Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Interesantno je da se dugo nije pjavio komantar nekog od nas,da uskoro ide za Rusiju?da li neko ima takvu informaciju,tj.da li je kome najavljen odlazak?

prosle nedelje sam zvala firmu da pitam da li neko ide za Sabetu da ostavim paket u firmi da ponese neko suprugu ,rekli su mi da po jedan covek ide u nedelju i ponedeljak i neznase kad ce ici jos neko, i da nemogu da ostavim paket .nego da sacekam te ljude u firmi da ih pitam da li bi hteli da ponesu .. Tako da verovatno ide jako mali broj ljudi ,kad sam pratila supruga u februaru samo pet ljudi je islo 3 na nps2 i 2 na sabetu

Poslednja izmena:
pozdrav svima,u sredu su me zvali iz firme teta, beometalstroj da pita dal sam raspoloziv da mi rade papire,na moje pitanje kad bih isao receno mi je naj kasnije za mesec ipo dana..tako da se nesto desava za promenu....verovatno cim otopli jos malo april,maj ce da se ide masovnije...

Pozdrav svima.Evo da se i ja javim posle dve godine.Nisam ni sad mislio,ali me je razocarala danasnja vest koju sam cuo od odgovornog lica,a to je da smo svi mi,koji smo bili da zapalimo svece ispred firme i odamo pocast nastradalim kolegama,stavljeni na crnu listu nepozeljnih radnika.Inace,radio sam pet godina u ovoj firmi i poznavao sam nekoliko nastradali kolega.Pozdravljam vas sve i zelim vam puno zdravlja.

pozdrav narode, evo da se javim posle dugo vremena, dosao sam pre tri nedelje kuci sa Sabet, viza mi traje do 19. maja, ali nazad ide samo oni za koje se posalje zajavka sa gradilista (tako kazu tete iz firme) a na gradilistu nesalju zajavke t.j. nece direktor da potpise zajavke (samo ako imas debelu vezu), tako da kako ja vidim situaciju, sto se mene tice ,ko zna kad cu nazad ,tako da cu najverivatnije da podignem papire. posto ni u firmi neznaju sta da kazu kad cu nazad.
Pitao sam za platu "nadaju" se ove nedelje..
svima puno srece...

pozdrav narode, evo da se javim posle dugo vremena, dosao sam pre tri nedelje kuci sa Sabet, viza mi traje do 19. maja, ali nazad ide samo oni za koje se posalje zajavka sa gradilista (tako kazu tete iz firme) a na gradilistu nesalju zajavke t.j. nece direktor da potpise zajavke (samo ako imas debelu vezu), tako da kako ja vidim situaciju, sto se mene tice ,ko zna kad cu nazad ,tako da cu najverivatnije da podignem papire. posto ni u firmi neznaju sta da kazu kad cu nazad.
Pitao sam za platu "nadaju" se ove nedelje..
svima puno srece...

meni suprug javio da njegov kolega ide na sabettu da mu posaljem po njemu paket a covek je obican radnik mozda zavisi i do profila koje trenutno traze

I tako dalje...
A oni koji cekaju priglasenje?pitam zato sto sam ja medju njima.papiri za priglasenje poslati u novembru.crkni mago do zelene trave

Koliko sam ja upoznata sa priglasenjima svako priglasenje traje tri meseca onda istice i moras da cekas novo,mom suprugu se to isto desilo bilo mu poslato priglasenje ali kartu nije dobio iz moskve kad je pitao rekli mu da mora da saceka da istekne to priglasenje za moskvu pa da dobije novo sa drugog gradilista i posle 5 meseci cekanja nazvao da pita da uzme dokumenta iz firme posle dva dana ga zovu da pitaju da li je raspoloziv za odlazak, trebao bi da kontaktiras nekog iz firme ko radi na tome koje za priglasenja da vidis da li si na spisku jer cete zaboraviti dosadjuj im mada mozda postoji sad malo veca nada cujem da svaki dan sad salju ljude

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back