Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sme da ponese svsem ostrih predmeta! a naj vise mu spakuj lekova! probiotik obavezno, antibiotici, za temperaturu i nesto protiv bolova! ne znam gde ce ici ali radno odelo ce dobiti moj muz je dobio komplet novo odelo, ali treba mu i civilno, i da je toplo., naj bitniji su lekovi. a cigare su nesto malo jeftinije od nasih.

sta mu treba od stvari...postoji li tamo ves masina...da li sme da ponese cigarete...sve informacije su nam dobro dosle..prvi put ide...radice kao moler...PISITEEE
:hvala:
Има веш машина она пере одела, чарапе и гаће сам переш и стављаш на радијаторе, штрик у контејнер собу.. Све сме да понесе, цигарете, алкохол да камуфлира може,.. Пробиотик попити једну пре пута, остале понети, против дијареје, фервекс и нимулид и најважније ромед :lol: шала мала..позз

Pozdrav dragi i drage moje,
ajde malo pozitivne energije da vam ulijem,makar indirektno.
Danas sam se cuo s Mikicom,dobar lik,mislim,i resih da u ponedeljak posaljem papire pa kud puklo.
Dosta sam ovde prociteo i hranio se vasim iskustvima i svima ponaosob puno hvala.
Ko je otisao da se u zdravlju i sreci vrati,pritom ispunivsi svoje ciljeve a onaj ko ceka da da doceka svoj polazak pa ispocetka.
Zelim vam svaku srecu.

Poslao sam dve poruke koje jos nisu odobrene a ticu se teme. Opciju za privatne poruke moderatoru ne mogu da nadjem pa moram ovako.Sta je problem?
Svako dobro

Stigla sam i odobrila ti poruke. Pa ne dežuram na forumu, nisam stalno tu...imam si obaveze....mnogobrojne :strika:

- - - - - - - - - -

ма немам речи, ти си наше злато :dzentlmen:

oooooooooooh :rumenka:.:hvala:.......kad malo bolje razmislim.....u pravu si :cepanje:

Vidim da vise ljudi pominje rezervne cizme. Jel ima neko konkretnu preporuku, kakve cizme ...Ako ponesem kanadjanke, jel to sljaka u njihovim uslovima?[/QUOTE

Kakve cizme moras nositi obucu (cizme) koje zaduzis tamo zbog zastite noge.
Na svoju ruku nositi drugu obucu rizikujes da budes kaznjen ali to zavisi od gradilista.
Te cizme neces pokidati sigurno a i ako uspes dobices druge.
Ovo tvoje pitanje mi deluje kao da si hteo da se nasalis.

Ja cu javno da progovorim pa kud puklo nek puklo.....Ljudi moji razvili smo temu ni iz cega skoro i sve se vrti samo oko jedne firme,a to je Velestroj....Nije da pokusavam da se "operem" od iskopanog posta ili nesto slicno(mada ce pojedinci pomisliti tako)...Dali je neko uopste svestan koliko smo ljudi mi otvratili od sunovrata put Rusije u nepouzdane firme....?????????Da li neko moze uopste da predpostavi da mozda konkuretske firme Velesstroja pokusavaju da nas "razbucaju"...Upadne nam tako po neki padobranac koji je "juce" uclanjen i pokusa sve ovde da nas isposvadja...Ma dajte ljudi moji osvesti te se vec jednom i shvatite koliko smo MI,svi MI vazni kao prvo za sam Velesstroj,pa onda i za sve ostale poslove koji vode ka Rusiji...naravno postoje ljudi koji nemaju tu srecu da se prvo obrate na ovom foromu i pitaju za neku firmu koja nudi brzu zaradu u Rusiji i trallllatrallall...Da znate samo kakve poruke ja dobija na profilu...Majka ako moze moze slobodno sve da ih iskopira ovde.....Pa mene bukvalno teraju odavde.... I zato Velesstro je najbolji,a vi krtice terajte se u tri lepe sargarepe.....Ja imam obraz,a ne djon i morala sam ovo da napisem.....Pazite se ljudi ovo je surov svet,prevaranata ima na svakom koraku...drzite se proverenih prica i nemojte da upadate u neproverene kombinacije...

