Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav iz Krimska kod Krasnodara sa NPS8. Danas pada kisa i za sada ne radimo do rucka. Ko radi u zatvorenom otisao je na posao. Naspram drugih gradilista, ovde je kao u hotelu. Imamo i klime u sobama, a cistacice nam ciste sobe svaki 5-ti dan. Hrana je odlicna. Gradiliste bez mane za sada. Ko je bio ne drugim mestima zna o cemu pricam...

Pozdrav svima evo dosao sam sa Sabette a pre toga sam bio na NPS2 sto se tiče klime nimalo prijatna,doduse sve se lakse podnosi na NPS2.Sve sto su predhodno pisali o Sabetti je tako i malo gore,stvar je individualna pa sad neko prodje bolje neko gore ali u sustini je Sabetta zbog lečenja,kuhinje,vrtaljota i vecitog cekanja vahte i niz drugih stvari veoma losa,sada me salju na NPS1 znam da ni tamo nije nista bolje no ono sto me zanima dali ima interneta za nas obične smrtnike,i ako je neko bio da kaze nesto vise :think:

U kom ste gradu i koliko ste do sad cekali kad ste krenuli iz beograda. ja sam gipsar i danas mi je stiglo prigrasenjije za kujumbu

Mozes li mi odgovoriti?

Mene ceka lekarski pregled.
Rekli su mi da uradim negde analizu krvi na secer, holesterol i trigliceride. Potvrda EKG i merenje pritiska. To su mi rekli da odradim u sopstvenoj reziji.
Kasnije ima neki pregled kod njih, sta se tamo radi od analiza?

Pozdrav!!!

Unapred zahvalan!

Pozdrav svima evo dosao sam sa Sabette a pre toga sam bio na NPS2 sto se tiče klime nimalo prijatna,doduse sve se lakse podnosi na NPS2.Sve sto su predhodno pisali o Sabetti je tako i malo gore,stvar je individualna pa sad neko prodje bolje neko gore ali u sustini je Sabetta zbog lečenja,kuhinje,vrtaljota i vecitog cekanja vahte i niz drugih stvari veoma losa,sada me salju na NPS1 znam da ni tamo nije nista bolje no ono sto me zanima dali ima interneta za nas obične smrtnike,i ako je neko bio da kaze nesto vise :think:
Mojne imas poruku.

e da i par stranica pre neka gospodja il gospodjica neznam necu da uvredim..rekla je kako je ne realna moja prica pa da se nadovezem...poznanik je MOJ a ne tatin nikaad na tu temu nismo pricali zato sto je on u glavnom preko..a da mi otac putuje za rusiju nikome nismo ni pricali do tog dana kaad je trebao da krene zato sto iskreno niko nije ni verovao da ce otici..Sikimic je javio dva tri dana pre puta...e onda kad je tata otisao hiljadu njih sa njihovim iskustvima..al stvarno nisam slusala tudje price..zato sto mi i muz i zet i brat i svi rade preko i nisu bili zafrknuti nikad...

Upravo je to bila pojenta mog izlaganja da je vasa prica nerealna..jer se po forumu provlace ne proverene price i neistine,ovde su ljudi ravni zutoj stampi,pa i ono sto je istina ne poverujem dok se nedesi suprotno.Licno nemam za sad lose iskustvo sa pomenutom firmom,tako da me za druga iskustva i nije bas briga.Pozdrav i zelim vasem ocu sve najbolje.

Upravo je to bila pojenta mog izlaganja da je vasa prica nerealna..jer se po forumu provlace ne proverene price i neistine,ovde su ljudi ravni zutoj stampi,pa i ono sto je istina ne poverujem dok se nedesi suprotno.Licno nemam za sad lose iskustvo sa pomenutom firmom,tako da me za druga iskustva i nije bas briga.Pozdrav i zelim vasem ocu sve najbolje.

Slazem se u potpunosti sa tobom. Meni je momak preko Siv investa, nije sve bajno, ali je zadovoljan! Procitah u nekom predhodnom postu, da plata kasni.....da kasni, tek je sada pustena za avgust mesec!!!

U kom ste gradu i koliko ste do sad cekali kad ste krenuli iz beograda. ja sam gipsar i danas mi je stiglo prigrasenjije za kujumbu

Mozes li mi odgovoriti?

Mene ceka lekarski pregled.
Rekli su mi da uradim negde analizu krvi na secer, holesterol i trigliceride. Potvrda EKG i merenje pritiska. To su mi rekli da odradim u sopstvenoj reziji.
Kasnije ima neki pregled kod njih, sta se tamo radi od analiza?

Pozdrav!!!

Unapred zahvalan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back