Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:kafa:
mole se novi korisnici da citiraju post onoga kome se obraćaju.....ovako, niko ni sa kim ne razgovara :lol:
dakle, ispod posta koji želiš da citiraš ima "odgovorite sa citatom".....tu klikneš, i ispod tog teksta pišeš svoju poruku....pa na "pošalji" :strika:

pozdrav narode,ja se tek sad ukljucio u pricu o RF,sta cu kad sam bosanac,z:poz:...moze li mi neko reci gde da se obratim za posao ...unapred zahvalan

pozz zemljace...u novembrunje bio oglas na BN radiju VELESSTROJ je trazio razne profile radnika...ja sam se javio,obavio testiranje,ljekarski......pre par dana mi javili da je odobreno...u petak im poslao pasos...kazu za 10-15 dana bih mogao da letim u RF..ima nekoliko brojeva tel od firme...procitaj poslednjih 200 strana i naci ces sve potrebne infirmacije.
P.S.-odakle si,iz kojeg grada....

Suprug stigao na Gok Pavlik,kaze ,, nije strasno,,-35, ima signala,culi smo se ...pomislih kako nije ja se na ovih par minusa zaledila,Tuga sta smo doziveli,divim se svakom od Vas koji se upute na tako daleke destinacije pod takvim uslovima i zelim Vam svima svu srecu,zdravlje i neka Vas Bog cuva,Bravo za svakog cestitog coveka koji svojim radom i trudom izdrzava svoju porodicu.Tamo niko nebi otisao da ga muka nije naterala tj.nema posla u Srbiji.

:kafa:
mole se novi korisnici da citiraju post onoga kome se obraćaju.....ovako, niko ni sa kim ne razgovara :lol:
dakle, ispod posta koji želiš da citiraš ima "odgovorite sa citatom".....tu klikneš, i ispod tog teksta pišeš svoju poruku....pa na "pošalji" :strika:

tako je..mnogo je zeznuto kad se ne zna kome je pitanje upuceno,ili odgovor

- - - - - - - - - -

pozz zemljace...u novembrunje bio oglas na BN radiju VELESSTROJ je trazio razne profile radnika...ja sam se javio,obavio testiranje,ljekarski......pre par dana mi javili da je odobreno...u petak im poslao pasos...kazu za 10-15 dana bih mogao da letim u RF..ima nekoliko brojeva tel od firme...procitaj poslednjih 200 strana i naci ces sve potrebne infirmacije.
P.S.-odakle si,iz kojeg grada....

pozz..bosanac sam ali iz Srbije,30 km od BGD/a....ipak hvala

Suprug stigao na Gok Pavlik,kaze ,, nije strasno,,-35, ima signala,culi smo se ...pomislih kako nije ja se na ovih par minusa zaledila,Tuga sta smo doziveli,divim se svakom od Vas koji se upute na tako daleke destinacije pod takvim uslovima i zelim Vam svima svu srecu,zdravlje i neka Vas Bog cuva,Bravo za svakog cestitog coveka koji svojim radom i trudom izdrzava svoju porodicu.Tamo niko nebi otisao da ga muka nije naterala tj.nema posla u Srbiji.

z:lol: sve se zaboravi vrlo brzo kad se vratimo kuci, i duga putovanja, i hladnoca, i hrana, i sve... tesko je kad pakujemo kofere za povratak tamo, ali opet, imas cilj koji te drzi, i neki inat u sebi da to mozes, i trebas. Bar je u mom slucaju tako. Zelim svim kolegama da sto pre odu, svu srecu na poslu, i da se vrate kad su planirali....

z:lol: sve se zaboravi vrlo brzo kad se vratimo kuci, i duga putovanja, i hladnoca, i hrana, i sve... tesko je kad pakujemo kofere za povratak tamo, ali opet, imas cilj koji te drzi, i neki inat u sebi da to mozes, i trebas. Bar je u mom slucaju tako. Zelim svim kolegama da sto pre odu, svu srecu na poslu, i da se vrate kad su planirali....
Sve to znam a tako i moj suprug kaze,nije mu prvi put da ide,ali ja svaki put to prezivim sa velikom tugom,a sigurno je da nikome nije lako. Ponekad kazem a sta bi da nema ni tu mogucnost da moze da ode....Hvala na lepim recima i sve najbolje svakom od Vas....

