MARIOL.STOJKOVIC
Zainteresovan član
- Poruka
- 141
I ja zam bio ubedjen da sam ga video,al nema sanse da ga pronadjem.Isto sam sve prelistao
Bio je,nekada,a sada nema...Ja sam bio Titov pionir,nas su učili da pomažemo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja zam bio ubedjen da sam ga video,al nema sanse da ga pronadjem.Isto sam sve prelistao
Sve je to relevantno...zavisi kako se ko snasao tamo a i iskreno da ti kazem, mladja generacija vise tupi nego starija jer nisu navikli i nemaju iskustava po drugim firmama.Jedan primer kada su nam kolege stradale u pozaru najvise paljbe na firmu su osuli ti mladi.I u Srbiji se desavaju takve nezgode pa u to vreme je nekim radnicima pala hala na glavu!Svi mi znamo kada idemo negde da radimo da nas tamo ne ceka med i mleko i treba da smo toga svesni!ja prvi put kada sam isao preko firme Velesstroy stigli smo u neku sumu nigde nista! 50 dana napolju, nuzda a kamoli kupanje i telefon. Dok nismo izgradili najosnovnije za zivot.Pa sta nam je falilo? radili smo od 13 do 19 sati i sve nam je bilo placeno u dolar.Evo sada iako imam papire do kraja godine sedim kuci jer su me vratili zato sto sam se zamerio jednom poslovodji koji je bio GREBATOR! A on meni i nije bio poslovodja.i sta ja sada treba da, olajavam firmu?da kazem i jos nesto da sam radio iskljucivo sa rusima, uzbecima i kirkizima i da sam se bolje slagao sa njima nego sa nasima!Poz... pravi citaoci ovoga ce znati o cemu sam napisao i pravo znacenje.
Da li se zna hoce li vracati satnicu na staro?I dal ce je uopste vracati?
Nikad vise.a,i zasto bi,kad vecina hoce da ide i uz smanjenu satnicu.da nemaju dkoga da posalju,dizali bi satnicu.ovako?na svako slobodno mesto hoce bar 5-torica.ni ja da sam na njihovom mestu,ne bih podizao satnicu.naprotiv.
Sto kazu u poznatog filma:nije Sloba kriv,mi smo g..na
Odlično. Vraća se u zakonsku kolotečinu. Samo 15 dana kasni.
Tačno. U to se pretvorila ova tema. A ljudi čine temu![]()
Zar i ti ljiljo?zar i ti o plati?
Ljudi cine ovu temu?da,da
Ali i zene.
Izvini ali i zene su ljudi![]()
Da li neko zna koja je procedura za coveka kojem se radi priglasenje a hoce da odustane?Da li se placaju neki penali?P.s. ne pitam za sebe jer nikad nisam dolazio u takvu situaciju
Postavicu ovo pitanje pocetkom sl.meseca prd plate:-)Batice nigde nikoga...bila plata...![]()
Evo i moje malenkosti malo...
Naime juce bejah obavesten od strane moskov Velesstroja da. idem u poned na pregld,pa verovatno doticni ako prodjem u septembru papiri radni i via Sabetta.
Ipak kec je kec N .Urengoj,tamo ko zna kako je. Satnica u dolarima pa se na dan isplate konv po stvarn kursu dol rublja tj 53rub za dolar pa kako bude ... i da mnogo je redovnija rece.
Pozdrav svima
Svaka cast,cestitam.A koji posao ces tamo da radis i jel velestroj moskva daje 20% na uslove?Svaka čast,bar neko da napreduje...![]()
Evo i moje malenkosti malo...
Naime juce bejah obavesten od strane moskov Velesstroja da. idem u poned na pregld,pa verovatno doticni ako prodjem u septembru papiri radni i via Sabetta.
Ipak kec je kec N .Urengoj,tamo ko zna kako je. Satnica u dolarima pa se na dan isplate konv po stvarn kursu dol rublja tj 53rub za dolar pa kako bude ... i da mnogo je redovnija rece.
Pozdrav svima
Ne ,receno mi je 30
Bok. Putujem u ponedjeljak, prvi puta. Idem na NPS-2 i imam pitanja.
Sto mi je sve potrebno od stvari da nosim sa sobom? Koliko cega? Na sto da posebno obratim paznju?
Ne bi htio natrpati previse toga pa da bezveze teglim kao mazga, a ne bi htio uzeti ni samo vrecicu s carapama i gacama
Molim uputsvo od nekoga iskusnijega. Hvala unaprijed!
Bok. Putujem u ponedjeljak, prvi puta. Idem na NPS-2 i imam pitanja.
Sto mi je sve potrebno od stvari da nosim sa sobom? Koliko cega? Na sto da posebno obratim paznju?
Ne bi htio natrpati previse toga pa da bezveze teglim kao mazga, a ne bi htio uzeti ni samo vrecicu s carapama i gacama
Molim uputsvo od nekoga iskusnijega. Hvala unaprijed!
To batice ispada da je Velesstroj Moskva bolji od Beogradskog??
- - - - - - - - - -
Hmmmm uvek bio i ostao,Veleestroj beograd je nista drugo nego spajanje Metalca i Hopex-a.Ja sam radio za velestroj moskva neko vreme uyslovi su bolji,kuci na 3 meseca placen odmor 21 dan,nemas prozivku kao u vojsci bolji smestaj...Uz sve to ne verujem da cu otici vise nikad da radim za njih.Sve je to mucenje posebeno Velestroj Beograd!!!!
Hvala na odgovoru.
Koliko traje put vahtom od N.Urengoya do NPS-2 ?