centr
Primećen član
- Poruka
- 767
Da li je Vama išao staž dok ste radili za njih?...
ja cak ne sumnjam u to sto isao njemu staz dok radio kod nih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali zašto onda idu ljudi na mesec...tri...pa prave neke preseke, pa se boje da ih ne uhvati njihova imigraciona ako su radnici Velesstroja kojima se uplaćuje staž? Ako si prijavljen onda si legalan...zar ne?...mislim na RFja cak ne sumnjam u to sto isao njemu staz dok radio kod nih
Ali zašto onda idu ljudi na mesec...tri...pa prave neke preseke, pa se boje da ih ne uhvati njihova imigraciona ako su radnici Velesstroja kojima se uplaćuje staž? Ako si prijavljen onda si legalan...zar ne?...mislim na RF
Sretno matori.Glavu gore.Bice jos Velestrojeva.
narode, imate veliki pozdrav od naseg Drinjaci!!!![]()
I u cast Dekarusa vatromet!![]()
![]()
Hvala brteSretno matori.Glavu gore.Bice jos Velestrojeva.
Neće biti još Velesstroja tek tako.
Ne dobija se posao u ozbiljnoj firmi tek tako.
Ako neko misli, na primer, da je Neimar Inženjering ozbiljna firma
pobrkao je lončiće.
mislim da si pogresio i to jako. Jer kako shvatam bar ugovor i na 6 m-ci, ali posto radite вахтовым методом, a po toj metodi radi se 3 meseca + 3 nedelje kuci. I opet - 3 meseca + 3 nedelje kuci. Tako nekako cini mi se i zato dolazis na odmor posle 3 meseca rada, budes 3 nedelje kuci na odmoru i opet ides na 3 meseca na posao.. I to tebi ne prikuda se staz za vreme 3 nedelje odmora. ...
Kako ste Vi divni,da je vise ovakvih ljudi..mislim, moras otici i nazad vratiti dokumenta i dogovoriti sa njima u Velesstroju zbog nesporazuma.
samo da te
ko zna, možda se i vidimo ovde opet.
u svakom slučaju sve najbolje od srca i u svakom slučaju ne prestajem dabio ovde ili ne
Ali zašto onda idu ljudi na mesec...tri...pa prave neke preseke, pa se boje da ih ne uhvati njihova imigraciona ako su radnici Velesstroja kojima se uplaćuje staž? Ako si prijavljen onda si legalan...zar ne?...mislim na RF
Благо теби.Mislim da ste Vi pobrkali lonciceNe znam za Neimar,niti sam ga pominjao.
Dobra pitanja. Mislim da smo prijavljeni u Srbiji a u Tyumenu smo bili na CRNO-CRNCIJATO CRNO!
I meni su ponudili proslog meseca da idem u Tjumen na crno (znaci bez ikakve vize) . Ja sam besposlen i meni je svaki posao dobrodosao jer neradom najvise gubim tako da sam tu ponudu rado prihvatio ali kako su mi kasnije rekli zbog nedostatka karata nisam otisao.
Larsson7 Svi smo mi u zivotu radimo kako moramo, mozemo i kako nama odgovara. Dali si pogresio ili ne zbog odlaska iz Velestroja ti ces najbolje znati i niko nema prava da te kritikuje. Svi smo mi prica za sebe i sta je za jednog dobro za drugog mozda nije. Jasta nego ce biti i drugih poslova. Ko zna zasto je za tebe dobro sto si doneo odluku o odlasku a i ako si pogresio imaces iz cega da izvuces pouke. Zelim ti srecu u traganju za novim poslom!
Благо теби.
Само следи отрежњење и мамурлук,на то сам мислио а Неимар је небитан.
Kako ste Vi divni,da je vise ovakvih ljudi..
- - - - - - - - - -
![]()
![]()
![]()
Dobra pitanja. Mislim da smo prijavljeni u Srbiji a u Tyumenu smo bili na CRNO-CRNCIJATO CRNO!
Nerjungri....30km prvo naselje...klopa solidna,ima signala za mob...a za internet samo uz pojacivac,moj dragi je bio mesec dana i opet bi se vratio tamo,kaze da je imao super ekipu,laganica za rad,jedino sto kad izguglas malo videces da je to najhladniji grad zimi ,prosle godine je bilo -60...tako da nek se dobro opremi...sto je najbitnije kaze da im je sef extra lik...ako jos nekako mozemo da pomognemo...pitaj
Da,pisao sam i moj stav se nije promenio od tad za razliku od dosta ljudi tamo. Naprimer moji cimeri su zezali ljude koji su trebali da idu na lekarski,kao umreces zimus ovde,puko si,zena ce da te ostavi i jos gomilu glupih fora,da bi na kraju isti ti ljudi koji su i odbili lekarski kao i ja,trazili da idu naknadno,promenili su misljenja preko noci i pogazili sve sto su i sami pricali i odgovarali.
Vidi, za tebe je Neimar Inženjering kao stvoren.Ma nemam se ja sta tebi pravdati a i takvih sam se nagledao tamo koliko hoces. Ti ces najbolje i da prodjes u Velesstroju.
i da to što te neko dobro plaća i treba da zaslužiš.
Тако што кад радиш онај извештај на крају месеца
- Исполнительная документация в строительстве -
не измишљаш податке него пишеш оне који стварно јесу