SvetlanaZemun
Obećava
- Poruka
- 76
Pa zanima me koliko je redovna plata..ostalo je ok bar po prici mog muza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav je posao farbara u Rusiji,dali je tezak,kolika je satnica?
Cao dragi narode,ekipa sa NPS11 krenula put kuci posle 6 meseci! Pozz...svima![]()
Pa ja ti mogu reci da nije jak tempo i da te niko ne juri da radis,pozuris i slicno.A satnice su od 5$ do 9$.
Kakav je posao farbara u Rusiji,dali je tezak,kolika je satnica?
mozda si umesto broja 6 pritisnula 9. U velestroju sumnjam da neki farbar ima vise od 6, a najcesce jeu pocetku od 5 - 5.5. Peskireri imaju vise.
pustite ovaj sramni cin velesa to sad nit seznako pije ni ko placa ima bre i drugih ovi su pukli a mi sa njima jos vise
Cao dragi narode,ekipa sa NPS11 krenula put kuci posle 6 meseci! Pozz...svima![]()
Srecan ti put...Dobio sam priglasenje,bravar sam,lekarski sam prosao sada u avgustu.Sada cekam kartu.
jos mnogo do januara i moje slicne recenice..................![]()
velestroj nije pukao, a mislim veci brojgodina i nece.Cak i nas ogranak velestroja pripada Ruskom. Oni su osnivaci. Uslovi su takvi kakvi su, i ne moze svako da izdrzi...
neznam sta se desava,ali ja sam u maju predao papire za bravara i jos nista mi niko ne javlja.Nisu mi jos javili ni za lekarsko da radim.![]()
Znam da pre polaska u firmi rade alko test i pregledaju prtljag i ako ti nadju ides kuciCuo sam i analliza na opijate se radi