Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neverovatnoi ali istinito,propade priglasenje koje tece od 01.11.Stvarno ne razumem,kao sta cu raditi kao metalac tamo sad je velika zima ma nema pojma a ja se vratio u martu s keca Urengoj-
Ako sam te dobro razumeo,rekli su ti sta ces raditi zimi tamo?Sto oni nisu o tome razmisljali kad su te slali na lekatske i dok su radili priglasenje?Ako ti je za utehu mnogima je propalo,pa i meni....Izgubio sam od lekarskog pregleda do trenutka propadanja priglasenja 6meseci.A najgore sto sam ispustio priliku za posao jer mi se radilo priglasenje i pasos mi je bio u firmi,pa sam racunao da je odlazak siguran.Pa i sitra da me zovu i da mi ponude da mi rade priglasenje..neka hvala,nemam vise vremena za gubljenje jos 6meseci

Imam pitanje... prošle godine sam radila 8 meseci u Rf-u, preko VB-a... kao PTO-šnik.... od tada se svašta izdešavalo u firmi i više puta sam svraćala tamo da ih pitam šta i kako za dalje, ako hoću da se vratim nazad da radim... i naravno uvek me je čekao isti odgovor, kako bi trebalo da me neko lično pozove sa gradilišta... ukratko, na gradilištu gde sam radila ekipa se promenila i nemam koga da kontaktiram... čujem da šalju ljude na Sabetu... i da se planiraju nova gradilišta... Pa, ako neko zna koga bih mogla da pozovem i pitam jel ima šanse da me ponovo zaposle, neka mi javi... Unapred hvala...

Imam pitanje... prošle godine sam radila 8 meseci u Rf-u, preko VB-a... kao PTO-šnik.... od tada se svašta izdešavalo u firmi i više puta sam svraćala tamo da ih pitam šta i kako za dalje, ako hoću da se vratim nazad da radim... i naravno uvek me je čekao isti odgovor, kako bi trebalo da me neko lično pozove sa gradilišta... ukratko, na gradilištu gde sam radila ekipa se promenila i nemam koga da kontaktiram... čujem da šalju ljude na Sabetu... i da se planiraju nova gradilišta... Pa, ako neko zna koga bih mogla da pozovem i pitam jel ima šanse da me ponovo zaposle, neka mi javi... Unapred hvala...

Pozz sestro,ja čekam 16 meseci,a u zadnje vreme sve više furaju tu priču da neko sa gradilišta treba da te zove da bi otišao?!Bez veze...Kako da ti dam par brojeva??
:zddm6:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back