ako si stvarno zainteresovan javimi se u privatnoj poruci i sve cu ti objasniti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je 5 mesec cekanja, bice kako su oni odlucili!
Pozdrav svima, da li ste mozda na cekanju za Sabetu, i da li ste zavarivaci?
pozdrav narode,ja se tek sad ukljucio u pricu o RF,sta cu kad sam bosanac,...moze li mi neko reci gde da se obratim za posao ...unapred zahvalan
mole se novi korisnici da citiraju post onoga kome se obraćaju.....ovako, niko ni sa kim ne razgovara
dakle, ispod posta koji želiš da citiraš ima "odgovorite sa citatom".....tu klikneš, i ispod tog teksta pišeš svoju poruku....pa na "pošalji"![]()
pozz zemljace...u novembrunje bio oglas na BN radiju VELESSTROJ je trazio razne profile radnika...ja sam se javio,obavio testiranje,ljekarski......pre par dana mi javili da je odobreno...u petak im poslao pasos...kazu za 10-15 dana bih mogao da letim u RF..ima nekoliko brojeva tel od firme...procitaj poslednjih 200 strana i naci ces sve potrebne infirmacije.
P.S.-odakle si,iz kojeg grada....
Suprug stigao na Gok Pavlik,kaze ,, nije strasno,,-35, ima signala,culi smo se ...pomislih kako nije ja se na ovih par minusa zaledila,Tuga sta smo doziveli,divim se svakom od Vas koji se upute na tako daleke destinacije pod takvim uslovima i zelim Vam svima svu srecu,zdravlje i neka Vas Bog cuva,Bravo za svakog cestitog coveka koji svojim radom i trudom izdrzava svoju porodicu.Tamo niko nebi otisao da ga muka nije naterala tj.nema posla u Srbiji.
Sve to znam a tako i moj suprug kaze,nije mu prvi put da ide,ali ja svaki put to prezivim sa velikom tugom,a sigurno je da nikome nije lako. Ponekad kazem a sta bi da nema ni tu mogucnost da moze da ode....Hvala na lepim recima i sve najbolje svakom od Vas....sve se zaboravi vrlo brzo kad se vratimo kuci, i duga putovanja, i hladnoca, i hrana, i sve... tesko je kad pakujemo kofere za povratak tamo, ali opet, imas cilj koji te drzi, i neki inat u sebi da to mozes, i trebas. Bar je u mom slucaju tako. Zelim svim kolegama da sto pre odu, svu srecu na poslu, i da se vrate kad su planirali....
Која си професија, Горане?
(људи обично купују моб картице кад возач Вахте стане негде у граду код неке продавнице, бар су тако радили кад сам ја био. Тад је прилика и за пиво а ха ха, јер после месецима вода и укус и мирис =))) )
POZNAJELI KO RADETA ILICA VODI RADNIKE U RUSIJI IMALI KO STA RECI O NJEMU
Dobar dan svima!Moj muz je u Sabetu,i kaze da je danas 400-to radnika strajkovalo zbog smanjenja procenta sa 30% na 20% povecanja koji su im obecani... A informacija hoce li biti smanjenja ili ne znace se do srede,i stize iz Beograda!
hvala na dobrodoslicci...i mene je kao i Vas muka naterala na put od kuce...ima li posla za vodoinstalatera i keramicara i kolika je satnica
Moc je u slozi. Kada su svi radnici slozni mora biti nekog pozitivnog rezultata.Dobar dan svima!Moj muz je u Sabetu,i kaze da je danas 400-to radnika strajkovalo zbog smanjenja procenta sa 30% na 20% povecanja koji su im obecani... A informacija hoce li biti smanjenja ili ne znace se do srede,i stize iz Beograda!
Za one ciji dragani uskoro putuju evo vam link jednoga sajta gde mozete pratiti u realnom vremenu gde se avion kojim on putuje nalazi:
http://www.flightradar24.com/44,21/7
ej...extra ti je ovo...![]()
ej...extra ti je ovo...![]()
hej solari lavice dobra stvar jer niko nije siguran gde se ko nalazi....hehehehehe
Ниси конкурисао у Велестроју?pozdrav drustvo.......danas bio na razgovoru i odneo kopije diplome i pasosa....kazu idemo 15 februara,preko Uzice puteva
pozdrav drustvo.......danas bio na razgovoru i odneo kopije diplome i pasosa....kazu idemo 15 februara,preko Uzice puteva
Ниси конкурисао у Велестроју?
Ovo je nešto novo. Otkud sad Užice putevi ?
xaxaxax...ma ludilo je gore...