P.S.Previse je ovde negativne energije...Ne mogu ja sama sa vetrenjacama....da su mi tu bar majstor Boza i Njegos,ali i oni ljudi shvatili neke stvari....Ja sam obicna zena,majka i domacica,a ovo su mnogo krupne stvari...Ja cu lepo malo da se distanciram kome sta treba neka mi se javi na pp.....Nemam vise nikakvih komentara i necu da nastavljam konverzacije koje bi otisle u nedogled..ja sam svoje rekla...Zahvalna sam Velestroju do neba,jer je mom detetu kroz rad njegovog oca pruzio normalan zivot i sve ostalo sto ide uz to i hvala Mikici i Bobanu na strpljenju i svim finim ljudima iz call centra za sve...Ali ja sad idem u svoju svakodnevnicu i nemam nameru da se ovde vise prepucavam..Kad se stvari malo stisaju eto mene...Pozzz i sve najbolje.....

Jelena u pravu si.
Pisi i teraj padobrance

zvao me je prijatelj koji par godina vec u RF,i dao mi je broj gazde da ga direktno pozovem. pozvao sam prvi put,kaze ne moze da prica, drugi put mi je odbio poziv,treci put je rekao da ga pozovem za dva dana,pa je na sastanku i tako dosta puta...cujem se ja sa drugom ponovo,koji je i dalje u rusiji,i on mi kaze: nele,nemoj da si lud,covek je kao struja,cas ovde cas tamo,po sastancima,vodi hiljade ljudi,skalpa poslove,ti i ja smo samo kap u moru.on mesecno mlati milione,a mi razmisljamo da li ce nam satnica biti 6 ili 6,5 dolara! budi uporan i dosadan,briga njega za nas! to sam i uradio,i sada treba da idem na obuku za varioca,pa ako Bog da i u Rusiju. a kad odem,sigurno cu opet pisati kako je tamo,jer meni su pomogli tudji kometari (majstobozo i njegos) da jos malo bolje stvorim sliku sta me ceka tamo,pa cu nastojati i ja da pomognem nekom novom "padobrancu".i kad budem bio na obuci pricacu sta traze,koliko traze,sta dtreba da se zna a sta mora da se zaboravi,jer mislim da ce to biti mnogo korisnije ljudima koji idu da rade,nego kovanje neke zavere protiv padobranaca, pa niste RV i PVO!

jelena, kao prvo. u pravu si,lepo si rekla da ne mozes sa vetrenjacama...a kao drugo lupas, jer i tvoj kolega Don Kihot se mlatarao sa vetrenjacama i mislio je da su nesto drugo.... nemoj da umisljas da ce zbog foruma Velestroj,ili neka druga,po tebi,konkurentska firma da propadne....nemoj da mislis da oni imaju vremena da se macuju sa ljudima kao sto smo mi,obicnim. A SAD NAJBITNIJE: tema se zove posao u rusiji,a ne posao u velestroju!!!! znaci ako neko kaze da je radio u imd, ne treba odmah da mu se vade oci, jer ja koliko se secam ovde se na pocetku teme govorilo i o hopexu,imd-u,tankmontu, i naravno velestroju...mada je to sad sve velestroj,i u srbiji nema konkurenskih firmi velestroju,ima firmi ali ne mogu im nista jer je velestroj stvarno mnogo jak,samim tim sto je nas velestroj ovde samo ogranak onog iz rusije,pravog. i ne umisljaj da ce svi oni propasti ako nas nekolicina ljudi kazemo "e necemo da radimo za vas", ima ko hoce uvek. pa tamo bre ima po 30 ljudi dnevno koji cekaju da predaju dokumenta. a sto se tice padobranaca,o meni moze da se vidi sve,jer mi je profil pozan sa fejsom,a i star je oko godinu dana ovde. iskreno, jedino majstor bozo,njegos,i mozda jos neki su dali prave informacije,i svaka im cast...a dosta njih samo raspredaju prazne price,upravo zbog toga sam morao a citam ceo forum,a ne samo da se ubacim,i tako sam i iskopao onu tvoju opasku na racun drugih ljudi. i sigurno necu ja da se izvinjavam za tvoje reci,afektno stanje ili ne,da li je bilo davno ili skoro,to je receno. a ljudi navaljuju na rusiju,zato sto su u EU zatvorena vrata za nas Srbe,i nema viza kao ni posla,i okrecemo se jedinoj svetloj tacki,Rusiji,jer nas trenutno samo tamo hoce.

