaj koji racuna ruska sber banka u trenutku kada ti podizes novac![]()
Malo sutra ces sa ruskom zber karticom da uzmes lovu bez provizije u bilo kojoj srpskoj banci pa i u srpskoj zber
Kako mi se cini,nece biti uplate za Beometal ove godine. Rekli su da ce pustiti u utorak,ali nista jos uvek.
Bila uplata na sbr ruski racun
Malo sutra ces sa ruskom zber karticom da uzmes lovu bez provizije u bilo kojoj srpskoj banci pa i u srpskoj zber
Na Sabetti medved pojeo zenu na putu do kuhinje
Sandra,jel bila nasa Srpskinja ili se ne zna?!
Ruskinja