evo me opet!!!!!!!!vratio se sa sabette ponovo!!!!!kada i da li cu nazad gledace te u sledecim epizodama naseg seijala.![]()
Znaci,lose na Sabeti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo me opet!!!!!!!!vratio se sa sabette ponovo!!!!!kada i da li cu nazad gledace te u sledecim epizodama naseg seijala.![]()
Znaci,lose na Sabeti?
Zoran Stojkovic Gipsar
pili smo pivo ispred prodavnice na lekarskom u stepinoj?
Zoran Stojkovic Gipsar
pili smo pivo ispred prodavnice na lekarskom u stepinoj?
Kad putujete imali interneta u kujumbipozdrav za sve forumase iz Krasnojarska od ekipe koja putuje u Kujumbu .(pada sneg)
,ne znamo jos za net,cekamo voz za kujumbuKad putujete imali interneta u kujumbi![]()
U kom ste gradu i koliko ste do sad cekali kad ste krenuli iz beograda. ja sam gipsar i danas mi je stiglo prigrasenjije za kujumbu
Mojne imas poruku.Pozdrav svima evo dosao sam sa Sabette a pre toga sam bio na NPS2 sto se tiče klime nimalo prijatna,doduse sve se lakse podnosi na NPS2.Sve sto su predhodno pisali o Sabetti je tako i malo gore,stvar je individualna pa sad neko prodje bolje neko gore ali u sustini je Sabetta zbog lečenja,kuhinje,vrtaljota i vecitog cekanja vahte i niz drugih stvari veoma losa,sada me salju na NPS1 znam da ni tamo nije nista bolje no ono sto me zanima dali ima interneta za nas obične smrtnike,i ako je neko bio da kaze nesto vise![]()
e da i par stranica pre neka gospodja il gospodjica neznam necu da uvredim..rekla je kako je ne realna moja prica pa da se nadovezem...poznanik je MOJ a ne tatin nikaad na tu temu nismo pricali zato sto je on u glavnom preko..a da mi otac putuje za rusiju nikome nismo ni pricali do tog dana kaad je trebao da krene zato sto iskreno niko nije ni verovao da ce otici..Sikimic je javio dva tri dana pre puta...e onda kad je tata otisao hiljadu njih sa njihovim iskustvima..al stvarno nisam slusala tudje price..zato sto mi i muz i zet i brat i svi rade preko i nisu bili zafrknuti nikad...
Imali interneta na kujumbiKo to laze ko to kaze?samo znam da bih nazad tek posle nove godine.za ovu je dosta
Imali interneta na kujumbi
Upravo je to bila pojenta mog izlaganja da je vasa prica nerealna..jer se po forumu provlace ne proverene price i neistine,ovde su ljudi ravni zutoj stampi,pa i ono sto je istina ne poverujem dok se nedesi suprotno.Licno nemam za sad lose iskustvo sa pomenutom firmom,tako da me za druga iskustva i nije bas briga.Pozdrav i zelim vasem ocu sve najbolje.
U kom ste gradu i koliko ste do sad cekali kad ste krenuli iz beograda. ja sam gipsar i danas mi je stiglo prigrasenjije za kujumbu
Za verestroj ti ne trebaju nikakve analizeMozes li mi odgovoriti?
Mene ceka lekarski pregled.
Rekli su mi da uradim negde analizu krvi na secer, holesterol i trigliceride. Potvrda EKG i merenje pritiska. To su mi rekli da odradim u sopstvenoj reziji.
Kasnije ima neki pregled kod njih, sta se tamo radi od analiza?
Pozdrav!!!
Unapred zahvalan
Na NPS2 ima, nije bas postojan i nema ga uvek, ali ja se sa momkom cujem preko vibera. Razgovaramo, sto znaci da je moguce!!
Srecno svima koji odlaze za Kujumbu......nek mi bar pozdrave momka :*[/QUOTEC Cime se bavi tvoj momak u kujumbi jer otisao preko velestroja
Hvala malaNa NPS2 ima, nije bas postojan i nema ga uvek, ali ja se sa momkom cujem preko vibera. Razgovaramo, sto znaci da je moguce!!
Srecno svima koji odlaze za Kujumbu......nek mi bar pozdrave momka :*
Da li ste stigli u kujumbuja idem isto u cetvrtak nsp1