Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos nesto da dodam , ako sam dosao u Rusiju da radim nisam se odrekao prava na normalan zivot i da treba da jedem samo virsle i jaja kako bih ustedeo i da odvajam od usta . Pa sam radio i po 16 sati , omrsao za mesec dana 9 kilograma to su teski fizicki radovi , ne sadim ljubicice i normalno da moram kvalitetno da se hranim a ne da se zanosim na poslu .

Ta Kujumba se nalazi u centralnom delu azijskog dela Rusije. Da ne ulazim u podelu RF po oblastima i regionima, oblast je Kujumba, najblizi nazovi grad je Bogucani....
Ukucaj Boguchany (Богучаны) na Google i videces gradic na reci Angara. Juzno par desetina kilometara se nalazi Tajuzni (Таежный) tj zeleznicka stanica Karabula dokle se dolazi vozom iz Krasnojarska. Sva gradilista na trasi Tajset-Kujumba su severno od Bogucana.... lot3 je tridesetak kilometara, i do njega se dolazi vahtom (kad stignes videces kako izgleda, da ne objasnjavam mnogo, a i postavljene su slike vahte na forumu, pa pogledaj malo).... NPS2 je jos severnije nekih 300-350km, ili 15 sati tom istom vahtom ili 90min.helihopterom.... GNPS1...jos malo severnije i do tamo se dolazi uglavnom helihopterom, a putuje malo duze nego do NPS2.
Eto.... gradiliste NPS2 se nalazi izmedju reka Tahomo i Kamo, a one se ulivaju u reku Подкаменная Тунгусска....Nadji sve gore navedeno, i videces gde se nalazi "ta Kujumba".
Mobilna funkcionise normalno (naravno da je u sobama slabiji domet, ali je van soba sasvim korektan), vreme je promenljivo, pre nekoliko dana susnezica, juce bas bas toplo...danas oblacno... prodavnica na gradilistu (NPS2) pocinje sa radom za par dana....
:manikir:

Kao sto napisah pre dve nedelje da mi je momak na NPS2, danas se cuh sa njim i kantina pocela sa radom.Imaju kako kaze od suknje do spreja za musice:)...... Rece mi da dobio dopis da jos 10 ljudi i jedan gradjevinski inzinjer ,dolazi za par dana iz Srbije, tacnije krajem avgusta! Eto , opet bih zamolila ako neko ide na NPS2 da mi se javi,poslala bih mobilni telefon momku.Zaboravio da ponese :)............ ako nekog nesto zanima konkretno, neka pita!!!

Kao sto napisah pre dve nedelje da mi je momak na NPS2, danas se cuh sa njim i kantina pocela sa radom.Imaju kako kaze od suknje do spreja za musice:)...... Rece mi da dobio dopis da jos 10 ljudi i jedan gradjevinski inzinjer ,dolazi za par dana iz Srbije, tacnije krajem avgusta! Eto , opet bih zamolila ako neko ide na NPS2 da mi se javi,poslala bih mobilni telefon momku.Zaboravio da ponese :)............ ako nekog nesto zanima konkretno, neka pita!!!

Ako hoces posalji mi ga nekom brzom postom za sombor pa cu ga ja poneti. Ako imas tolikog poverenja?

Zdravo forumasi,hteo sam vas pitati jeli neko zna gdje se tacno nalaze nps 15, i nps19,znam da su u Jakutiji,ali neznam tacno gdje i kakvi su tamo ualovi ima li interneta itd
,ja sam pre par godina bio na nps18

Ovde imas ponudu o kojoj sam pricao. Mislim da su poruke po stoj ceni kao da si uzeo karticu u Nerjungriju. Trenutno za 150 rublji imas 3GB neta ceo mesec, i automatski se produzuje. Kada to potrosis pada ti brzina, ali je i to dzabe. Nemoj da dajes modem nekome ko ce da ide na YouTube i potrosi ti ovo. Bilo koji modem u Srbiji mozes da otkljucas (kao i zakljucane mobilne) kod ovih sto otkljucavaju telefone. Tako da odes spreman. Pitanje je sta ti vise odgovara dzabe ali los signal ili kartica. Puno ljudi se kaci na net pa je wifi los. Kada odes da zaduzis sobu zamolis ga da ti da sobu levo ili desno.
O uslovima zivota pogledaj sta sam pisao u zadnjih 20-ak dana. Nemam nameru ponovo da pisem isto.
Za Nps 15 nemam podatke

Poslednja izmena:
СВИ који неможете да добијете фирму пошаљите мејл и дјевојка ће вам одмах одговорити sandra.zivanov@velesstroj.rs Хвала вам за информације о нпс15.радио сам у близини тог градилишта,а за картицу и модем ми није проблем,то ми купује моја жена јер ја кад купим број буде активан само док траје виза.

Evo ja idem u nedelju na NPS2 ako mi potvrde, javi se na fejsubuku i ponecu ti...

СВИ који неможете да добијете фирму пошаљите мејл и дјевојка ће вам одмах одговорити sandra.zivanov@velesstroj.rs Хвала вам за информације о нпс15.радио сам у близини тог градилишта,а за картицу и модем ми није проблем,то ми купује моја жена јер ја кад купим број буде активан само док траје виза.

Hvala.... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back