bojanapedja
Početnik
- Poruka
- 13
Ja sam cula da ce do petka biti sigurno i da nece kasniti,sad ko zna...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Utorak ili cetvrtak uplata![]()
Posle pet meseci i 20 dana su mi javili da putujem za Jakutu tacnije prekoustra imam let, ovo mi je drugi put da idem na rad u Rusiju!Da li povratnici primaju akontaciju?Samohran otac sam pa da znam dal deca da racunaju na taj novac? Hvala puno i srecno svima !!!
Suprug je ''povratnik''. Ako se za Rusiju vraćao nakon mesec dana - nije bilo akontacije.
Ako se vraćao nakon dužeg perioda u Srbiji (5-6 meseci) bilo je akontacije.
Pri tom, nije nikakva ''vezara''.![]()
da li neko zna da li su se sta popravile komunikacije sa nps11?
a jel tacno da se putuje 20 sati vahtom od nerjungrija?Hrana je ok na NPS 15 ali signal za mobilni imas samo kod OFISA i Internet takodje....
a jel tacno da se putuje 20 sati vahtom od nerjungrija?
i sta je vahta? autobus?
tacno je,vahta je nesto izmedju autobusa I kamiona. Moj suprug je krenuo u ponedeljak a stigao u cetvratk...
Cinkara je uvek bilo ali na gradilistima zbog povecanja satnice...U firmo nevidim sta imaju koga da cinkaju jer oni blage veze nemaju ko je gde i ko je gde u firmi platis pa ti poture papire samo teba naci pravu osobu za to!!!! mene su x puta zvali dok sam bio u moskvi da li sam raspoloziv da radim i dalje za tu firmu jednom su me cak i zvali dok sam cekao avion...akontaciju mozes samo da dobijes kao povratnik ako sastavis MOLBU I DA U NJOJ KUKAS Veruj za 4 godine sam se na gradilistima nagledao drukara i veruj ti sada imaju satnicu vecu nego ja koji dugo radim za tu firmu...
Netreba samo bitio drukara netreba biti majstor tamo ti je dovoljno da svaki dan prisustvujes na poslu da nemas IZOSTANAKA da si REDOVAN i satnica ce da polako skace....mozes ti biti majstor kakav zelis ako si NEREDOVAN tada naravno ni sat nece da skoci JER firma isto zaradjuje na SAT koliko radnika napravi sati toliko firma dobija sto vise radnika sto vise sati i firma zaradjuje....