Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i mene..Javljam se uz Krasne Poljane, kod Socija..Ako neko treba da dodje, za firmu Petrovgrad, Milko Petrov je vlasnik, BOLJE DA NE KRECE....nas 40 smo iz.....
.nema para, od obecanja nista, prevarant je bez kinte...mi bez akontaciha vec 15 dana..Znaci, Milko Petrov...ko ude ovamo, bolje da sad iskace iz busa

I ja sam u to vreme bio na krasnoj poljani -renoviranje etno centra ali je kod mene sve bilo u redu

a jel tacno da se putuje 20 sati vahtom od nerjungrija?
i sta je vahta? autobus?

ma nije tacno....Nerjungri ti je suuuuper gradiliste...to je NPS-19 i kad hoces nedeljom do grada,skupe se vas cetvoro i istalite se za taxi...to ti govori koliko je bliz...vahtom mazda sat vremena,a put ti traje 2 dana ,iz razloga sto cekas i po 12 sati na aerodromu

Poslednja izmena:
Vidi samo je nov onaj koji prvi put radi za firmu a ko je vec radio sada je povratnik to su uveli zbog akontacija ...Nekada je bilo kada ides na novo gradiliste posle odmora od 21 dan da si nov i stices pravo na akontaciju sada toga vise nema,sada si gde god da ides na koje god gradiliste povratnik a NOV si ako prvi put potpisujes ugovor za tu firmu....promene su izasle kako je firma prodata,vlasnik vise nije Roki sada je Kresimir 2 covek velestroja zato su plate kasnile zato ne zovu sve kojima su rekli da su stigla priglasenja....

Netacna informacija....na 11-ici su trenutno vlasnici Roki,Kresa a danas dolazi i Belanovic
Sto se akontacije tice iskustva su razna,naravno da neki sef,vlasnik ili dr..mr..moze da urgira da dobijes akontaciju,ili kao neku vrstu pozajmice...ti kao iskusan radnik si vec mogao da primetis da u Velesu je pravilo da nema pravila...bar nije za sve isto...ma ne samo u Velesu nego u zivotu uopste...poz
izvini za reply
-ljubomorna zena-:zcepanje:

Netacna informacija....na 11-ici su trenutno vlasnici Roki,Kresa a danas dolazi i Belanovic
Sto se akontacije tice iskustva su razna,naravno da neki sef,vlasnik ili dr..mr..moze da urgira da dobijes akontaciju,ili kao neku vrstu pozajmice...ti kao iskusan radnik si vec mogao da primetis da u Velesu je pravilo da nema pravila...bar nije za sve isto...ma ne samo u Velesu nego u zivotu uopste...poz
izvini za reply
-ljubomorna zena-:zcepanje:

Na sajtu agencije za privredne registre pise da je osnivac preduzeca DOO Velesstroj Beograd Ruski velestroj
http://pretraga2.apr.gov.rs/EnterprisePublicSearch/Details/EnterpriseMembers/5885972?code=285000AF08051AA443BB21BAC29D21545926091E
A da je Roki samo direktor i jos ima jedno ovlasceno lice. Naravno da ima jos sefova i direktora, ali ovi su glavni za sada. Sve ostalo su lovacke price, koje kruze gradilistem.

Na sajtu agencije za privredne registre pise da je osnivac preduzeca DOO Velesstroj Beograd Ruski velestroj
http://pretraga2.apr.gov.rs/EnterprisePublicSearch/Details/EnterpriseMembers/5885972?code=285000AF08051AA443BB21BAC29D21545926091E
A da je Roki samo direktor i jos ima jedno ovlasceno lice. Naravno da ima jos sefova i direktora, ali ovi su glavni za sada. Sve ostalo su lovacke price, koje kruze gradilistem.

Delim tvoje misljenje...i samo da dodam de se firma vise ne zove Velestroj vec BEOMETALSSTROJ DOO BEOGRAD....moj muz je sa njima poslednji put potpisao ugovor,i zbog te peripetije oko promene naziva firme i svega ostalog je i bilo kasnjenja

ma nije tacno....Nerjungri ti je suuuuper gradiliste...to je NPS-19 i kad hoces nedeljom do grada,skupe se vas cetvoro i istalite se za taxi...to ti govori koliko je bliz...vahtom mazda sat vremena,a put ti traje 2 dana ,iz razloga sto cekas i po 12 sati na aerodromu
to je tacno za nps 19.. drug mi je tamo.
a ja idem jos 500km od njih na nprs 15.
@Wileni aha vidjao sam te buseve, to su rudnicku busevi, samo nisam znao da to rusi zovu vahta.

pitanje za sve: ko je npskama koje su mnogo udaljena od gradova (citaj 100 km i vise) da li firma obezbedjuje stvari za higijenu i td? hvala.