e sada ako hocete mozete i da me banujete, jer cu nastaviti da radim sto i do sad..trazicu najboji nacin da pruzim svojoj porodici neki bolji zivot. ziveli

Ne ti mene covece ocigledno zestoko pokusavas da zaEbavas...sta si se bre toliko navrzo na mene..ae paljba bre..idi gledaj u sunce ili tako nesto...lepo uzmes pa me stavis na ignore i ne citas vise moje postove i ne vidis sta ja pisem..ima tu opcija( ja sam stavila ledeno doba i onog milan013)...Ja sam jos ludja od tebe,ali jbg...dosao pms i ne mogu da te iskuliram nikako....Ajd lepo kazi vreme i mesto...dvoboj u podne i tako te seme...pa ko prezivi neka prica.....:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Vidim da vise ljudi pominje rezervne cizme. Jel ima neko konkretnu preporuku, kakve cizme ...Ako ponesem kanadjanke, jel to sljaka u njihovim uslovima?[/QUOTE

Kakve cizme moras nositi obucu (cizme) koje zaduzis tamo zbog zastite noge.
Na svoju ruku nositi drugu obucu rizikujes da budes kaznjen ali to zavisi od gradilista.
Te cizme neces pokidati sigurno a i ako uspes dobices druge.
Ovo tvoje pitanje mi deluje kao da si hteo da se nasalis.
Hvala na odgovoru. Prvi put idem. Covek koji je tamo proveo 9 meseci mi je pomenuo da spakujem u putnu torbu rezervne cizme i sto vise carapa. Znam da tamo dobijamo cizme za rad ali je naglasio da bi bilo pozeljno kupiti par dobrih cizama u Beogradu . Nisam imao pojma o kaznama ali koliko sam shvatio govoris o kaznama ako ih nosis na gradilistu. Nismo se najbolje razumeli. Najverovatnije idem na gradiliste pri gradu pa je vrlo moguce da je mislio na kratkotrajan izlazak iz hotela gde cemo biti smesteni. Na izlazak nevezan sa poslom, da se kupe cigarete ili nesto slicno, pa bi tada nosio te razervne. Na poslu bi kao i ostali nosio obucu predvidjenu za to koju dobijamo od firme.
Druze, skupljam informacije, ono sto je smesno pitanje onima koji su bili tamo, meni nije jer ne znam, a iskreno, i draze mi je da na forumu ispadnem glup nego da tamo nadrljam. Svako dobro.

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru. Prvi put idem. Covek koji je tamo proveo 9 meseci mi je pomenuo da spakujem u putnu torbu rezervne cizme i sto vise carapa. Znam da tamo dobijamo cizme za rad ali je naglasio da bi bilo pozeljno kupiti par dobrih cizama u Beogradu . Nisam imao pojma o kaznama ali koliko sam shvatio govoris o kaznama ako ih nosis na gradilistu. Nismo se najbolje razumeli. Najverovatnije idem na gradiliste pri gradu pa je vrlo moguce da je mislio na kratkotrajan izlazak iz hotela gde cemo biti smesteni. Na izlazak nevezan sa poslom, da se kupe cigarete ili nesto slicno, pa bi tada nosio te razervne. Na poslu bi kao i ostali nosio obucu predvidjenu za to koju dobijamo od firme.
Druze, skupljam informacije, ono sto je smesno pitanje onima koji su bili tamo, meni nije jer ne znam, a iskreno, i draze mi je da na forumu ispadnem glup nego da tamo nadrljam. Svako dobro.

Cizme, ali kozne tople(za izlazak van gradilista ) jer od vestackih materijala brzo pucaju zbog hladnoce, slobodno ponesi, toplu odecu obavezno(duge gace) vunene carape, kapu zimsku. Sve to ce trebati veoma brzo u Rusiji ma na kojem gradilistu da se nalazi. Cigarete 1 boks i 1l alkoholnog na aerodrom naravno kao i svuda moze da se prenese" a vise ako te ne uhvate"

e sada ako hocete mozete i da me banujete, jer cu nastaviti da radim sto i do sad..trazicu najboji nacin da pruzim svojoj porodici neki bolji zivot. ziveli

