tismica
Zainteresovan član
- Poruka
- 207
Gde su sada one silne zene sto su primile platu??? Pomagajteeeee

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde su sada one silne zene sto su primile platu??? Pomagajteeeee![]()
Satnica minimalna je pet ljudi.Ali da ne pametujem puno,nek svako misli sta hoce.Polako se smaram s a svim ovim.Dovoljno je da neko nesto kaze i svi u paniku.U urengoju su uveliko pricali o stnici 4 dolara i to sve radnici.Na kraju nikom nije skinuta obecana satnica.Radnici pricaju svasta,neko s pravom,neko sto ne skontaju najbolje a neki iz ciste zavisti.Trebace vam vremena da utvrdite ko je ko.
Samo ja mislim da je to nesto drugo po sredi neverujem da je politika Velestroja bas takva jel ove lose vesti se daleko cuju a drzava srbija ima dosta radnika gradjaevinaca i dosta firmi koji grade po Rusiji ovako moze samo da izgube dosta radnika samo sa tom satnicom od 4 dolara druge firme jedva cekaju da konkurentna firma to uradi los glas se daleko cuje zato ce morati da se nesto konkretno uradi jel poslovi koji su pogodjeni moraju da se zavrse na vreme a kad se radi punom parom mora i da se plati to je moje misljenje
- - - - - - - - - -
Samo ja mislim da je to nesto drugo po sredi neverujem da je politika Velestroja bas takva jel ove lose vesti se daleko cuju a drzava srbija ima dosta radnika gradjaevinaca i dosta firmi koji grade po Rusiji ovako moze samo da izgube dosta radnika samo sa tom satnicom od 4 dolara druge firme jedva cekaju da konkurentna firma to uradi los glas se daleko cuje zato ce morati da se nesto konkretno uradi jel poslovi koji su pogodjeni moraju da se zavrse na vreme a kad se radi punom parom mora i da se plati to je moje misljenje
Svaka ti na mestu i vrlo realno i verovatnoJa pre nego sto sam otisao,drugar mi bio u tjumenu i skupljao informacije od njega kao i na ovom forumu jel sam bio skroz neobavesten.Tada su po njegovim recima skinute satnice,mladim nezrelim momcima koji su mislili da je gradjevina modna pista i da je dovoljno da samo prosetaju.Tiltovo im dolar u ocima.E kad sam otisao,video sam jedan od scenarija gde se covek nesto buni,tera neku pravdu i bezi pod plocu.Ostao je bez sati ali su ga zvali ponovo.Dva momka koje je malisa nahvatao pod plocom kako sede i to vise puta dobili su otkazz,tj.po njegovim recima dok je on tamo oni nece raditi za Velestroj.Zamislite jednog od ta dva momka da se jave,sta ce reci osim da je Velestroj lopovska firma.I da su svi drugi krivi osim njih.Ovim izuzimam poslednji dogadjaj u Tjumenu i ljude ucesnike ali govorim da raznih ljudi ima na gradilistima uopste.Nekome poverujes na prvu a nekog dobro osmotris.Postoje tu jos raznih scenarija.Recimo potrose se pare pa se onda pravdaj kako Velestroj mahom skida.Jer kako ces porodici na oci koja zna za koliko si otisao.Pa ajmo glumimo bes.Jos jedan od scenarija.Nije pravilo ali desava se.
Divota,sta reci na sve ovo.Posle onog cimanja "idi kuci i pakuj se,kupuje ti se karta za Moskvu",od pre nedelju dana,niko se nije javljao do danas.Sada opet ista prica,jutros zvali i rekli mu da je na spisku za kartu i da bi trebao da ide za 2-3 dana.Da li je sve opet samo cimanje ili je ovaj put zapravo,videcemo. A opet kada sve ovo citam hvata me frka da li ce sve biti OK. Onda satnica od 4$!!!!!!!,ovde radi za 3,ali je bar kuci sa porodicom.Odlucio je da ide i da proba,mozda i nije sve tako crno.Ako ne proba-kajace se,a ovako opet ima neke sanse.![]()
Da li postoji sansa da kao pom bravara a znam da varim,dokazacu se nadam se,da trazim Magadan ma sto dalje i u vukojebinu ako placaju 20%?
Da se borim za to a i manje ce se trositi akuci sve sve.
Ustvari nisam pozvan ni na lekarski aja mastam,ma makar mi to niko ne moze oduzeti
Ja pre nego sto sam otisao,drugar mi bio u tjumenu i skupljao informacije od njega kao i na ovom forumu jel sam bio skroz neobavesten.Tada su po njegovim recima skinute satnice,mladim nezrelim momcima koji su mislili da je gradjevina modna pista i da je dovoljno da samo prosetaju.Tiltovo im dolar u ocima.E kad sam otisao,video sam jedan od scenarija gde se covek nesto buni,tera neku pravdu i bezi pod plocu.Ostao je bez sati ali su ga zvali ponovo.Dva momka koje je malisa nahvatao pod plocom kako sede i to vise puta dobili su otkazz,tj.po njegovim recima dok je on tamo oni nece raditi za Velestroj.Zamislite jednog od ta dva momka da se jave,sta ce reci osim da je Velestroj lopovska firma.I da su svi drugi krivi osim njih.Ovim izuzimam poslednji dogadjaj u Tjumenu i ljude ucesnike ali govorim da raznih ljudi ima na gradilistima uopste.Nekome poverujes na prvu a nekog dobro osmotris.Postoje tu jos raznih scenarija.Recimo potrose se pare pa se onda pravdaj kako Velestroj mahom skida.Jer kako ces porodici na oci koja zna za koliko si otisao.Pa ajmo glumimo bes.Jos jedan od scenarija.Nije pravilo ali desava se.
Pozdrav.
I mene su cimali pre nedelju dana: -putuje se za 3-4 dana
-pakuj stvari i budi spreman
-budi dostupan na telefon
Ja 7 dana spavam sa telefonom a ono nista od poziva.......:dontunderstand
U kojoj struci ide muz, ja sam konkuriso za bravara.![]()
hvala,sad mi lakseSatnica isplaćena po dogovoru,ništa nije skidano čak je i povećana.Jedino skinuta pola akontacije od junske plate.Pričam za Tjumen i tesare,uprkos junskoj raciji,gde je dragi navatan.
Ja pre nego sto sam otisao,drugar mi bio u tjumenu i skupljao informacije od njega kao i na ovom forumu jel sam bio skroz neobavesten.Tada su po njegovim recima skinute satnice,mladim nezrelim momcima koji su mislili da je gradjevina modna pista i da je dovoljno da samo prosetaju.Tiltovo im dolar u ocima.E kad sam otisao,video sam jedan od scenarija gde se covek nesto buni,tera neku pravdu i bezi pod plocu.Ostao je bez sati ali su ga zvali ponovo.Dva momka koje je malisa nahvatao pod plocom kako sede i to vise puta dobili su otkazz,tj.po njegovim recima dok je on tamo oni nece raditi za Velestroj.Zamislite jednog od ta dva momka da se jave,sta ce reci osim da je Velestroj lopovska firma.I da su svi drugi krivi osim njih.Ovim izuzimam poslednji dogadjaj u Tjumenu i ljude ucesnike ali govorim da raznih ljudi ima na gradilistima uopste.Nekome poverujes na prvu a nekog dobro osmotris.Postoje tu jos raznih scenarija.Recimo potrose se pare pa se onda pravdaj kako Velestroj mahom skida.Jer kako ces porodici na oci koja zna za koliko si otisao.Pa ajmo glumimo bes.Jos jedan od scenarija.Nije pravilo ali desava se.