Nerjungri super tamo je bila moja ekipa 20 km od grada ima bus nedeljom za tamo i nazad ...
FDirma ti obezbedi zimsko i letnje radno odelo,licna higijena je na tebi na svakom gradilistu koje je udaljeno preko 100km ima prodavnica tako da za to ne brines tamo ces sve da kupis

Vidi Roki je i dalje direktor a Kresa je preuzeo firmu znam ih sve znam i Belanovica on je bio na Sabeti,Moskvi cak sm,o se druzili sa njim i na upravnoj zgradi kada smo radili na njoj moleraj....Oni su sada svi direktori a Kresimir je njima predpostavljeni..meni akontacija ne treba plata kasni uvek 1 mesec kada si kuci na odmoru pred polazak mi legne uplata atko da nemam potrebu za akontacijom
A to za pravila si u pravu tyamo se radi sve nepovezano sve se radi napoko :)

Poslednja izmena:
BEOMETALSSTROJ DOO BEOGRAD...Pise ti na ugovoru od muza kako se firma zove ali svi mi radimo za velestroj
IMG_20140604_112533_152.jpg

to je tacno za nps 19.. drug mi je tamo.
a ja idem jos 500km od njih na nprs 15.
@Wileni aha vidjao sam te buseve, to su rudnicku busevi, samo nisam znao da to rusi zovu vahta.

pitanje za sve: ko je npskama koje su mnogo udaljena od gradova (citaj 100 km i vise) da li firma obezbedjuje stvari za higijenu i td? hvala.

:think::think::think: Stvari za licnu higijenu ne obezbedjuje.... jedino dobijas prasak za pranje vesa i omeksivac ako postoji prostorija sa masinama za ves (ako trazis omeksivac dobices ga, inace sami ne nude). :manikir:

Kao prvo sta meni to govoris,tj reply ides na moj post kao drugo jel ti zbnas kako se uci ruski jesik hahaha..i kao trece ovo nije tema za ljubomornbe zene mislim o cemu ti pises,ja znam i dovoljno sam video kako neki dolaze do velikih satnica za ove 4 godine i molim te da me zaobidjes sa tvojim reply na moje postove

Uuuuuu kao u oko da sam te ubola sa iglom,sta se odmah ljutis,nije dobro za zdravlje!Tema jeste "Posao u Rusiji",ali ako si pratio od pocetka mozes da vidis da tu nisu samo "suve" informacije!Sam si spomenuo izostanke i neredovne radnike,na to sam se nadovezala.....A sad ti sto si ustao na levu nogu-tvoj problem....:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

I sta bi sa tom platicom.....:manikir:

Neredovni,radnici,oni koji izostaju...cudna je ta sorta ljudi...jos ako se vrate kuci sa zavidnim znanjem ruskog jezika pa to su onda ljudi za primer...Mene samo interesuje da li se nekada te njihove zene zapitaju sta li im rade muzevi po Rusiji,ali za to bi se trebalo otvoriti posebna tema....a mozda je lepse gledati na sve to ruzicastim naocarima......Sve dok je najveca briga "kad ce plata",sve je ok!Velikiii pozdravcic za sve!!!!!! :zper::heart::bye:
Znas,ima i ljudi oji jednostavno NECE da ostaju prkovremeno.Razlog-uobicajen,99% ljudi koji se ovde hvale kako su napucali po 400 sati mesecno su obicno 200 radili a 200 planirali...Ja licno sam protiv ostajanja prkovremeno,prosto za tih 10-11 sati odradim sasvim dovoljno da i ne treba da se rastezem sa vremenom.A da u takvom tempu radim po 15 sati svaki dan,necu...Dossao sam da radim,a ne da se ubijem.
O zavidnom znanju ruskog jezika moze da se prica i ovako i onako,ali da se lakse nauci kad si okruzen Rusima,to da.Ne mora da obavezno bude Ruskinja,moze da ti se zalomi radno mesto gde si po ceo dan sa njima.
Bez da te nesto sad pokopavam,ali ima primera koji su po 15 sati radili pa imali kurseve jezika,to nije obavezno vezano samo za ljude koji izostaju sa posla...
Vidi samo je nov onaj koji prvi put radi za firmu a ko je vec radio sada je povratnik to su uveli zbog akontacija ...Nekada je bilo kada ides na novo gradiliste posle odmora od 21 dan da si nov i stices pravo na akontaciju sada toga vise nema,sada si gde god da ides na koje god gradiliste povratnik a NOV si ako prvi put potpisujes ugovor za tu firmu....promene su izasle kako je firma prodata,vlasnik vise nije Roki sada je Kresimir 2 covek velestroja zato su plate kasnile zato ne zovu sve kojima su rekli da su stigla priglasenja....

