Zoran Stojkovic Gipsar
Početnik
- Poruka
- 35
Imali neki gipsar sto treba da putuje za kujumbu krajem meseca?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih bre Kume ti se vrati ponovo u skolsku klupu od 5 do 8 razreda pa nauci![]()
I sta sad,ja Geografiju nisam ucio u skoli,kako ja da znam gde je to?To mora detaljnije da mi objasnis da i ja shvatim gde se to nalazi
![]()
Sad ja imam "2"iz geografije, jer sam pogresila oko lokacije ostrva Valaam. To je ostrvo u Ladozskom jezeru, koje pored Sankt-Peterburga
![]()
E ljudi,da vam se pohvalim...Danas sam se prijavio u Siv-Invest.odradio sam sve sto je trebalo i receno mi je da u roku od mesec dana putujem.Nadam se da ce sve biti u redu sa tom firmom sto se tice plate.
Cestitam i srecno.
Imali interneta u kujumbi
E ljudi,da vam se pohvalim...Danas sam se prijavio u Siv-Invest.odradio sam sve sto je trebalo i receno mi je da u roku od mesec dana putujem.Nadam se da ce sve biti u redu sa tom firmom sto se tice plate.
Može li neki kontakt tel. i adresa Siv Investa? Hvala unapred![]()
jel si ti bio tamo ili nisi, kako kuci da se javim uopste, zato mi treba net.....???
javices se satelitskim telefonom kada se Rusi budu smilovali.To moze da bude jednom,dva puta mesecno,a mozda se neces ni javljati kuci. Neka ti kazu i ostali koji su bili tamo. Ja sam tamo bio pre dve godine,ne znam kakva je trenutna situacija. Zato,javice ti se neko ko je skoro bio. Pozz
ja,cekam!Imali neki gipsar sto treba da putuje za kujumbu krajem meseca?
To sto pričaš za Siv Invest je istina. Moj otac je bio radio za njih kao varioc. Otišao je sredinom aprila u Magadan,a vratio se jedva sredinom jula. Isto su mu rekli da ide da radi šest meseci iako je viza važila tri meseca,navodno je trebalo tamo da se produži. Za ta tri meseca ni jednu platu nisu dobili dok se nisu pobunili i tražili da idu kući jer im je isticala viza,a od produženja nije bilo ništa,pa je bilo rizično ostati jer je postojala mogućnost da ih hapse na aerodromu. Karte za povratak kući su dobili tek kada su se žalili nekom glavnom šefu gradilišta koji nije iz Siv Investa,jer je on zapretio ovima iz Siva da će sve radnike poslati kući ako to ne reše,i da nezna da se ne isplaćuju plate. Karte su nakon toga dobili u roku jednog dana, a što se tiče para dobili su u Moskvi na aerodromu na ruke od nekog Sergeja jednu platu,a ostatak kada dodju kući kada bude i ostalim radnicima koji su ostali da rade. A od tih para nema ništa ni danas,govore da će biti za nedelju,dve tri i tako već 2 meseca. To je iskustvo moga oca i još desetak ljudi koji su se vratili tada.
e da i par stranica pre neka gospodja il gospodjica neznam necu da uvredim..rekla je kako je ne realna moja prica pa da se nadovezem...poznanik je MOJ a ne tatin nikaad na tu temu nismo pricali zato sto je on u glavnom preko..a da mi otac putuje za rusiju nikome nismo ni pricali do tog dana kaad je trebao da krene zato sto iskreno niko nije ni verovao da ce otici..Sikimic je javio dva tri dana pre puta...e onda kad je tata otisao hiljadu njih sa njihovim iskustvima..al stvarno nisam slusala tudje price..zato sto mi i muz i zet i brat i svi rade preko i nisu bili zafrknuti nikad...