Lekarski pregled za inzenjere kako si rekao, sastoji se od merenja krvnog pritiska, EKG-a, analize krvne slike (poseban osvrt na trigliceride i holesterol ), urina i stolice, dermatoloskog pregleda i snimka pluca. Obzirom da sam na lekarski isla tri puta u poslednje dve godine, svaki put je bio drugaciji, ali sam nabrojala sta koje su se analize radile na poslednjem pregledu na kome sam bila pre 6-7 meseci.
Kazu da se pregledi razlikuju od oblasti do oblasti za koju se rade papiri, sto moze da bude tacno.
Troskove lekarskog pregleda snosi firma.
Hvala na odgovoru. Cuo sam da ima pregleda na polne bolesti i test na alkohol ili tako nesto.
Pozdrav!!!
Srbija Jamal trenutno 4 sata.... kad krene zimsko racunanje vremena bice 5 sati......
Marija, nebitno da li tvoj otac radi za Veles Beograd ili Moskva.....pozovi firmu, reci da se niste culi sa ocem od kad je otputovao, da je tamo prvi put, i insistiraj da ga pozovu da se javi sa satelitskog telefona ili na skype ili makar da pusti poruku sa necijeg sluzbenog telefona. Kazem ponovo i podvlacim insistiraj. I oni ce to uraditi. Satelitski ima prekide, kasni glas i verovatno je to najnekonfornija varijanta za komunikaciju.
Srbija Jamal trenutno 4 sata.... kad krene zimsko racunanje vremena bice 5 sati......
Odes u firmu, pitas gde su kancelarije Velesstroya Moskva i ostavis svoj CV. U kancelariji se raspitas oko nekih stvari, a posto neces dobiti nikakav konkretan odgovor, onda ovde na forumu pitas sve sta te zanima i naravno, dobijes iscrpnije i tacnije informacije.