Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle pet meseci i 20 dana su mi javili da putujem za Jakutu tacnije prekoustra imam let, ovo mi je drugi put da idem na rad u Rusiju!Da li povratnici primaju akontaciju?Samohran otac sam pa da znam dal deca da racunaju na taj novac? Hvala puno i srecno svima !!!

Nazalost povratnici nemaju akontaciju,ali procitajte par stranica u nazad pa ce te saznati kako mozete da probate da izvucete akopnt.Srecan put!

Ako si bio bar jednom racunas se kao povratnik,nema veze koliko si cekao na povratak.Sto znaci,nemas akontaciju od 500 dolara.E sad,sta se desava u Velestroju,vezare uspeju da iskukaju opet akontaciju,to sam video.Znaci ako si dobar sa nekim tamo,malo cinkas,malo podmitis dobices je.Nevezano za pravilo firme.A sto se tice plate,bice u toku ove nedelje.

Vidi samo je nov onaj koji prvi put radi za firmu a ko je vec radio sada je povratnik to su uveli zbog akontacija ...Nekada je bilo kada ides na novo gradiliste posle odmora od 21 dan da si nov i stices pravo na akontaciju sada toga vise nema,sada si gde god da ides na koje god gradiliste povratnik a NOV si ako prvi put potpisujes ugovor za tu firmu....promene su izasle kako je firma prodata,vlasnik vise nije Roki sada je Kresimir 2 covek velestroja zato su plate kasnile zato ne zovu sve kojima su rekli da su stigla priglasenja....

Cinkara je uvek bilo ali na gradilistima zbog povecanja satnice...U firmo nevidim sta imaju koga da cinkaju jer oni blage veze nemaju ko je gde i ko je gde u firmi platis pa ti poture papire samo teba naci pravu osobu za to!!!! mene su x puta zvali dok sam bio u moskvi da li sam raspoloziv da radim i dalje za tu firmu jednom su me cak i zvali dok sam cekao avion...akontaciju mozes samo da dobijes kao povratnik ako sastavis MOLBU I DA U NJOJ KUKAS Veruj za 4 godine sam se na gradilistima nagledao drukara i veruj ti sada imaju satnicu vecu nego ja koji dugo radim za tu firmu...
Netreba samo bitio drukara netreba biti majstor tamo ti je dovoljno da svaki dan prisustvujes na poslu da nemas IZOSTANAKA da si REDOVAN i satnica ce da polako skace....mozes ti biti majstor kakav zelis ako si NEREDOVAN tada naravno ni sat nece da skoci JER firma isto zaradjuje na SAT koliko radnika napravi sati toliko firma dobija sto vise radnika sto vise sati i firma zaradjuje....

Poslednja izmena:
Cinkara je uvek bilo ali na gradilistima zbog povecanja satnice...U firmo nevidim sta imaju koga da cinkaju jer oni blage veze nemaju ko je gde i ko je gde u firmi platis pa ti poture papire samo teba naci pravu osobu za to!!!! mene su x puta zvali dok sam bio u moskvi da li sam raspoloziv da radim i dalje za tu firmu jednom su me cak i zvali dok sam cekao avion...akontaciju mozes samo da dobijes kao povratnik ako sastavis MOLBU I DA U NJOJ KUKAS Veruj za 4 godine sam se na gradilistima nagledao drukara i veruj ti sada imaju satnicu vecu nego ja koji dugo radim za tu firmu...
Netreba samo bitio drukara netreba biti majstor tamo ti je dovoljno da svaki dan prisustvujes na poslu da nemas IZOSTANAKA da si REDOVAN i satnica ce da polako skace....mozes ti biti majstor kakav zelis ako si NEREDOVAN tada naravno ni sat nece da skoci JER firma isto zaradjuje na SAT koliko radnika napravi sati toliko firma dobija sto vise radnika sto vise sati i firma zaradjuje....

Neredovni,radnici,oni koji izostaju...cudna je ta sorta ljudi...jos ako se vrate kuci sa zavidnim znanjem ruskog jezika pa to su onda ljudi za primer...Mene samo interesuje da li se nekada te njihove zene zapitaju sta li im rade muzevi po Rusiji,ali za to bi se trebalo otvoriti posebna tema....a mozda je lepse gledati na sve to ruzicastim naocarima......Sve dok je najveca briga "kad ce plata",sve je ok!Velikiii pozdravcic za sve!!!!!! :zper::heart::bye:

Kao prvo sta meni to govoris,tj reply ides na moj post kao drugo jel ti zbnas kako se uci ruski jesik hahaha..i kao trece ovo nije tema za ljubomornbe zene mislim o cemu ti pises,ja znam i dovoljno sam video kako neki dolaze do velikih satnica za ove 4 godine i molim te da me zaobidjes sa tvojim reply na moje postove

Da tacno je ali to je sa stajanjem i odmorom
VAHTA
Vladivostok_05_vahta.jpg

- - - - - - - - - -

Da komarci i MASKE bubice koje ujedu da kada komarac prija kada ujede ponesi stik ili kremu neku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back