Siniša Zr, ajde nemoj da pišeš i brišeš poruke i prijavljuješ ih
Napiši još jednu, da je odobrim i možeš dalje sam
Da li moze neko da mi kaze iskustva iz sabete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Siniša Zr, ajde nemoj da pišeš i brišeš poruke i prijavljuješ ih
Napiši još jednu, da je odobrim i možeš dalje sam
Da li moze neko da mi kaze iskustva iz sabete?
Siniša, ovde ima mnooogo toga napisanog ali treba čitati........mnogo čitati.
Zvali su me da radim kao tehnolog zavarivanja
E, sad ste poceli ko neki revizori,covek napisa tehnolog zavarivanja.
Pa to je ko nekad u Cekistovu,ti heftas profile za balku a on stane ,kao osmotri,kaze ..hmmm,malo dublje taj heft i pljucne ljuspu od suncokreta i ode sa rukama u dzepovima u samo njemu poznatom pravcu.
Можеш али под условом да се тако не пријављујеш. Пријави се као тесар нпр.. Надам се да си бар мало радио са тесарима и у грађевини схватио почетничке потезе. Са мном су радили људи који су чекић држали једино када су са бабом орахе тукли. Знам лика који ради у Русији са брусилицом а никад је није джао у руци док је био у Србији. Само напред. Чека те Русија.Поздрав свима,занима ме да ли би ја могао да одем у Русију као помоћни радник? Имам 24 године па и немам баш неког искуства што се тиче мајсторисања и сложенијих послова..
Tismice,odkud ti to da su vracene satnice?jel to sigurno?Vratili satnice ljudima koji sad idu,a ovi sto su na gradilistu rade po dosadasnjem.Prosle godine kada su skidali 28% svi su dobili da potpisu aneks ugovora za smanjenje,a sada nema aneksa za vracanje na staro.
Vratili satnice ljudima koji sad idu,a ovi sto su na gradilistu rade po dosadasnjem.Prosle godine kada su skidali 28% svi su dobili da potpisu aneks ugovora za smanjenje,a sada nema aneksa za vracanje na staro.
e pa nije bas pre prvog uvek o cemu pises....poslednja uplata je bila oko 8 juna
- - - - - - - - - -
Toga nema ....velestroj Moskva to daje a velestroj beograd nekadasnji a buduci metal stroj je ista firma samo sto ce od polovine jula biti fiksna plata obracunata u dolarima a uplacena po kursu rublje
Ne razumem?Neko kaze fiksna plata,neko da vracaju satnice na staro?Da li neko ima sigurnu informaciju?
E, sad ste poceli ko neki revizori,covek napisa tehnolog zavarivanja.
Pa to je ko nekad u Cekistovu,ti heftas profile za balku a on stane ,kao osmotri,kaze ..hmmm,malo dublje taj heft i pljucne ljuspu od suncokreta i ode sa rukama u dzepovima u samo njemu poznatom pravcu.
Tismice,odkud ti to da su vracene satnice?jel to sigurno?
Tako mi muz kaze,da su novi sto dolaze potpisali ugovore na stare satnice.Vidim da Gordana spominje da su svima vracene na staro i da je njen muz potpisao taj aneks,nadam se da je tako.
Willenii covece javi se,napisi molim te da ne nagadjaju,jesu li satnice vracene ili nisu,od prilike su vratili samo Gordaninom muzu,
moj komsija treba da putuje ovih dana,rekli su mu da je satnica 3.60
E brate svaka ti cast...ko zna on zna...Nisu vracene ..... Moj drug je otisao na Sebetu pre par dana i potpisao je na istu satnicu koja mu je ostala od smanjenja 4.32 a imao je 6
- - - - - - - - - -
nema vise satnica 3.60 svi su potpisali na gradilistu nove ugovore na 4 $ posto je po novom sada pocetna satnica je 4 $ mada moguce je da ce u BGD potpisati na 3.60 a na gradilistu potpisati novi ugovor mada i sam ce videti
- - - - - - - - - -
Ali bilo je price da ce vratiti platu 10% i to od sefova na gradilistu mada ja mislim da od toga nema nista sta bude i kako ce biti to niko nezna niti od nas niti od sefova...kako kazu kod nas na gradilistu Price iz kurilke ako hoces da se naslusas kojekakvih gluposti samo odes na cigaru u kurilku i sve ti je jasno kao sarena laza mnogo prica a nijedna nema veze sa vezom
Willenii covece javi se,napisi molim te da ne nagadjaju,jesu li satnice vracene ili nisu,od prilike su vratili samo Gordaninom muzu,