Zašto bi te banovali?Izneo si svoje mišljenje na šta imaš puno pravo.Naravno da je tema Posao u Rusiji samo se igrom slučaja vezala za Velestroj pošto je trenutno najpouzdanija što se tiče posla u RF i većina nas je vezana za nju.Svaka informacija je dobrodošla i uglavnom to smo radili,pomagali jedni drugima,šalili se na sopstveni račun,tešili.....Što se tiče "padobranaca" verujem da se mislilo na članove tipa Milan013 i njemu sličih,bilo ih i pre a biće i u buduće a ne nove kojima su stvarno potrebne informacije i pomoć u vezi posla u smislu iskustva starih članova.Naravno da treba da nastaviš da se boriš i tražiš najbolji način da obezbediš svojoj porodici i sebi bolji život to je prioritet svakog normalnog čoveka.A i jedan od razloga zašto smo svi ovde.Hajde da svi malo "spustimo loptu" i nastavimo da se lepo družimo i pomažemo.;)

zvao me je prijatelj koji par godina vec u RF,i dao mi je broj gazde da ga direktno pozovem. pozvao sam prvi put,kaze ne moze da prica, drugi put mi je odbio poziv,treci put je rekao da ga pozovem za dva dana,pa je na sastanku i tako dosta puta...cujem se ja sa drugom ponovo,koji je i dalje u rusiji,i on mi kaze: nele,nemoj da si lud,covek je kao struja,cas ovde cas tamo,po sastancima,vodi hiljade ljudi,skalpa poslove,ti i ja smo samo kap u moru.on mesecno mlati milione,a mi razmisljamo da li ce nam satnica biti 6 ili 6,5 dolara! budi uporan i dosadan,briga njega za nas! to sam i uradio,i sada treba da idem na obuku za varioca,pa ako Bog da i u Rusiju. a kad odem,sigurno cu opet pisati kako je tamo,jer meni su pomogli tudji kometari (majstobozo i njegos) da jos malo bolje stvorim sliku sta me ceka tamo,pa cu nastojati i ja da pomognem nekom novom "padobrancu".i kad budem bio na obuci pricacu sta traze,koliko traze,sta dtreba da se zna a sta mora da se zaboravi,jer mislim da ce to biti mnogo korisnije ljudima koji idu da rade,nego kovanje neke zavere protiv padobranaca, pa niste RV i PVO!

jelena, kao prvo. u pravu si,lepo si rekla da ne mozes sa vetrenjacama...a kao drugo lupas, jer i tvoj kolega Don Kihot se mlatarao sa vetrenjacama i mislio je da su nesto drugo.... nemoj da umisljas da ce zbog foruma Velestroj,ili neka druga,po tebi,konkurentska firma da propadne....nemoj da mislis da oni imaju vremena da se macuju sa ljudima kao sto smo mi,obicnim. A SAD NAJBITNIJE: tema se zove posao u rusiji,a ne posao u velestroju!!!! znaci ako neko kaze da je radio u imd, ne treba odmah da mu se vade oci, jer ja koliko se secam ovde se na pocetku teme govorilo i o hopexu,imd-u,tankmontu, i naravno velestroju...mada je to sad sve velestroj,i u srbiji nema konkurenskih firmi velestroju,ima firmi ali ne mogu im nista jer je velestroj stvarno mnogo jak,samim tim sto je nas velestroj ovde samo ogranak onog iz rusije,pravog. i ne umisljaj da ce svi oni propasti ako nas nekolicina ljudi kazemo "e necemo da radimo za vas", ima ko hoce uvek. pa tamo bre ima po 30 ljudi dnevno koji cekaju da predaju dokumenta. a sto se tice padobranaca,o meni moze da se vidi sve,jer mi je profil pozan sa fejsom,a i star je oko godinu dana ovde. iskreno, jedino majstor bozo,njegos,i mozda jos neki su dali prave informacije,i svaka im cast...a dosta njih samo raspredaju prazne price,upravo zbog toga sam morao a citam ceo forum,a ne samo da se ubacim,i tako sam i iskopao onu tvoju opasku na racun drugih ljudi. i sigurno necu ja da se izvinjavam za tvoje reci,afektno stanje ili ne,da li je bilo davno ili skoro,to je receno. a ljudi navaljuju na rusiju,zato sto su u EU zatvorena vrata za nas Srbe,i nema viza kao ni posla,i okrecemo se jedinoj svetloj tacki,Rusiji,jer nas trenutno samo tamo hoce.

Bato imas jos jednu rep.dok mi odglavi davanje istih.Respect.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back