Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima evo dosao sam sa Sabette a pre toga sam bio na NPS2 sto se tiče klime nimalo prijatna,doduse sve se lakse podnosi na NPS2.Sve sto su predhodno pisali o Sabetti je tako i malo gore,stvar je individualna pa sad neko prodje bolje neko gore ali u sustini je Sabetta zbog lečenja,kuhinje,vrtaljota i vecitog cekanja vahte i niz drugih stvari veoma losa,sada me salju na NPS1 znam da ni tamo nije nista bolje no ono sto me zanima dali ima interneta za nas obične smrtnike,i ako je neko bio da kaze nesto vise :think:

Kazi mi druze koliko gradilista ima velestroj u kujumbi ako si upucen

1 septembra ja sam bio na lekarskom popodne u stepinoj ali nisam pio pivo.da li si ti predao za gipsara ili za nesto dugo sta su ti rekli kad putujes u kujumbu jesi li cuo da li tamo ima telefona i interneta. bio je jos jedan oki iz smedereva on je keramicar
mislio sam da sam te upoznao na lekarskom,ali nisi taj.
trebao sam za oko 7 dana da krenem za kujumbu,danas zovu da je kupljena karta i da idem u sankt petersburg za oko 5 dana.:p
gipsar sam!:

mislio sam da sam te upoznao na lekarskom,ali nisi taj.
trebao sam za oko 7 dana da krenem za kujumbu,danas zovu da je kupljena karta i da idem u sankt petersburg za oko 5 dana.:p
gipsar sam!:

kad si predao papire u velestroju ja sam 17 juna ali treba da im posaljem radnu knjizicu i listing danas su mi javili stiglo prigrasenjije za kujumbu

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
kad si predao papire u velestroju ja sam 17 juna ali treba da im posaljem radnu knjizicu i listing danas su mi javili stiglo prigrasenjije za kujumbu

- - - - - - - - - -
pocetkom juna sam predao papire,bio sam na lekarskom pre mesec dana,a radnu knjizicu sam poslao pre 7 dana ,i posle dva dana su rekli da ce mi javiti tacan datum odlaska za kujumbu,a danas nazvao neki zoran iz veles.. sa mobilnog i rekao da je kupljena karta i da idem u sankt p...znaci luda kuca!

- - - - - - - - - -

Nisam bio u Kujumbi......

pocetkom juna sam predao papire,bio sam na lekarskom pre mesec dana,a radnu knjizicu sam poslao pre 7 dana ,i posle dva dana su rekli da ce mi javiti tacan datum odlaska za kujumbu,a danas nazvao neki zoran iz veles.. sa mobilnog i rekao da je kupljena karta i da idem u sankt p...znaci luda kuca!
Super tu si blizu otisla grupa juce za kujumbu danas sam se cuo sa njima oko 12 popodne

Za koji datum kupljena karta? sta rekao tebi Zoran?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back