Hvala d. caric! Srecan rođendan i tebi, sve najlepse, mada je tebi najlepše i stiglo!!! Pozz
Hvala i veliki pozz....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala d. caric! Srecan rođendan i tebi, sve najlepse, mada je tebi najlepše i stiglo!!! Pozz
Snezo kada je otisao?
Nedvosmisleno sam napisala dermatoloski pregled. Znaci.... pregleda ti mladeze po telu i pita da li imas problema sa kozom u smislu nekakvih osipa, ekcema, lisajeva...i kako ti koza reaguje na izlaganje suncu ili vetru....
Sto se alkohola tice.... nemoj ga nositi jer obezbedjenje na ulasku na gradiliste kontrolise svaku torbu i rucni prtljag, oduzimaju ga, nekad znaju da pisu zahtev za novcano kaznjavanje, a negde su se setili, pa isti alkohol prodaju nasim radnicima. Uneces ga kad odes drugi put, tj kad nadjes nacin kako da ga uneses a da niko ne pravi nikakav problem, ili da ti ga neko drugi nabavi i unese.... polako....
Cula sam da kod nas na aerodromu pred odlazak rade alko test, ali otome je bilo reci na forumu, iscitaj jos malo .... to verovatno rade zaposlenima u Velesu Beograd, nisam sigurna.
![]()
Ja se takodje pridruzujem cestitkama za divan dan, zelim mu zdravlje i da vam zaradi puno parica
Meni je takodje divan dan i za rodjendan sam dobila najlepsi poklon,stiga nam je tata pa sad svi uzivamo
na moru.Pozz.... celoj ekipi.![]()
P.S. Jel se zna nesto o plati?
Alko test radi firma pred polazak,znaci ne smete nista piti makar dva dana!
Inace podelila bih sa vama info da je mom tati danas 50-ti rodjendan..... Neka mu je srecan rodjendan, samo puno zdravlja mu zelim i dobre srece! Znate koliko mi nedostajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
Moj muz sutra putuje.Ide za Magadan.Zna li neko nesto o tom tamo gradilistu,kakvi su uslovi,veze sa telefonom,internetom i slicno....Hvala,pozdrav.
Sretan rodjendan....tati...![]()
Hvala februar
Pridruzujem se cestitkama za rodjendan,zelim vam sve najlepse od srca!
E sad nam trebaju apotekari i medicinski strucnjaci. Usput jel ide neko na Sabetu da posaljemo Rokiju nesto za smirenje,pod velikim je stresom a i apelujemo na firmu da mu uplati zivotno osiguranje
a hoce neko reci sta se to desilo na Sabeti