LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.661
nasao sam temu sada jer se to desilo juce a jedan covek je cini mi se larson ili tako nesto vec postavio text o ovom slucaju od juce .problem je u tome sto je uopste dozvoljeno da se takve stvari desavaju i rade .oces da me ubedis da u srbiji niko iz sluzbi koji bi trebalo da zabrane takve stvari ne znaju o tim mogucnostima nista pa i dalje cute i pustaju da ljudi zarad prehranjivanja porodice idu na rad u inostranstvo i da im se desavaju ovakve stvari.a firma i pojedinci se bogate preko njihove kicme i onda te ostave na cedilu.ako meni sad stave zabranu ko ce mene zvati i uopste kako cu ja moci da radim u rusiji a obecano mi je sve regularno?meni i jos 300 ljudi ?i jis ko zna koliko koje ceka ista sudbina svaki dan ako opet ipaden policija
- - - - - - - - - -
ti si ili neka iz firme ili ko zna vec sta ?
bez razloga sve i jedan .neki u sobama,neki an gradilistu,cak i u kuhinji za vreme rucka inace u to vreme su upali su neki dobili batine
Au...eek:..

Ja sam samo moderator ovog foruma i eto, posao mi je da brinem o informacijama i dezinformacijama, podizanju tenzije, svadjama itd.
Batine bez razloga......sa inostranim državljanima....čudno

sa tobom se teško može pričati jer si besan zbog postupka firme, s razlogom, kao što si opisao, ali šta je tu je.
Neću da te ubedjujem ni u šta, a još manje da je u redu da to firma radi, jer nije u redu. Ipak radi.I ti si tamo. Moraš doneti odluku kao i svih ostalih 300.
Samo kažem da NIKO odavde nije kriv već firma i da tu trebate ta pitanja da rešavate.
A larson znam šta je napisao, i ako je...trezveno i jasno kao i uvek bez svadjalačkog tona. I on je tamo.
I nije ovo prvi izveštaj o upadu....a ni poslednji.
Aj, nek ti je sa srećom