bekut
Zainteresovan član
- Poruka
- 365
Bekut,komso gde si?Da li radis ?
Subotom i nedeljom sam kuci.od ponedeljka do petka u firmi.radim jer treba placati racune
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bekut,komso gde si?Da li radis ?
Hvala na odgovoru.
Koliko traje put vahtom od N.Urengoya do NPS-2 ?
Oko 3 sata
Batice sve najbolje...![]()
Oko 3 sata
izvini ali nisi u pravu,to se helihopterom ide 3 sata a vahtom se putuje najmanje 10 sati--
izvini ali nisi u pravu,to se helihopterom ide 3 sata a vahtom se putuje najmanje 10 sati--
Pozdrav svima! Imam ponudu za posao u Sankt Peterburgu, na izgradnji Zenitove arene (Gazprom arena). Interesuje me da li iko od vas ima iskustva u radu tamo konkretno i kakav savet mi mozete dati? Hvala svima.
Evo konacno i ja docekah.danas poslepodne jedna od teta me nazvala i rece sta da pripremim od dokumentacije da mi rade papire za Sabettu.pristanem ja,a ona kaze kolika mi je satnica i da cu krenuti cim obave sve formalnosti i lekarski u maglajskoj.posle pola sata,ponovo zove i pita da li bi isao na biznis vizu,jer bih tako isao za mesec dana.pristao sam i na to i sad cekam da vidim sta ce sad biti.
Bicete svi obavesteni,cim saznam nesto vise.na lekarski idem u ponedeljak,pa ako jos neko ide tada,neka se javi da se upoznamo.
Sretno svima
Evo konacno i ja docekah.danas poslepodne jedna od teta me nazvala i rece sta da pripremim od dokumentacije da mi rade papire za Sabettu.pristanem ja,a ona kaze kolika mi je satnica i da cu krenuti cim obave sve formalnosti i lekarski u maglajskoj.posle pola sata,ponovo zove i pita da li bi isao na biznis vizu,jer bih tako isao za mesec dana.pristao sam i na to i sad cekam da vidim sta ce sad biti.
Bicete svi obavesteni,cim saznam nesto vise.na lekarski idem u ponedeljak,pa ako jos neko ide tada,neka se javi da se upoznamo.
Sretno svima
Sretno svima
Iz Uzica.
Moj muz je pred kraj prosle godine bio u kontaktu sa nekim iz Cacka,isto Zenitov stadion,ali su cekali da rublja malo ojaca pa da pocnu sa radovima.Velestroj je bio brzi![]()
Plata ce biti uplacena pre 1og
Pa uvek se uplacuje pre prvog
Plata ce biti uplacena pre 1og
Pa uvek se uplacuje pre prvog
Da li neko zns,po ovim novim izmenama u Velestroju,da li se upisuje staz u radnu knjizicu,jer kako cujem,dobija se 200usd pa ds ljudi sami sebi uplacuju?
Hvala na odgovoru,vidim da si upoznat sa materijom.A da li ce u buducem metal stroju biti sibirski dodatak na fiksnu platu?I da li se uopste isplati ici na fiksnu platu,jer se uopste ne zna koliko ce ona biti?e pa nije bas pre prvog uvek o cemu pises....poslednja uplata je bila oko 8 juna
- - - - - - - - - -
Toga nema ....velestroj Moskva to daje a velestroj beograd nekadasnji a buduci metal stroj je ista firma samo sto ce od polovine jula biti fiksna plata obracunata u dolarima a uplacena po kursu rublje
e pa nije bas pre prvog uvek o cemu pises....poslednja uplata je bila oko 8 juna
- - - - - - - - - -
Toga nema ....velestroj Moskva to daje a velestroj beograd nekadasnji a buduci metal stroj je ista firma samo sto ce od polovine jula biti fiksna plata obracunata u dolarima a uplacena po kursu rublje