Која си професија, Горане?
(људи обично купују моб картице кад возач Вахте стане негде у граду код неке продавнице, бар су тако радили кад сам ја био. Тад је прилика и за пиво а ха ха, јер после месецима вода и укус и мирис =))) )

Zavarivac sam, a ti ?

Dobar dan svima!Moj muz je u Sabetu,i kaze da je danas 400-to radnika strajkovalo zbog smanjenja procenta sa 30% na 20% povecanja koji su im obecani z:(( ... A informacija hoce li biti smanjenja ili ne znace se do srede,i stize iz Beograda!

POZNAJELI KO RADETA ILICA VODI RADNIKE U RUSIJI IMALI KO STA RECI O NJEMU

Moj suprug je radnik velestroja,dok ga nisu pozvali u Lestanima konkurisao je na vise mesta ali su to uglavnom bile firme koje su ok i nisu na losem glasu.Moj vam je savet da se dobro raspitate da ne biste prosli kao ljudi koji su se skoro jedva vratili iz Socija.Srecno i zelim vam da sto pre nadjete posao!

Dobar dan svima!Moj muz je u Sabetu,i kaze da je danas 400-to radnika strajkovalo zbog smanjenja procenta sa 30% na 20% povecanja koji su im obecani z:(( ... A informacija hoce li biti smanjenja ili ne znace se do srede,i stize iz Beograda!

Sramota na takve ekstremne temperature i uslove da smanje na 20 posto. Realno bi bilo da im daju bae 50 posto na platu. No neko tu razliku trpa u dzep. Oteto prokleto.

Milan Mima-mozete li da pitate supruga kakva je situacija na sabeti za dolazak novih ljudi,da li ce uskoro trebati farbara,da li je gradiliste tek u pripreni ili vec uveliko radi...i jos jedno da li je tamo direktor vuk novakovic?unapred veliko hvala i pozz

Moc je u slozi. Kada su svi radnici slozni mora biti nekog pozitivnog rezultata.
I ja cu u skorije vreme ici put Sabette pa bilo bi mi od velike koristi ako bi mi mogla reci koji su telefonski operateri zastupljeni na gradilistu (megafon,MTS,belajn,rustelekom) i koji internet je najbolje uzeti?
Srdacan Pozdrav!

Za one ciji dragani uskoro putuju evo vam link jednoga sajta gde mozete pratiti u realnom vremenu gde se avion kojim on putuje nalazi:
http://www.flightradar24.com/44,21/7

ej...extra ti je ovo...:super:
;) :)

Posle odredjenog vremena boravka na navedenom sajtu pokazace vam se neki prozor koji ce ispuniti stranicu sa tekstom da trebate da kupite licencu za neograniceno vremensko koriscenje, to nije problem, jednostavno zatvorite tu stranicu i otvorite novu sa istom adresom sajta i tako nastavite da pratite avion koji zelite.

Poslednja izmena:
Ниси конкурисао у Велестроју?

pozvao me brigadir koji vodi ljude za Rusiju preko Alka plus i Uzica......daj gde je pre....zvao velestroj,kazu traje 4 meseca dok se ne ode

- - - - - - - - - -

Ovo je nešto novo. Otkud sad Užice putevi ?

samo kazem sto znam.....ako lazu mene ja lazem vas....neki hotel u POdmoskovlju,tako kazu

- - - - - - - - - -

xaxaxax...ma ludilo je gore...

ma cudo je mobilni....nazove te neko i pita gde si a ti mu kazes u krevetu,zaspala a ti na zuraji:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back