Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:fdlan:
Nedvosmisleno sam napisala dermatoloski pregled. Znaci.... pregleda ti mladeze po telu i pita da li imas problema sa kozom u smislu nekakvih osipa, ekcema, lisajeva...i kako ti koza reaguje na izlaganje suncu ili vetru....
Sto se alkohola tice.... nemoj ga nositi jer obezbedjenje na ulasku na gradiliste kontrolise svaku torbu i rucni prtljag, oduzimaju ga, nekad znaju da pisu zahtev za novcano kaznjavanje, a negde su se setili, pa isti alkohol prodaju nasim radnicima. Uneces ga kad odes drugi put, tj kad nadjes nacin kako da ga uneses a da niko ne pravi nikakav problem, ili da ti ga neko drugi nabavi i unese.... polako....
Cula sam da kod nas na aerodromu pred odlazak rade alko test, ali otome je bilo reci na forumu, iscitaj jos malo .... to verovatno rade zaposlenima u Velesu Beograd, nisam sigurna.
:manikir:

Jos jednom hvala na odgovoru. Raspitujem se za koleginicu. Posto ljudi svasta pisu, pa moras da odaberes ko je najinformisaniji. Pise se svasta po forumima, cak neki kazu i da rade provere na opijate ili tako nesto. Verovatno je sve individualno oko odlaska!!!
Pozdrav!!!

Moj muz sutra putuje.Ide za Magadan.Zna li neko nesto o tom tamo gradilistu,kakvi su uslovi,veze sa telefonom,internetom i slicno....Hvala,pozdrav.

Uslovi su manje-vise kao i na drugim gradilistima,podnosljivi.Sto se tice telekomunikacije,neka kupi karticu ruskog MTS-a,signal je dobar.Sobe su sestokrevetne,hrana nije losa.Trenutna dn.temperatura oko 12c,kisa cesto pada.Bice snega tek krajem oktobra.:) Eto,ako treba jos neka informacija,tu sam...Srecan mu put i sve najbolje!

pozdrav, nov sam na forumu i pitao bih nesto.
Dali je neko skoro otishao na rad u Samaru?
pitam jer neki prijatelj me zvao i pitaao dali bih isao u Samaru na rad i to preko neke firme
koja je tamo registrovana, Moji troshkovi su 12900 za vizu u ruskoj ambasadi koju bih morao da platim ovde
ali uplatom na privatni racun i ti troshkovi bi mi se refundirali tamo na prvoj plati.
meni je tu nesto sumnjivo al bih ipak da ovde pitam dali neko ima takva iskustva

Naravno svi se pridruzujemo cestitkama. Sretan rodjendan i da se svojoj porodici vrati zdrav i zadovoljan. Uprilicice njemu kolege neku zurku u njegovu cast,ionako se zivi za neki valjan povod da se opuste i malo provesele....,a valjda ce i gorile koje su dosle da provere svoje pulene da kupe neki pokloncic :D

E sad nam trebaju apotekari i medicinski strucnjaci. Usput jel ide neko na Sabetu da posaljemo Rokiju nesto za smirenje,pod velikim je stresom a i apelujemo na firmu da mu uplati zivotno osiguranje

pade mi na pamet neku zensku da mu posaljemo...ali ima on tamo vec sigurno neku...zna se tamo koja je za koga :zcepanje: tako da bensici...ili neke travke...ne znam da li voli vise hemiju ili zdrav zivot

a hoce neko reci sta se to desilo na Sabeti

Stigla elita i pravi dar mar. Ciste se armiraci,vrhunski radnici,prebacuju se novi sa drugih gradilista,cekaju da vide da li su tesari na redu....Sve u svemu ko se razboleo na gradilistu taj je dobio sut kartu bez povratka. E sad da li je za sres kriv deficit zeMskih ili nekih ego vitamina ne zna se,ali velika je epidemija zavladala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back