Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
OTKUD SAD TO KAD SU REKLI SIGURNO DO PETKA...:dontunderstand:
Verovatno zato što iritiramo pitanjima u vezi plate, pa misle da će nas tako ućutkati, bar do iduće nedelje ;):D

A, možda će stvarno biti tek iduće nedelje...:neutral: Najgore je to kad čekaš, a ne znaš dokle ćeš čekati. :)
U svakom slučaju, svašta se priča, nagađa se... i ok je to, ima tu nečeg utešnog, kad svi, eto, delimo istu ''brigu''. :)

Verovatno zato što iritiramo pitanjima u vezi plate, pa misle da će nas tako ućutkati, bar do iduće nedelje ;):D

A, možda će stvarno biti tek iduće nedelje...:neutral: Najgore je to kad čekaš, a ne znaš dokle ćeš čekati. :)
U svakom slučaju, svašta se priča, nagađa se... i ok je to, ima tu nečeg utešnog, kad svi, eto, delimo istu ''brigu''. :)

pa ostaje nam samo da cekamo i tako je vec potrosena :) barem je tako u nasem slucaju :D

Pozdrav svim forumasima.
Zamolila bih Vas za malu pomoc. Potrebne su mi informacije o gradilistu NPS 8.
Brat mi uskoro putuje tamo, pa bih da saznam sto vise o smestaju,hrani,vremenu...
Malo mi je frka zbog blizine Krima i Donjecka :(
Kakvo je stanje?
Hvala unapred

Pozdrav svima.... muz je pre dva dan otputovao na nps 11 , nemam nikakav kontaktsa njim od tad, da li neko zna da li su stigli?

Nemojte da brinete,tamo nema signala i malo da se snadje javice Vam se preko satelitskog telefona. Sigurno je sve ok,a mozete i firmu da pozovete i pitate jel su dobili povratnu informaciju sa gradilista o njemu.
Mi smo sve to vec prosle sa nps11.Pozz....

P.S. Jel tacno da je plata tek sledece nedelje?:(

Nemojte da brinete,tamo nema signala i malo da se snadje javice Vam se preko satelitskog telefona. Sigurno je sve ok,a mozete i firmu da pozovete i pitate jel su dobili povratnu informaciju sa gradilista o njemu.
Mi smo sve to vec prosle sa nps11.Pozz....

P.S. Jel tacno da je plata tek sledece nedelje?:(

Hvala puno, mi nismo uopste znali nista o gradilistu sem da se nalazi u blizini Lenska...Jel mi mozete jos nesto reci, kakvi su uslovi ...kakva je hrana? Bilo koja informacija bi mi mnogo znacila... Inace je otisao kao tocioc goriva

Hvala Vam na odgovoru, a da li ce taj satelitski telefon dobiti samo da se javi? Pretpostavljam da je tako u praksi. Mozete li mi reci jos nesto u vezi NPS 11, kakva je hrana smestaj ....Znali smo samo da se nalazi u blizini Lenska i to je sve. Inace je otisao kao tocioc goriva..Svaki odgovor mi mnogo znaci ...Hvala

ne brini sigurno je sve ok,moj se tek javio posle 7 dana ali sam u medjuvremenu zvala firmu pa su mi rekli da su dobro stigli.Lose su veze sa nps11 tako da se naoruzas strpljenjem.

moj muz je otisao na nps 15 i tamo su lose veze. Javio se posle 6dana,tj.u nedelju a krenuo u ponedeljak. A najbolje je bilo kada sam u cetvrtak oko 11h zvala da pitam da li je stigao oni posle kao
pogledali u komp kazu jeste i posle sat vremena meni muz salje poruku da su jos u putu :D

moj muz je otisao na nps 15 i tamo su lose veze. Javio se posle 6dana,tj.u nedelju a krenuo u ponedeljak. A najbolje je bilo kada sam u cetvrtak oko 11h zvala da pitam da li je stigao oni posle kao
pogledali u komp kazu jeste i posle sat vremena meni muz salje poruku da su jos u putu :D

pa to je vec bezobrazluk,ali sta nas jos moze iznenaditi u vezi svega.Vrhunac je kod nas bio kad mu mesec i malo jace nisu uplatili akontaciju,ja zovnem firmu a oni kazu da radnik mora preko sefa da sa informise o tome,a ne neko iz porodice,ne pitajuci se kako da se cujem sa njim i da mu kazenm za to kad smo se za mesec dana culi 3 puta mislim.

Hvala Vam na odgovoru, a da li ce taj satelitski telefon dobiti samo da se javi? Pretpostavljam da je tako u praksi. Mozete li mi reci jos nesto u vezi NPS 11, kakva je hrana smestaj ....Znali smo samo da se nalazi u blizini Lenska i to je sve. Inace je otisao kao tocioc goriva..Svaki odgovor mi mnogo znaci ...Hvala

Moj suprug je varioc i zadovoljan je svim uslovima na gradilistu.Radi po 11h dnevno,klopa je ok imaju i teretanu tako da vreme prolazi brze.Kaze da je cela ekipa sa kojom on radi super,Lensk je na 4h voznje vahtom udaljen od njih i kada zele u grad vade dozvolu za taj dan,obicno je
to subota.On je vec puna tri meseca tamo,a otisao je na sest i samo je jednom isao u grad.U svom krugu imaju prodavnicu pa tamo pazare osnovne stvari.Sobe su cetvorokrevetne,a on je trenutno samo sa jednim kolegom.Obicno se javi 1-2 puta nedeljno na par minuta, jer ih je puno.
Pozdrav i ako Vas jos nesto zanima slobodno pitajte!

P.S. Plata ce biti do sredine sledece nedelje,kazu u firmi!

pa to je vec bezobrazluk,ali sta nas jos moze iznenaditi u vezi svega.Vrhunac je kod nas bio kad mu mesec i malo jace nisu uplatili akontaciju,ja zovnem firmu a oni kazu da radnik mora preko sefa da sa informise o tome,a ne neko iz porodice,ne pitajuci se kako da se cujem sa njim i da mu kazenm za to kad smo se za mesec dana culi 3 puta mislim.

to oko akontacije je posebna prica,ja njemu kazem pitaj sefa on meni zovi firmu,a u firmi nemaju informaciju da je neko otisao prvi put(ja nisam ni zvala vise firmu,nego zena kolege koji je otisao sa mojim muzem prvi put isto) ...i nama su uplatili posle vise od mesec dana... sto se tice plate mene je muz danas zvao i kaze mozda utorak otkud to njemu nemam pojma... nase je da cekamo...

pa dobice samo prvo da se smesti,javice se za koji dan. Sa satelitskog sada zovu na fiksni,ne znam da li dopustaju na mobilni vise,mozda neko drugi to bolje zna.

meni su javili tacno pre 2 nedelje,za grusevaju ,krasnodar i rekli za 1 mesec da bi trebao ici ,e sad neznam oce trebati lekarski nista ne rekose a danas sam poslao sve papire jer sam buo na birou od nove godine .sta su tebi rekli kad bi se moglo ici ,ja sam povratnik poz.

receno mi je oko 2 meseca. Ali eto imamo kolegu koji je isto povratnik i ceka od februara...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back