Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na koliko ljude pustaju kuci sa Sabete?Cini mi se da je pre bilo na 3 meseca?

Pa ako si na biznis vizi ides po isteku vize ,a ako je viza po najmu koja se ovde radi do 3 meseca po mogucnosti produzenja na gradilistu....e sada ako ti vizu produze na gradilistu imas pravo da trazis kartu posle 4 meseca ides na presek pa se ponovo vracas,ali ako ne produze kao sto je bio slucaj sa aprilskim - majskim vizama da su produzli samo odredjen broj onda ides po isteku te vize do 3 meseca...

- - - - - - - - - -

Pozdrav willenii...dugo te nije bilo...kako je na sabeti,ti si jedan od retkih koji das stvarno prave informacije vecina nagadja i pise ono sto je cuo ili cula...:super:

Hej pozdrav bio sam na sabeti stigao sam 18.juna na presek pa me zato nije bilo a internet je tamo tako los jos uvek :)

e pa nije bas pre prvog uvek o cemu pises....poslednja uplata je bila oko 8 juna

- - - - - - - - - -

Toga nema ....velestroj Moskva to daje a velestroj beograd nekadasnji a buduci metal stroj je ista firma samo sto ce od polovine jula biti fiksna plata obracunata u dolarima a uplacena po kursu rublje

Pq bila je pre prvog,zar ne?doduse pre prvog jula.salim se malo

Mungos neznam ko je znam da je nenada menjao onaj kako se zove zaboravio sam pa kada se vratio otisao je u nocnu smenu....u kom si opstezitiju ziveo ja u onom kod kurilke gde je banja

U onom drugom,levo od kurilke.ako koristis facebook potrazi me pod "printer printer".trebalo bi da smo se vidjali u kurilki.u sabeti sam bio mart-maj i august-oktobar 2014

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back