Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... kamo te lepe sreće da nije tako da za te novce prodajemo zdravlje ... jer tamo di sam radio ... di radite ... tamo se prodaje zdravlje za smešne novce ...

- - - - - - - - - -

... a kako možete da gledate Gospodine Bekut ... kad vi sa svojim obrazovanjem ... svojom željom u tim godinama za radom i stvaranjem ne možete da zaradite te novce ovde??? ... zar Vam to pomalo nije degutantno??? ... Vas poštujem ... čitao sam Vas ... ali čemu sva ta naša muka za te novce???

- - - - - - - - - -

... i dok mi kao mi ... budemo prihvatali te uslove ... tako će nam biti ...

- - - - - - - - - -

.. zašto ne držimo do sebe ... do našeg znanja ... stručnosti ... obrazovanja ...sposobnosti???

- - - - - - - - - -

... zašto dozvoljavamo sebi sve to ... prematili našeg Srbina Rusi ... izgorela šestorica ... dvesta njih ima promrzline ...u ugovoru piše da se prekovremeni plaća ... da se noćni rad više plaća ... da ne nabrajam dalje ... samo se pitam zašto to bilo kome dozvoliti???

- - - - - - - - - -

.. ustvari znam ... ne poštujemo nas ... ne pošštujemo sami sebe ... i tako će biti dok nekima ne dodje iz glave u dupe ... i ne ... nisam napravio lapsus ... iz glave u dupe ... to je pravo ...

Sve sto navodis u redu je za neku normalnu zemlju.ja sa ovim godinama ne dozvoljavam da neko koristi ono sto znam za 20-50 000din.gubljenje zdravlja je individualno,svadje sa rusima,takodje,postovanje pravila zivljenja u ishrane u rusiji takodje.ponovicu po ko zna koji put,niko se nas nije pretrgao tamo,a placen je 3,4 puta vise nego ovde.ne kazem da sam u pravu,ali to je moje misljenje

Jutros su mog supruga zvali iz Velestroja da pitaju dali bi išao za Kujumbu na 6 meseci a papiri će biti za 2 meseca,i da je plata manja za 20% a da za uslove rada ima 20%,pa kao to je isto,dali je neko imao takve ponude?I šta može uopšte da se očekuje da li se stvarno ode posle tog poziva ili je to slučajno izvlačenje iz bubnja?

vratio sam se iz rusije 8 februara jer nisam hteo da potpisem ugovor o smanjenju,ma zvacu ih kasnije da vidim sta mute!

I moj brat nije potpisao ugovor o smanjenju plate,bio je 3 meseca,on jos nije isao u firmu,jeste li vi sad dobili otkaz,tamo mu nisu rekli a ni ovi ga nisu nista obavestili,ako jeste mislim da ste pogresili velestroj je ipak sigurna firma,izvini ne mislim stvarno nista lose...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back