Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba da vas bude sramota. Pljujete na Srbiju. Gde vi zivite? To sto nam je politika takva ne znaci da su ljudi iz zandarmerije smokljani. Budite sigurni da imamo profesionalce,tako da nema potrebe da pisete takve gluposti. Ko odredjuje u svakom poslu kako ce se raditi,radnik ili poslovodja???? Ja sam vise od 5 godina nosio (nekada davno) uniformu,i itekako smo izvrsavali zadatke na nivou. Idite u Italiju i pravite neko sranje pa da vidite kako njihovi Karabinjeri rade.Idite u Rumuniju pa napravite nesto da vidite kako njihova policija radi. Ali,takav im zakon dozvoljava,zato nemojte uporedjivati politiku i zakon sa ljudima koji to izvrsavaju.Toliko.Pozdrav

Treba da vas bude sramota. Pljujete na Srbiju. Gde vi zivite? To sto nam je politika takva ne znaci da su ljudi iz zandarmerije smokljani. Budite sigurni da imamo profesionalce,tako da nema potrebe da pisete takve gluposti. Ko odredjuje u svakom poslu kako ce se raditi,radnik ili poslovodja???? Ja sam vise od 5 godina nosio (nekada davno) uniformu,i itekako smo izvrsavali zadatke na nivou. Idite u Italiju i pravite neko sranje pa da vidite kako njihovi Karabinjeri rade.Idite u Rumuniju pa napravite nesto da vidite kako njihova policija radi. Ali,takav im zakon dozvoljava,zato nemojte uporedjivati politiku i zakon sa ljudima koji to izvrsavaju.Toliko.Pozdrav
Ајд сад још једанпут прочитај шта сам написао, ако ниси способан да схватиш, покушаћу да ти нацртам. Ок, батице?

Ja sam napisao u globalu.A ti druze ne izigravaj policajca,jer sam tvoje poruke vec citao. Ti svakom se zameras,prozivas itd. Tebe kad neko nesto pita odgovaras nekorektno,a uvek imas zamerke. Tako da me ti slobodno zaobidji. Nisam ovde zbog tebe. Cao lepi.

Vozdra raja,sa ima?Vidim dok prva losa vest odmah ljudi dizu tenzije.Pa lako je u dobru dobar biti.Bilo je i bice toga,a kako se nasi ljudi vole praviti pametni meni prvom dodje da klepim nekog letvom preko ledja.Policija radi svoj posao,Velestroj svoj i radnici bi trebolo svoj.

Na sta ovo lici,
na sve samo ne na svrhu ovog foruma.
Cija je milicija bolja,ko bolje hapsi.
Hvata nas neka letargija pomesana sa euforijom i ocajem a to je ubisatveno po dusu coveka ao psihi da i ne govorim.
Zato spustite loptu i nadajte se i nikog ne napadajte zato sto vama ne ide.Nada zadnja umire,priznacete.
Zato glavu gore i nadu u sebe.
Pozdrav svima

Stigla sam sa svadbe...ne brinite nisam se ja udavala :lol:.....bilo je prelepo i jako sam umorna, ali ne toliko da ne dovatim igle :strika:

Sutra je novi dan, tj. sad je već počeo....idemo dalje i bez tenzija jer svako piše sobom a vala svako sobom i čita, tako da pisanja i čitanja nam se razlikuju, što je sasvim normalno.....tenzija i nervoze imamo svi dovoljno zar ne? :)

laku noć :cao:

Šta je problem, ne razumem.
Imigraciono postoji u svakoj zemlji, pa i Rusiji. I pre smo pričali o upadima njihove milicije ili kako god da se zovu na gradilišta, odvodjenju radnika i firma to reši a oni nisu maltretirani. Naravno, ovo se odnosi na one koji se nisu pored rada na gradilištu uz turističku vizu ni na koji drugi način prekršili ruske zakone. Larsin je to i rekao, ništa više i ništa manje. Zbog toga i zbog pooštrenja ruskih zakona firma značajno smanjuje, tj. ukida turističke vize, ali to znači da se mnogo duže čeka na papire (što naše ljude još dodatno opterećuje) a tamo ih rokovi teraju. Rusi imaju ogroman problem sa ostalim narodima a ne sa Srbima, ali je činjenica da i naš narod mora da ide na turističku jer je takva situacija....muka tera.
Dakle, ovo je samo jedan od rizika odlaska na rad u inostranstvo....gde god ljudi moji, ne samo u Rusiju.

Šta je problem, ne razumem.
Imigraciono postoji u svakoj zemlji, pa i Rusiji. I pre smo pričali o upadima njihove milicije ili kako god da se zovu na gradilišta, odvodjenju radnika i firma to reši a oni nisu maltretirani. Naravno, ovo se odnosi na one koji se nisu pored rada na gradilištu uz turističku vizu ni na koji drugi način prekršili ruske zakone. Larsin je to i rekao, ništa više i ništa manje. Zbog toga i zbog pooštrenja ruskih zakona firma značajno smanjuje, tj. ukida turističke vize, ali to znači da se mnogo duže čeka na papire (što naše ljude još dodatno opterećuje) a tamo ih rokovi teraju. Rusi imaju ogroman problem sa ostalim narodima a ne sa Srbima, ali je činjenica da i naš narod mora da ide na turističku jer je takva situacija....muka tera.
Dakle, ovo je samo jedan od rizika odlaska na rad u inostranstvo....gde god ljudi moji, ne samo u Rusiju.

tacno je to sve ,ali zasto se onda ljudima to ne kaze kad treba da rade te preseke nego sve je to u redu mozete ici 100 puta bez problema ...pa ti onda kao nama uvale papire da potpises da si sve na svoju ruku radio i samovoljno ,da ti je 4 lista papira koje si potpisao na ruskom jeziko prevedeno i receno ti sta potpisujes i ako o tome nema ni reci vec samo potpisuj?
drugo dok smo se mi vracali na gradiliste tj u sobe posle 18-24 sata torture druge grupe su se vracale iz kazahstane a nove pripremala za taj isti presek za koji smo mi pohapseni
iz razloga sto se ovde preti ljudima da ako odbiju kazahstan da nece biti pozivani vise na rad u rusiju

Istina je da su juce 10.08.2013god ruska imigraciona policija i specijalci upali na gradilista i smestaj velesstroja u tjumenu i tom prilikom je privedeno skoro 300 nasih radnika u ruski kazamat.da dodam da nisam prisustvao tom dogadjaju srecom ali da ima ljudi koji mogu posvedociti da je par ljudi dobilo batine od specijalaca a uzbecima jadna majka rodjena

Moj muz je otisao na rad u Rusiju - Kranaja Poljana neko preduzece "Stroj", gazda Motika, zna li ko sta vise u vezi te price, tj. firme i gazde, sto se tice placanja? Da li redovno isplacuje, da li je puzdan. Mislim da je firma iz Republike Srpske. Hvala unapred.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back