Sandra8333
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
Gde se nalazi Moskovska banka u Beogradu?![]()
Da u Beogradu balkanska 2 Stari grad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde se nalazi Moskovska banka u Beogradu?![]()
jej to neko dobio oktobarsku platu na sabeti,kad vas toliko interesuju bankomati
Neverovatnoi ali istinito,propade priglasenje koje tece od 01.11.Stvarno ne razumem,kao sta cu raditi kao metalac tamo sad je velika zima ma nema pojma a ja se vratio u martu s keca Urengoj-
A govorili su da priglasenje traje tri meseca bar pre
Ako sam te dobro razumeo,rekli su ti sta ces raditi zimi tamo?Sto oni nisu o tome razmisljali kad su te slali na lekatske i dok su radili priglasenje?Ako ti je za utehu mnogima je propalo,pa i meni....Izgubio sam od lekarskog pregleda do trenutka propadanja priglasenja 6meseci.A najgore sto sam ispustio priliku za posao jer mi se radilo priglasenje i pasos mi je bio u firmi,pa sam racunao da je odlazak siguran.Pa i sitra da me zovu i da mi ponude da mi rade priglasenje..neka hvala,nemam vise vremena za gubljenje jos 6meseciNeverovatnoi ali istinito,propade priglasenje koje tece od 01.11.Stvarno ne razumem,kao sta cu raditi kao metalac tamo sad je velika zima ma nema pojma a ja se vratio u martu s keca Urengoj-
Odavno pratim forum ali se nisam oglasavala,imali ko kakvu informaciju za oktobarsku platu. Hvala unapred
Pozz ljudi,ima li iko vesti,ide li se na Sabetu ove godine??![]()
Imam pitanje... prošle godine sam radila 8 meseci u Rf-u, preko VB-a... kao PTO-šnik.... od tada se svašta izdešavalo u firmi i više puta sam svraćala tamo da ih pitam šta i kako za dalje, ako hoću da se vratim nazad da radim... i naravno uvek me je čekao isti odgovor, kako bi trebalo da me neko lično pozove sa gradilišta... ukratko, na gradilištu gde sam radila ekipa se promenila i nemam koga da kontaktiram... čujem da šalju ljude na Sabetu... i da se planiraju nova gradilišta... Pa, ako neko zna koga bih mogla da pozovem i pitam jel ima šanse da me ponovo zaposle, neka mi javi... Unapred hvala...
Da li neko zna koliko se ceka da sbr kartica bude aktivna , a plata za oktobar je bila
Pa ti si baš uporan... Nadam se da će ti se isplatiti![]()
zna li neko preko koje firme je sad najbolje ici u RF i da li je obavezna srednja skola.![]()