Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo hvala na odgovoru :) Kakav je internet ? Wi-fi iz ofisa ili se kupuje negde stik ili preko kartice .. I gde se kupuje i koji ? Koliko je to gradiliste udaljeno od Lenska ?

Wi-fi...mo muz je poneo i antenicu za laptop...i iz sobe se kuckamo porukama...kamera kako kad...iz neke teretane i to moze...a eto VLADAN moze bolje od mene da ti odgovori koliko je udaljen od Lenska i jos neke preciznije informacije....moj muzic je po drugi put tamo i on isto ima EXTRA ekipu sto ti je najbitnije od svega da bi ostao normalan....

Wi-fi...mo muz je poneo i antenicu za laptop...i iz sobe se kuckamo porukama...kamera kako kad...iz neke teretane i to moze...a eto VLADAN moze bolje od mene da ti odgovori koliko je udaljen od Lenska i jos neke preciznije informacije....moj muzic je po drugi put tamo i on isto ima EXTRA ekipu sto ti je najbitnije od svega da bi ostao normalan....

Naravno, uz dobru ekipu je sve mnogo lakse :) samo mi jos reci da li je kupio tamo karticu za mob i koju ako znas ?

Strasno. Ha ha .Par meseci kasni po koji dan. Malo koja firma je korektna kao Velestroj sto se tice placanja i uglavnom ide u razumnom roku. Izgleda da smo mi postali previse razmazeni.
Upravo tako...mnogi se zadnjih mesec dana vratise iz te Rusije gladni....zedni i NE isplaceni za rad gde su radili po par meseci bez dinara...svi smo citali i gledali o tome...a mi sad ovde pravimo problem da li je uplata 1 ili 6...i ako se dobro secam da smo platu umesto 1 januara dobili oko 30-ok decembra.....nisam uljez z:p samo sam realna

Ako pusis kupi par boksova u Lensku mnogo su jeftinije nego u prodavnici na gradilistu. Ljudi su kukali da im fali pa ponesi neki pojacavac za signal za internet, antenica. Solari to bolje zna da objasni. Pa od grada nekoliko sati voznje to je 200-300 km. Naravno za grad pises ranije Zajavku pa ako ti dozvole srecnik si he he...

aha i dva meseca cekas prvu platu ,,,,brkate babe i zabe malo

- - - - - - - - - -

moze ko hoce i za dzabe da ide da radi ,,,,nista lose ,,,platice nam bog

nije ovo prva firma gde prva plata ostaje u depozitu...naravno ni meni se to ne svidja da me neko ne shvati pogresno...ali iskustva drugih koji idu preko je odradite posao pa kad zavrsite isplaticemo vas...u svakom slucaju svega ima...ko ima i moze bolje neka ide dalje...ko ne neka izvlaci najbolje iz ove situacije....samo kazem da ako u mesec dana dobijes 2 plate-i to nema nigde...i ako nema prvog nego 6...mislim da nije alarmantno-ZA SAD

nije ovo prva firma gde prva plata ostaje u depozitu...naravno ni meni se to ne svidja da me neko ne shvati pogresno...ali iskustva drugih koji idu preko je odradite posao pa kad zavrsite isplaticemo vas...u svakom slucaju svega ima...ko ima i moze bolje neka ide dalje...ko ne neka izvlaci najbolje iz ove situacije....samo kazem da ako u mesec dana dobijes 2 plate-i to nema nigde...i ako nema prvog nego 6...mislim da nije alarmantno-ZA SAD
e to ZA SAD je jako bitno ,,,z;)

Која си професија, Горане?
(људи обично купују моб картице кад возач Вахте стане негде у граду код неке продавнице, бар су тако радили кад сам ја био. Тад је прилика и за пиво а ха ха, јер после месецима вода и укус и мирис =))) )

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back