Dobri ljudi,a koliko vidim ovde ih je mnogo

, zamolila bih vas da mi odgovorite na par pitanja. Dobila sam poziv od Velestroja,a danas i na mejl listu sta od papira treba da im odnesem u Zlatiborsku 35. Citajuci temu unazad neke stvari su pocele da me bune. Prvo gde se radi lekarski? Meni je receno,u gore pomenutoj listi, ili u DZ ili u ovlascenoj ustanovi. A ovde ljudi spominju Maglajsku,V.Stepe... Gde onda? Drugo,ovde se spominje odlazak na 3 meseca a meni je receno na 6 meseci. Na koliko onda? A povrh svega frka mi je!

Inace sam geodeta i receno mi je da idem na Crno more,gde ne znam,samo mi je receno da cu do 15.10 biti na gradilistu. Pomagajte!

[/QUOT
Moj suprug je prvi put isao na 3 meseca u Tyumen kao poslovodja (gradj.tehnicar), Lekarski je radio ovde kod nas, dok su neki radili u Tyumenu. Sad u ponedeljak 16.9.je otisao ponovo tamo, ali kako mi se cini na 6 meseci

jer su mu radjeni papiri (radna viza). E sad zavisi da li ti ides prvi put, jer obicno prvi put salju na 3, a posle na duze, ako imaju potrebe za tvojim zanimanjem. Na Crnom moru nije strasno sto se vremena tice u odnosu na ove sto su u Sibiru :/ Jedino sto mi se ne svidja to su vize, jer je moj suprug 2 meseca imao biznis vizu, pa je jedan mesec imao turisticku i morao je da pravi prelaz u Kazakastan, a sada se nadam da ce dobiti radnu.