Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Molim za malu pomoc. Danas su supruga obavestili da se novac uplacuje preko ruske Sber banke i da kartica i racun otvoren u srpskoj Sber banci ne vazi. Sada treba da otvori racun u Rusiji pa me zanima na koji nacin mogu da podizem novac u Srbiji dok mi ne posalje rusku karticu i kolike subprovizije? Pozdrav!

Molim za malu pomoc. Danas su supruga obavestili da se novac uplacuje preko ruske Sber banke i da kartica i racun otvoren u srpskoj Sber banci ne vazi. Sada treba da otvori racun u Rusiji pa me zanima na koji nacin mogu da podizem novac u Srbiji dok mi ne posalje rusku karticu i kolike subprovizije? Pozdrav!

Tebra dizes na srpskom sberu na njihovim bankomatima i nemas nikakvu proviziju,a kurs ti se racuna onaj koji je u trenutku podizanja novca u ruskom sberu tj. onaj koji racuna ruska sber banka u trenutku kada ti podizes novac:zimag:

Srecna Nova godina svima! Puno zdravlja, srece i naravno para :) !

Da li je neko od vas mozda uspeo da podesi Online proveru racuna ili Mobilnu aplikaciju ruske Sber banke? Znam da kod nas to moze samo sa odlaskom u banku, ali mi se cini da su ruske procedure nesto drugacje.

Samo o platama pricate....Znate kakva je situacija u Velestroju koji vise ne postoji a pominjete ga,a niste svesni da je to sada samo Agencija Exsitor,,,,Sta ce vam pare?! Da vam trebaju pare trazili biste posao tamo gde ima para,a ne idete u Rusiju samo bi ste bili tamo,da imate o cemu pricati....KOMEDIJA
Verujte mi ljudi od kad ne idem u Rusiju em bolje zivim,em imam vise para i Bogu hvala ne smrzavam se.

- - - - - - - - - -

Strasno....Pa jel bila sama kada je medo napao? Jel si videla sliku?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back