Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisu vracene ..... Moj drug je otisao na Sebetu pre par dana i potpisao je na istu satnicu koja mu je ostala od smanjenja 4.32 a imao je 6

- - - - - - - - - -

nema vise satnica 3.60 svi su potpisali na gradilistu nove ugovore na 4 $ posto je po novom sada pocetna satnica je 4 $ mada moguce je da ce u BGD potpisati na 3.60 a na gradilistu potpisati novi ugovor mada i sam ce videti

- - - - - - - - - -

Ali bilo je price da ce vratiti platu 10% i to od sefova na gradilistu mada ja mislim da od toga nema nista sta bude i kako ce biti to niko nezna niti od nas niti od sefova...kako kazu kod nas na gradilistu Price iz kurilke ako hoces da se naslusas kojekakvih gluposti samo odes na cigaru u kurilku i sve ti je jasno kao sarena laza mnogo prica a nijedna nema veze sa vezom

Prica koliko hoces,hvala na informacijama :)

Pa koliko ja znam dobrim radnicima nisu ni skidali., evo i sam dorijan grej moze da potvrdi jer je i sam ovde pisao da je sve dobio i da su ispali korektni..pozdrav

gresis ,svima je skinuto prvo 10 % pa zatim jos 18% ali necu da ulazim u te price jer koliko vidim vi nemate pojma a taj dorijan moze samo da te laze ...

- - - - - - - - - -

Cuo sam se sa drugom,koji je u Rusiji trenutno.On je jedan od sefova i njemu je vracena plata po starom,a za radnike ne zna nijednog kom je vracena satnica.Tako da iz ovoga,vracene su plate sefovima,a ne radnicima-ja sam to tako shvatio.

I jos nesto ako je od sefova on je na fiksnoj plati njima je sada obracun rublja dolar 45,5 toliko pozz...a nama obicniom radnicima je po satu
nemoj da pocnem da nabrajam od radnika do direktora ko ima i koliku platu kada predje u velestroj moskvu ...pocetna plata je npr magacioner 1080$ + 20% na platu to gde ima tih 20% znaci da me razumes to je POCETNA PLATA MAGACIONERA A posle tj vremenom ide povecanje...radnicka plata od 4$ - 8$ i nemam vise sta da pisem o tome

Poslednja izmena:
gresis ,svima je skinuto prvo 10 % pa zatim jos 18% ali necu da ulazim u te price jer koliko vidim vi nemate pojma a taj dorijan moze samo da te laze ...

- - - - - - - - - -

I jos nesto ako je od sefova on je na fiksnoj plati njima je sada obracun rublja dolar 45,5 toliko pozz...a nama obicniom radnicima je po satu
nemoj da pocnem da nabrajam od radnika do direktora ko ima i koliku platu kada predje u velestroj moskvu ...pocetna plata je npr magacioner 1080$ + 20% na platu to gde ima tih 20% znaci da me razumes to je POCETNA PLATA MAGACIONERA A posle tj vremenom ide povecanje...radnicka plata od 4$ - 8$ i nemam vise sta da pisem o tome

I ja sam presao u proraba i ponudjena mi je fiksna plata od 1300$ pocetna plata znaci ...

Bio sam danas na lekarskom u maglajskoj,a u novembru u vojvode stepe.e pa sad da vidim koliko ce trebati da se ode.pristao sam i na biznis vizu i na manju satnicu,jos samo da...
Moreeee,sta jos
Bice te obavesteni na vreme.sretno svim danasnjim pacijentima

Bio sam danas na lekarskom u maglajskoj,a u novembru u vojvode stepe.e pa sad da vidim koliko ce trebati da se ode.pristao sam i na biznis vizu i na manju satnicu,jos samo da...
Moreeee,sta jos

Mene su zvali na lekarsku pa sutradan opet zvali da nemoram da idem uradili mi zeleni karton tako da 9 putujem

- - - - - - - - - -

Moreeee,sta jos

tek u novembru??

Kao prvo jako je ruzno napisati za nekoga da laze a pritom ga ne poznavati i ne znati cinjenice.
Nemam razloga da lazem jer su mi dok sam bio u Pur peu i posle na kecu N. Urengoj skinuto samo 10posto od satnice a posle na rezancu tj obracunu dodata i stimulacija ya per od 16.12 14. do 25.01.15.
Sled obracun isto samo 10%.Tad nisu svima skidali,postojala je lista i ja bejah mojom zaslugom na njoj.
A sad za Sabettu konkretno 30% na satnicu u dolarima rad sat a obracun za isplatu u rubljama po stvarnom kursu u Ruskoj Federaciji.
Tu im nesto ne verujem jer ako nije 1$-55rub,onda smo opet na gubitku oko 20.000rsd po mesecu za neku nizu satnicu.
Pozdrav svima

Suprug je trenutnu na gradilisti u Samari i za par dana ide sa jos jednim kolegom u Tjumen da daju ateste.Kolege nesto "suskaju" da im u Tjumenu nece biti obezbedjeni stan i hrana i da ce to morati sami da plate.Interesuje nas da li je neko imao slicno iskustvo ili su to samo price,inace bio je iz istog razloga u Tjumenu prosle godine i sve je bilo obezbedjeno.Unapred zahvalni.pozz

Kao prvo jako je ruzno napisati za nekoga da laze a pritom ga ne poznavati i ne znati cinjenice.
Nemam razloga da lazem jer su mi dok sam bio u Pur peu i posle na kecu N. Urengoj skinuto samo 10posjto od satnice a posle na rezancu tj obracunu dodata i stimulacija ya per od 16.12 14. do 25.01.15.
Sled obracun isto samo 10%.Tad nisu svima skidali,postojala je lista i ja bejah mojom zaslugom na njoj.
A sad za Sabettu konkretno 30% na satnicu u dolarima rad sat a obracun za isplatu u rubljama po stvarnom kursu u Ruskoj Federaciji.
Tu im nesto ne verujem jer ako nije 1$-55rub,onda smo opet na gubitku oko 20.000rsd po mesecu za neku nizu satnicu.
Pozdrav svima

A kako se obracunava,po kom kursu,na dan isplate il poslednjeg dana obracunskog meseca?i kako se plata dize u srbiji,u rubljama,dolarima il kao i dosad u dinarima?

A kako se obracunava,po kom kursu,na dan isplate il poslednjeg dana obracunskog meseca?i kako se plata dize u srbiji,u rubljama,dolarima il kao i dosad u dinarima?

Naravno posl dana obr liste,sred kurs NBS za rublju

- - - - - - - - - -

Barem tako kazu a to iz iskustva znam da se moze raznim aneksima menjati kako je njima u interesu.
Pa barem su oni vladari aneksa.

Sandra,kakvi su to novi ugovori,i na koju ce se firmu vodito radnici?Znaci,satnice nece biti u dolarima?
svi radnici ce primati tako platu receno im na gradilistima da stizu novi ugovori

- - - - - - - - - -

Neznam tebi,ali moj suprug je primio za april prosli mesec,a sad treba da dobije za maj,tj obracun im je od 25.04. do 25.05.
upravu si april maj ide plata ja se prebacila nesto

- - - - - - - - - -

Sandra,kakvi su to novi ugovori,i na koju ce se firmu avodito radnici?Znaci,satnice nece biti u dolarima?
a ime firme nisam pitala kako ce biti to nije ni bitno hehe

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back