Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iznenadjen vasim snebivanjem da kao neko od njih tamo cita i ucestvuje u forumu.
Pa ste je tu cudno,njihovo pravo ami ovde nista ne lazemo i samo pisemo ono sto nas tisti i svoja stecena iskustva.
Neka,samo transparentno a to sto nam isplata plate dobrano zalazi i u drugi mesec.pa do kraja ce onako neprimetno doci do 60dana;
Eh,takav je nas narod...ali moj je.
Pozdrav svima

Ja sam vama rekao da iz firme citaju forum... :-) Licno mi je jedna devojka rekla da povremeno udje i pogleda,a jednog sam ja sam prepoznao po nacinu na koji govori,vise se nije oglasio,ili je promenio ime.
Nista strasno,i treba da citaju,da vide koliko ljudima tesko pada njihovo igranje sa ljudskim sudbinama,zivcima...........

kad vec sirite informaciju da te curke iz firme citaju forum neka vide i ovo "***** ih u usta sve tamo sto rade,posto se ne javljaju na jebeni telefon danima!!"...a i kad ih dobijes daju ti samo neku laznu informaciju...mozda pisem kao prostak,ali se nadam da bar neko razume situaciju i cekanje od 5meseci...

I ja sam.:hahaha:

- - - - - - - - - -

kad vec sirite informaciju da te curke iz firme citaju forum neka vide i ovo "***** ih u usta sve tamo sto rade,posto se ne javljaju na jebeni telefon danima!!"...a i kad ih dobijes daju ti samo neku laznu informaciju...mozda pisem kao prostak,ali se nadam da bar neko razume situaciju i cekanje od 5meseci...

Ne sirim nego ti iskreno kazem,nemam razloga da lazem bilo koga.Do sada nisam,i necu.....

JA mislim da treba malo protestovati zbog kasnjenja plate ,,,to je firma sa velikim dobitcima a ne gubitcima ,,, tako da obustava rada najbolja ,,,pa malo protestovati pred firmom ,,,zbog zaludjivanja radnika i drzanja na na cekanju jako dugo , nek kazu kad ce zvati da radnik zna sta ce sa sobom ,, do tada ako mu dogovara ,,,i po neka stranica u novinama bi bila fina ,,ali samo sa istinom,,,

- - - - - - - - - -

i da su korumpirani i to jesu pa zato i prate forum,,,

- - - - - - - - - -

boje se svi oni po malo z;)

meni ne kasni plata nemam je vise kod njih , sva sreca pa nikada nisam zavisila od tog dinara. Ali kao sto sam i tada pisala da nije u redu da kasne i sada kazem , rusi bre uplacuju na vreme , ciganisu se na neki kurs , koj na tu kolicinu radnika njemu ostane dobra lova .

До сад су увек на време исплаћивали. 1, 2 у месецу и ето плате. Нека се неко јави и каже колико дуго већ касне плате.

U decembru mi je plata legla iz dva dela, prvi deo negde oko 6-7, drugi nekih nedelju dana kasnije. U januaru oko 5-6-og. One ranijih meseci su bile uplacivane uvek do 6-og u mesecu, osim prve plate koja je uplacena na pogresan racun.... ali je to ispravljeno posle par dana.

Поздрав! Доста времена сам провео у Русији, а конкретно прегазио сам је од почетка до краја (буквално)! Увек сам био у грађевини и могу вам рећи пар ствари... Многе наше фирме тамо раде , а услови варирају. Смештај је углавном за преживети, али не иде се тамо на одмор јел... Плата (конкретно моја) варирала је од 2000$ до 2500$ за месец дана (+ плаћен смештај и храна).Е сад једини је проблем што нема кући док шеф не каже - уколико хоћеш да ти фирма плати пут (и да се вратиш следеће сезоне). Остаје се минимум 4 месеца па до 10 (понављам - моје искуство). Што се тиче услова рада-у Русији је закон да се ради до -25 (нек ме неко исправи ако грешм). Ради се по 10ак сати дневно (негде и суботом и недељом). Ако неког занима нешто конкретно а ја знам одговор нек пита. Поз!
Interesu je me kako mogu da radim u Ruziji,imate li neki kontakt telefon? Ja sam vec radio,ali u pitanju je los poslodavac. djakovic_d@yahoo.com

haha bravo zato ih ljudi i napustaju. jel su majmunke I koze koje sede tamo i nemaju pojma ,znaju samo da zavlace ljude koze glupave

oni nemaju pojma jesi predat za priglasenje , jednom kazu da , drugi put ne niste nema vas , i tako u krug . Koga ti da pitas kome da se zalis bogu ocu
to je ono sto smo vec komentarisali,velestroj ti je ljudi rodbinska firma pola direktora i sefova iz priboja, radnici iz priboja svi veze imaju I idu non stop.ada nepricamo zasto iz priboja to znate sigurno. sve u svemu .skoro jedan sef inzenjer da game neimenujemo kaze, ja kada trebam nazad u rusiju moram da zovem generalnog direktora da bih otisao, jel su u kancelarijama totalno nesposobni.

Strasno. Ha ha .Par meseci kasni po koji dan. Malo koja firma je korektna kao Velestroj sto se tice placanja i uglavnom ide u razumnom roku. Izgleda da smo mi postali previse razmazeni.
Sto se tice Nps11 prodavnica je cesto poluprazna i kasne sa nabavkama. Najveci problem na tom gradilistu su kradje. Cuvajte se Srba posebno, Kirkiza i Rusa. Ljudima su nestajale skele a da ne govorim o "sitnijem" alatu kao sto je vibrator za beton i sl.. Dakle cuvajte alat kao oci u glavi da ne bi vam odbijali od plate. Hrana dobra, tople sobe. Cimere sam imao da bolje nisam mogao. Ko braca smo bili nas 6. Nista nema bolje nego se dobro slagati sa cimerima.

Strasno. Ha ha .Par meseci kasni po koji dan. Malo koja firma je korektna kao Velestroj sto se tice placanja i uglavnom ide u razumnom roku. Izgleda da smo mi postali previse razmazeni.
Sto se tice Nps11 prodavnica je cesto poluprazna i kasne sa nabavkama. Najveci problem na tom gradilistu su kradje. Cuvajte se Srba posebno, Kirkiza i Rusa. Ljudima su nestajale skele a da ne govorim o "sitnijem" alatu kao sto je vibrator za beton i sl.. Dakle cuvajte alat kao oci u glavi da ne bi vam odbijali od plate. Hrana dobra, tople sobe. Cimere sam imao da bolje nisam mogao. Ko braca smo bili nas 6. Nista nema bolje nego se dobro slagati sa cimerima.

Hvala i tebi na informacijama .. Bio sam na NPS1 tamo ni nema prodavnice :) Tako da mislim da ce ova polu prazna ili polu puna odraditi posao :) Gde da kupim modem za net i karticu za mob i koju ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back