Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I moj brat nije potpisao ugovor o smanjenju plate,bio je 3 meseca,on jos nije isao u firmu,jeste li vi sad dobili otkaz,tamo mu nisu rekli a ni ovi ga nisu nista obavestili,ako jeste mislim da ste pogresili velestroj je ipak sigurna firma,izvini ne mislim stvarno nista lose...

nisam ni ja isao od tad u firmu,samo sam ih zvao da mi posalju radnu knjizicu,koju nece da posalju nego moram licno da dodjem.
za otkaz ne znam,a i ne interesuje me,nemam nista lose da kazem za velestroj jednostavno nije mi odgovaralo da radim za te pare.
a da zvao sam ih i juce da pitam sto mi je uplaceno manje nego sto treba,rekli su da mi nije uracunato 20% na uslove jer u magadanu gok pavlik nema,a od radnika sto su duze na tom gradilistu sam cuo da ima e sad ko ce ga znati?

Pozdrav svim forumasima & forumasicama,

Zanima me da li neko zna da li VS prima elektro radnike (slabostrujasi - mreze, telefonija, video nadzori, alarmi, automatika i sl.)? Ili mozda neka druga firma ako ne VS?

Hvala unapred/Pozdrav

Aleksandar

nisam ni ja isao od tad u firmu,samo sam ih zvao da mi posalju radnu knjizicu,koju nece da posalju nego moram licno da dodjem.
za otkaz ne znam,a i ne interesuje me,nemam nista lose da kazem za velestroj jednostavno nije mi odgovaralo da radim za te pare.
a da zvao sam ih i juce da pitam sto mi je uplaceno manje nego sto treba,rekli su da mi nije uracunato 20% na uslove jer u magadanu gok pavlik nema,a od radnika sto su duze na tom gradilistu sam cuo da ima e sad ko ce ga znati?
Nije tacno da na uslove rada na Gok Pavliku nema 20%.Sigurno si tamo otisao prvi put pa su te izradili na foru,kao i mene kada sam otisao prvi put,ali svaki sledeci put su mi uplacivali 20% na uslove rada,kao i svima.A oni tih 20% koje isplacuju dobijaju od Ruske federacije,a ne iz budzeta firme,tako da ti ukradu 20%.Sto se mene tice zavrsio sam sa Velestrojem.Time cu izgubiti satnicu 2-3 usd(ako je to neki gubitak),a sacuvacu zdravlje i obraz.A dokle god ima ljudi koji im idu za 2-3 dolara,tako ce se i ponasati firma prema vama jer se prodajete za par dolara.

Ako je neko raspoložen da napiše imali tel.signala ili interneta,tj komunikacija sa porodicom na Kujumbi i kakav je smeštaj,koliko je hladno, i šta može da se očekuje kolika je plata,iz iskustva ,i koliko je sigurno ono što obećaju ?znam da sigurno ima na predhodnim stranicama ali nemogu da nadjem,pozdrav i hvalaa

Poslednja izmena:
Danas sahrana nastradalih na Jamalu, ima tačne informacije na stranici udruženje radnika velesstroja. (Mislim da je na bezaniskom groblju ali neznam u koliko sati)

- - - - - - - - - -

Arsić Branislav, Arsić Miroslav
Bezanisko groblje 11h napuštanje kapele

Ako je neko raspoložen da napiše imali tel.signala ili interneta,tj komunikacija sa porodicom na Kujumbi i kakav je smeštaj,koliko je hladno, i šta može da se očekuje kolika je plata,iz iskustva ,i koliko je sigurno ono što obećaju ?znam da sigurno ima na predhodnim stranicama ali nemogu da nadjem,pozdrav i hvalaa

zavisi koja kujumba 1 ili 2?
dopisujem se sa drugarom na 2ci preko fejsa,mogu ga pitati dal koristi int iz ofisa ili preko ruske kartice.smestaj je dobar jer su cetvorokrevetne sobe,hladno je al nije strasno kako moze da bude,a za platu ti treba da znas jer ce ti reci satnicu i ima 20% na uslove.

Dobar dan... Interesuje me jel neko ceka papire za Samaru ili neko ovih dana putuje. Hvala :cool:

Zdravo

Ja čekam :)

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Pozdrav narode ,ja veceras letim za rusiju, t.j. za Sabetu.
A ko ima negde da mu je bolje i da se vise moze zaraditi neka kaze i meni da idem tamo...Poz....

zdravo, šta ćeš da radiš tamo? Možeš li mi reći nešto više o uslovima? Ili bolje kad budeš gore :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back