Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav je posao farbara u Rusiji,dali je tezak,kolika je satnica?

Kazu popnes se na neku visinu uzjases neku cev i bijes , farbas , do rucka nema silaska , a kad sidjes e tad hodas malo cudno :D...svaki posao se tamo izdrzi , zale se samo neradnici ,, jedino da ti sef nije neki smradic onda ti je extra , sem uslova koji su zimi prekrasni , ali farbari tada skoro i da nemaju nekog posla ....;)

mozda si umesto broja 6 pritisnula 9. U velestroju sumnjam da neki farbar ima vise od 6, a najcesce jeu pocetku od 5 - 5.5. Peskireri imaju vise.

Pa nisam greskom pritisnula,zavisi od firme,do firme...ali po recima mog supruga niko ne zna za koliko radi dok ne dobije obracunsku listu.A ja sam cula od decka koji je bio tamo da prva 3-4 dana svi rade za 5$,i da im se kasnije povecava.On je na primer imao 8$ po satu.

velestroj nije pukao, a mislim veci brojgodina i nece.Cak i nas ogranak velestroja pripada Ruskom. Oni su osnivaci. Uslovi su takvi kakvi su, i ne moze svako da izdrzi...

Velesstroj nije pukao , ali hoce uskoro, jer kao i svaka velika firma dodje do svog vrhunca i PLJAS! Evo ti jedan istinit primer, koliko kasne plate sada?? skoro 3 meseca PIH, a i dati kazem satnice su im tolika beda da gore ne moze biti, kod njih vise nikad nebih radio! O uslovima da n e pricamo, i o poslovodjama koji su pojedini bzobrazni i olosi !

Nesto u velestroju ocigledno ne funkcionise kako treba,sve vise starih radnika na cekanju a novi odlaze svakodno...e tu mi nesto ne stima,plata zaista nikada nije ovoliko kasnila...kazu ima i drugih firmi,istina ali eto valjda smo navikli jer je do sad sve bilo ok,svi se nadamo ali od toga se ne zivi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back