"Suska se"da ce danas biti plata,pa videcemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesantno je da se dugo nije pjavio komantar nekog od nas,da uskoro ide za Rusiju?da li neko ima takvu informaciju,tj.da li je kome najavljen odlazak?
U pravu si pticice!200€ ima samo za hleb i mleko,a ne i za zivot.pozdravljam tvoje razmisljanje i samokritiku.sve najbolje
Interesantno je da se dugo nije pjavio komantar nekog od nas,da uskoro ide za Rusiju?da li neko ima takvu informaciju,tj.da li je kome najavljen odlazak?
pozdrav narode, evo da se javim posle dugo vremena, dosao sam pre tri nedelje kuci sa Sabet, viza mi traje do 19. maja, ali nazad ide samo oni za koje se posalje zajavka sa gradilista (tako kazu tete iz firme) a na gradilistu nesalju zajavke t.j. nece direktor da potpise zajavke (samo ako imas debelu vezu), tako da kako ja vidim situaciju, sto se mene tice ,ko zna kad cu nazad ,tako da cu najverivatnije da podignem papire. posto ni u firmi neznaju sta da kazu kad cu nazad.
Pitao sam za platu "nadaju" se ove nedelje..
svima puno srece...
eto ogresih se....danas me zvali da li hocu da idem nazad, za 6-7 dana bi trebao da letim nazad za sabetu...
I tako dalje...
A oni koji cekaju priglasenje?pitam zato sto sam ja medju njima.papiri za priglasenje poslati u novembru.crkni mago do zelene trave
I tako dalje...
A oni koji cekaju priglasenje?pitam zato sto sam ja medju njima.papiri za priglasenje poslati u novembru.crkni mago do zelene trave