Vidi Roki je i dalje direktor a Kresa je preuzeo firmu znam ih sve znam i Belanovica on je bio na Sabeti,Moskvi cak sm,o se druzili sa njim i na upravnoj zgradi kada smo radili na njoj moleraj....Oni su sada svi direktori a Kresimir je njima predpostavljeni..meni akontacija ne treba plata kasni uvek 1 mesec kada si kuci na odmoru pred polazak mi legne uplata atko da nemam potrebu za akontacijom
A to za pravila si u pravu tyamo se radi sve nepovezano sve se radi napoko :)
Vlasnicka struktura se nije menjala i NECE,ali ocigledano da o tome ne znas nista...Na papiru je jedno,a fakticki je sasvim drugo.
pozdrav hoce li skoro u kujumbi na 1 proraditi taj signakl za internet i telefon..:(
Daco,nemoj da se ljutis,ali uspori malo...Ovde ima 1000 zena koje su ispratile muzeve u mnogo gore uslove nego sto je GNPS1 u Kujumbi,a samo ti kukas...Dobro mu je tamo,koliko mozeda bude.Nije na ekskurziji,to i sama znas,ali zaista nemas razloga da se toliko nerviras.

HAHA Kakav omeksivac ko te lagao stvari peru u veseraju to se naziva pracka nema omeksivaca ali kako god ovde slusam samo gluposti o NPS-kama ja sam tamo proveo 2 godine na NPS znam kako rade itd ali ok je ovo je forum mislim svasta se procitaS

- - - - - - - - - -

HAHA Kakav omeksivac ko te lagao stvari peru u veseraju to se naziva pracka nema omeksivaca ali kako god ovde slusam samo gluposti o NPS-kama ja sam tamo proveo 2 godine na NPS znam kako rade itd ali ok je ovo je forum mislim svasta se procitaS

- - - - - - - - - -

:DKako brate nema?Na jednom gradilistu sam dobijao ves suv ispeglan,moje je samo da ga strpam u plakar,dok na drugom,kad ima praska operu sa praskom kad nema,promuljaju ga kroz vodu i onda siris po sobi i susis.Kad nas dvojica peru iz sobe isti dan ne mozes proci kroz sobu od vesa koji visi sa plafona.Znaci zavisi od gradilista i organizacije.Nije svud isto.

:DKako brate nema?Na jednom gradilistu sam dobijao ves suv ispeglan,moje je samo da ga strpam u plakar,dok na drugom,kad ima praska operu sa praskom kad nema,promuljaju ga kroz vodu i onda siris po sobi i susis.Kad nas dvojica peru iz sobe isti dan ne mozes proci kroz sobu od vesa koji visi sa plafona.Znaci zavisi od gradilista i organizacije.Nije svud isto.

eh sad..to sto si ti tamo sarmirao neku pa si dobio oprano,ispeglano pa jos sa omeksivacem to je drugo...:zper:
bude li mi muz dosao sa opeglanim vesom :azdaja::pop: bice belaja:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Svi ste smesni niko od vas neradi za firmu pa samo lupate ajde poz necu vise ovde ni da zalazim mnogo ste smesni pogotovu vi ljubomorne zene frustirate se ovde umesto da zivite u realnosti pozzz....

ma istripovao si se...nismo mi ljubomorne,nas samo zanima kad ce plata :manikir:

- - - - - - - - - -

http://pretraga2.apr.gov.rs/ObjedinjenePretrage/Search/Search podatci iz apr-a a tog naziva(BEOMETALSSTROJ) nema u registru a inace i moj muz radi za velesstroj. UKUCATE VELESTROJ privredno drustvo i izadju svi podatci firme

sve znam...nema u registru...ali jesu promenili naziv

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back