birdy.fish
Obećava
- Poruka
- 69

nego, da li neko putuje u sredu ujutro?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav crni uljez, pogledaj moje poruke pa zakljuci sam.Cekam preko 4 meseca i svaka informacija je dobro dosla! Ako se plasis nemoras da odgovaras. A za uljeza cuo sam i ja ...
Ja sam vama rekao da iz firme citaju forum... :-) Licno mi je jedna devojka rekla da povremeno udje i pogleda,a jednog sam ja sam prepoznao po nacinu na koji govori,vise se nije oglasio,ili je promenio ime.
Nista strasno,i treba da citaju,da vide koliko ljudima tesko pada njihovo igranje sa ljudskim sudbinama,zivcima...........
ja sam
kad vec sirite informaciju da te curke iz firme citaju forum neka vide i ovo "***** ih u usta sve tamo sto rade,posto se ne javljaju na jebeni telefon danima!!"...a i kad ih dobijes daju ti samo neku laznu informaciju...mozda pisem kao prostak,ali se nadam da bar neko razume situaciju i cekanje od 5meseci...
До сад су увек на време исплаћивали. 1, 2 у месецу и ето плате. Нека се неко јави и каже колико дуго већ касне плате.ciganisu se na neki kurs , koj na tu kolicinu radnika njemu ostane dobra lova .
nisu bas uvek na vreme isplacivali ja sam jednom platu dobila desetog ,,,a par meseci kasne po koj dan ,,До сад су увек на време исплаћивали. 1, 2 у месецу и ето плате. Нека се неко јави и каже колико дуго већ касне плате.
До сад су увек на време исплаћивали. 1, 2 у месецу и ето плате. Нека се неко јави и каже колико дуго већ касне плате.
Interesu je me kako mogu da radim u Ruziji,imate li neki kontakt telefon? Ja sam vec radio,ali u pitanju je los poslodavac. djakovic_d@yahoo.comПоздрав! Доста времена сам провео у Русији, а конкретно прегазио сам је од почетка до краја (буквално)! Увек сам био у грађевини и могу вам рећи пар ствари... Многе наше фирме тамо раде , а услови варирају. Смештај је углавном за преживети, али не иде се тамо на одмор јел... Плата (конкретно моја) варирала је од 2000$ до 2500$ за месец дана (+ плаћен смештај и храна).Е сад једини је проблем што нема кући док шеф не каже - уколико хоћеш да ти фирма плати пут (и да се вратиш следеће сезоне). Остаје се минимум 4 месеца па до 10 (понављам - моје искуство). Што се тиче услова рада-у Русији је закон да се ради до -25 (нек ме неко исправи ако грешм). Ради се по 10ак сати дневно (негде и суботом и недељом). Ако неког занима нешто конкретно а ја знам одговор нек пита. Поз!
kad vec sirite informaciju da te curke iz firme citaju forum neka vide i ovo "***** ih u usta sve tamo sto rade,posto se ne javljaju na jebeni telefon danima!!"...a i kad ih dobijes daju ti samo neku laznu informaciju...mozda pisem kao prostak,ali se nadam da bar neko razume situaciju i cekanje od 5meseci...
to je ono sto smo vec komentarisali,velestroj ti je ljudi rodbinska firma pola direktora i sefova iz priboja, radnici iz priboja svi veze imaju I idu non stop.ada nepricamo zasto iz priboja to znate sigurno. sve u svemu .skoro jedan sef inzenjer da game neimenujemo kaze, ja kada trebam nazad u rusiju moram da zovem generalnog direktora da bih otisao, jel su u kancelarijama totalno nesposobni.oni nemaju pojma jesi predat za priglasenje , jednom kazu da , drugi put ne niste nema vas , i tako u krug . Koga ti da pitas kome da se zalis bogu ocu
Ljudii da li ima neko informaciju o NPS-15?
Dobro jutro...dobar dan...
Sberbanka... ja sam tamo menjala.
Pozdrav svima na forumuZna li neko kakva je situacija na NPS11 ? Ima li neko da je bio ili ima neke informacije o tom gradilistu ? Gde se nalazi, ima li interneta i tako to ..
oko -40...ima neta...slabiji signal,ali ok...ima neka prodavnicica na gradilistu u kojoj nema nista...tople sobe...na hranu ces se navici...pitaj sta te zanima
Strasno. Ha ha .Par meseci kasni po koji dan. Malo koja firma je korektna kao Velestroj sto se tice placanja i uglavnom ide u razumnom roku. Izgleda da smo mi postali previse razmazeni.
Sto se tice Nps11 prodavnica je cesto poluprazna i kasne sa nabavkama. Najveci problem na tom gradilistu su kradje. Cuvajte se Srba posebno, Kirkiza i Rusa. Ljudima su nestajale skele a da ne govorim o "sitnijem" alatu kao sto je vibrator za beton i sl.. Dakle cuvajte alat kao oci u glavi da ne bi vam odbijali od plate. Hrana dobra, tople sobe. Cimere sam imao da bolje nisam mogao. Ko braca smo bili nas 6. Nista nema bolje nego se dobro slagati sa cimerima.